- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.365
- 598
- 32
Dua kapıları açıkmış bileydim yanına az bir şeyler daha eklerdimBu kadar tez olmasini bende beklemiyordum efocum
Alışıklar bacımsuTelefonum gelene kadar saçma devrık mesajlarıma rastlayabılırsınız hakkınızı helal edın veya göz ardı edin alınmam
Ne sandınız evden mi kaçtımŞükür ki uyuyormuş
Efserden talimliyizTelefonum gelene kadar saçma devrık mesajlarıma rastlayabılırsınız hakkınızı helal edın veya göz ardı edin alınmam
Mimesis ben senin mesajını atlamışım canım Allah gönlünüze göre güzel bir yer nasip etsin inşallahGünaydın. Hayırlı ramazanlar.
Annenle çok iyi kanka olurdukAnnem dinlen diye diye planlar icine girmis meger. 5 kiloluk yaprak saricam hakkinixi helal edin bayramda goruseeriizz
Eyy anam seni göreydi çok severdi bana da örnek verirdiAnnenle çok iyi kanka olurduk
Ona zararlı diyorlardıAçlık otu içiyorum ben de
Bağımlılık yaparızBizsiz yapamadı
İş yapmaktan konusu anlaşabılırsenız tabıAnnenle çok iyi kanka olurduk
Sultan kebabı diye düşünüyorum ilk kez önden düşünmedim ilk günü.Yemek ne yapacaksınız
Sen rahat olAy doooruu
Bende aynıyım efser bu sefer iki saat önceden kalktım durdukça iştahım geldi yerine ilk defa sahurda düzgün yedimHayırlı bereketli sahurlar
Genelde sahur yapamıyorum bu ramazan sırf sevabı içinde olsa kalkmakmaya niyet ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?