- 2 Ağustos 2013
- 38.258
- 128.211
- 798
Geçmiş olsun benim kızda hastalanıyor sabah ateşi vardı şimdi ara ara öksürük hapşırma devam ediyorİyi öğlenler canlar. Bu sene sahurda az yiyerek oruç tutmaya alıştıracağım kendimi inşallah. Gerçi zaten fazla yemiyordum. Sadece 1 bardak zerdeçallı süt 1 kurabiye yedim. O yüzden bu defa biraz erken ağrı başladı.
Yemek dışında işlerimi hallettim. Oğlum biraz hasta gibi. Artık sadece onunla ilgilenip dinleneceğim
Geçmiş olsun canım.İyi öğlenler canlar. Bu sene sahurda az yiyerek oruç tutmaya alıştıracağım kendimi inşallah. Gerçi zaten fazla yemiyordum. Sadece 1 bardak zerdeçallı süt 1 kurabiye yedim. O yüzden bu defa biraz erken ağrı başladı.
Yemek dışında işlerimi hallettim. Oğlum biraz hasta gibi. Artık sadece onunla ilgilenip dinleneceğim
Tubiş, ne denir bilemiyorum.Günaydın canlar
Çok derin uyuyamadım ama uyudum birazcik daha takılır namaza kalkarım inşallah
Dün gece de ben niye oturuyorm
Avize de neden 2 ampul var TV nedsn açık vs muhabbet döndü
Çıkardım tek ampulü
3 li avıze aldırıyor teke düştük sonunda
O zamam neden 3lu aldirion dedim millete sus olsun diye
Fazla bisi demedim
Bı kere de huzur ver dedim
Tamam çıkardım bıdibidi yapma yeter dedim sonra kendi de ne dediğini unuttu sanırım ezan okunduğunda namaz da önce sünnett mi farz mı kılıyoruz dedi
Ama bana yetti dalamadim dua edip durdum rabbim babaneye sakinlik. Ver huzur versin bana sabır ver diye
Şimdide takma yaaa bende odam da takılırım diyorum artık abajur vs de yok kendi isiigmi yakarım hol ışığı yakiyor zaten sabaha kadar farketmez istediğim gibi ibadet ederim 2buick gibi salona geçerim ne diyim cozumum bu sanki
Ama evde bile özgür degilim görüyorsunuz rabbim görüyor daha doğrusu
Heeeeh gördünüz müHemen attığım sayfaya bakmışsın vip
Sana bir de şu uyuyor vip ee noldu şimdi?
Şehriye çorbasıYemek ne yapacaksınız
Eksik olma tubisimHoşgeldin canımsensiz olmazdı
Niye ramazan davulcusumuyum benHoşgeldin canımsensiz olmazdı
Lora sormuş
Yaw mecburiydi iki gozum ask olsun bak suan mesela evde yemek yok napacaz aksama bilmiyorumSen o kadar sor sor git dışarda ye
Peeeh kaçırdın bakLora sormuşondan sormadim
Bonusum çok teşekkür ederim.Mimesis ben senin mesajını atlamışım canım Allah gönlünüze göre güzel bir yer nasip etsin inşallah
Hemen bi çorba makarna salataYaw mecburiydi iki gozum ask olsun bak suan mesela evde yemek yok napacaz aksama bilmiyorum
Çok az değil mi gölge bikaç hurma ye o bayağ toy tutuyor.İyi öğlenler canlar. Bu sene sahurda az yiyerek oruç tutmaya alıştıracağım kendimi inşallah. Gerçi zaten fazla yemiyordum. Sadece 1 bardak zerdeçallı süt 1 kurabiye yedim. O yüzden bu defa biraz erken ağrı başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?