Dün karnı yarık içi hazıladımYemek ne yapacaksınız
Ananın hasıAnnemdeyım dagınık durulmaz karşim bu evde
Tıpkı ben yaaaİş yapmaktan konusu anlaşabılırsenız tabıbişi soruyor anlatırken ıs yapıyoruz tabı elinde işlesin dıye kas göz yapıyo
Kiz ne cabuk geldinBu kadar tez olmasini bende beklemiyordum efocum
Bonusummm bendee öyleyimmm sadece etiketlere baktım okuyamıyorumTinnoş bu nee geçmişi okumadım ben jesin alıntıda gördüm öff
daima değil ama arada kullanıyorum benOna zararlı diyorlardı
dövme kendini yazık sana
Taze bezelyeYemek ne yapacaksınız
Rabbim zor işini kolay etsin canım. Sabrını arttırsın. Kayınvalidenler de mi sizinle birlikte? Bazı kısımları kaçırıyorum sanırım.Günaydın canlar
Çok derin uyuyamadım ama uyudum birazcik daha takılır namaza kalkarım inşallah
Dün gece de ben niye oturuyorm
Avize de neden 2 ampul var TV nedsn açık vs muhabbet döndü
Çıkardım tek ampulü
3 li avıze aldırıyor teke düştük sonunda
O zamam neden 3lu aldirion dedim millete sus olsun diye
Fazla bisi demedim
Bı kere de huzur ver dedim
Tamam çıkardım bıdibidi yapma yeter dedim sonra kendi de ne dediğini unuttu sanırım ezan okunduğunda namaz da önce sünnett mi farz mı kılıyoruz dedi
Ama bana yetti dalamadim dua edip durdum rabbim babaneye sakinlik. Ver huzur versin bana sabır ver diye
Şimdide takma yaaa bende odam da takılırım diyorum artık abajur vs de yok kendi isiigmi yakarım hol ışığı yakiyor zaten sabaha kadar farketmez istediğim gibi ibadet ederim 2buick gibi salona geçerim ne diyim cozumum bu sanki
Ama evde bile özgür degilim görüyorsunuz rabbim görüyor daha doğrusu
Eşimin babanesi babası ve engelli kaynımRabbim zor işini kolay etsin canım. Sabrını arttırsın. Kayınvalidenler de mi sizinle birlikte? Bazı kısımları kaçırıyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?