Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya bu babannenin zoru ne evde neden böyle yapıyor anlamadım gitti.
Neyse sen gül geç Tubişim yaşlılık işte

Menü de ne var kızlar?
Ben normalde de belirlemiyorum canımız ne çekerse onu yaparım genelde bazı yemekler hariç lahmacun vs.gibiyse sabahtan bellidir.
Benim kuru fasulye var dünden.
Biraz kısır kalmıştı çocuklar seviyor, kıyma çıkardım.
Karnıyarık mı yapsam patlıcan patates oturtma mı derler ne ise onu mu karar veremedim.
Patlıcan pişirmeyeli aylar oldu dün canım istedi eşime aldırmıştım pazardan.
Yanına da havuçlu pilav olabilir, salata,ayran.
Dişim ağrıyor canım zaten tatlı istemiyor.

Daha cok duyacaksin adana karpuzuna bak sen hele
Sorma sorma çok duyuyorum zaten başımıza taş yağacak en son.Çamaşır asarken çocuklar normal birşeymiş gibi ediyor.
Bende kızıyorum uyarıyorum.
Küçükken ben de ederdim anlamını bilmiyordum tabi.Öyle ş.siz gibi şeyler yani ağır değil akıl baliğ olunca hıı dedik anladım tövbe ettik.

Ya bu babannenin zoru ne evde neden böyle yapıyor anlamadım gitti.
Neyse sen gül geç Tubişim yaşlılık işte
Ne olur dua edin ne olur ağlattı ağlıyorum şu an hüngür hüngür namazı zor kildim daha farzını bitirdim ne olur dua edin
Ben kotuymusum ben onu sevmiyomusum ne yapcam bilmiom anlatacak derrtlesecek kimsem de yok duaedin
Dün çok dua ettim ama imtihanım ağir belli ki vardır bihayr bund ada

Tubisim sabır canim la havle çek. Bir sekilde dayan. Biliyorum zor ama kalbine koy elini dua et.

Rabbim mubarek ramazan ayinin hatrina senin sikintini hafifletsin inşallah.

Bu ihtiyarlara da akil fikir ihsan etsin. Keşke yakinimda olsaydin çıkıp gelseydin bana bir çay içer sohbet ederdik iftar sonrasi.

Maalesef hayat bir imtihandan ibaret keşke bunlara tahammül etmek zorunda kalmasan. Allah büyük anlat yaz bak kendine gelirsin inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…