Ikinizi kesmek daha işime gelir ne dersin ?Beni niye kesiyon lorayı kes o sormuş
Hani kesme işini bıraktıydın sen üç aylara girinceIkinizi kesmek daha işime gelir ne dersin ?
Sweet yavrum guzelim hadi sen git bi corba yap hadi canim benimHani kesme işini bıraktıydın sen üç aylara girince
Ya bu babannenin zoru ne evde neden böyle yapıyor anlamadım gitti.Günaydın canlar
Çok derin uyuyamadım ama uyudum birazcik daha takılır namaza kalkarım inşallah
Dün gece de ben niye oturuyorm
Avize de neden 2 ampul var TV nedsn açık vs muhabbet döndü
Çıkardım tek ampulü
3 li avıze aldırıyor teke düştük sonunda
O zamam neden 3lu aldirion dedim millete sus olsun diye
Fazla bisi demedim
Bı kere de huzur ver dedim
Tamam çıkardım bıdibidi yapma yeter dedim sonra kendi de ne dediğini unuttu sanırım ezan okunduğunda namaz da önce sünnett mi farz mı kılıyoruz dedi
Ama bana yetti dalamadim dua edip durdum rabbim babaneye sakinlik. Ver huzur versin bana sabır ver diye
Şimdide takma yaaa bende odam da takılırım diyorum artık abajur vs de yok kendi isiigmi yakarım hol ışığı yakiyor zaten sabaha kadar farketmez istediğim gibi ibadet ederim 2buick gibi salona geçerim ne diyim cozumum bu sanki
Ama evde bile özgür degilim görüyorsunuz rabbim görüyor daha doğrusu
Al iste maskaraniz oldum biliyodum abi ben böyle olacaginidövme kendini yazık sana
Önce çok güldüm Jescim ama küfür etti beğenmedim bu yüzden.Jes nasilsin ?
Daha cok duyacaksin adana karpuzuna bak sen heleÖnce çok güldüm Jescim ama küfür etti beğenmedim bu yüzden.
Oruç oruç küfür duymak istemiyorum.
Sorma sorma çok duyuyorum zaten başımıza taş yağacak en son.Çamaşır asarken çocuklar normal birşeymiş gibi ediyor.Daha cok duyacaksin adana karpuzuna bak sen hele
Dua et bize de.güldüm haa.
Neyse sana uymayacağım Jes gidip iki kelam kuran okuyayım en iyisi.
Ne olur dua edin ne olur ağlattı ağlıyorum şu an hüngür hüngür namazı zor kildim daha farzını bitirdim ne olur dua edinYa bu babannenin zoru ne evde neden böyle yapıyor anlamadım gitti.
Neyse sen gül geç Tubişim yaşlılık işte
Yaptım geldimSweet yavrum guzelim hadi sen git bi corba yap hadi canim benim
Nasi bu kadar hizli oldu laYaptım geldim
Tubisim sabır canim la havle çek. Bir sekilde dayan. Biliyorum zor ama kalbine koy elini dua et.Ne olur dua edin ne olur ağlattı ağlıyorum şu an hüngür hüngür namazı zor kildim daha farzını bitirdim ne olur dua edin
Ben kotuymusum ben onu sevmiyomusum ne yapcam bilmiom anlatacak derrtlesecek kimsem de yok duaedin
Dün çok dua ettim ama imtihanım ağir belli ki vardır bihayr bund ada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?