Sen benim tostosuma çöp mü demek istedinben yakınım, ayrıca çöpsüz üzümüm
Esselat vesselammmm teyocan kardesimizi nasil bilirdiniz ?Sen benim tostosuma çöp mü demek istedin
Yanlış anladın muhterem, Teyocan ilim irfan sahibi bir din kardeşimizdir. Dememiştir öyleSen benim tostosuma çöp mü demek istedin
İlmiyle irfaniyla keseceğim onu dur hele durYanlış anladın muhterem, Teyocan ilim irfan sahibi bir din kardeşimizdir. Dememiştir öyle
Ülkenin yillardir çözülemeyen problemine deginmis helalAhahshahsha
İkizler oruca niyetlendi ya, kızım diyor ki
"Anne, sakız orucu bozar mı"
Haykırdım yeminle
Oy kuzum benim .Ay salonda masa açıyorum.
Oğlum geldi.
Kim nereye oturcak diye bana soruyo öyle sayıyorum ben de.
"Ee peygamberimiz nereye oturcak" dedi
Ay bi an çok etkilendim
Sabah da ramazan neden gelmedi kapı çalmadı diye ağlıyordu, çocuğuma hem güldüm hem bi değişik oldum yaa.
Şimdi de peygamberimizi bekliyor, nereye oturacağını ayarlıyor
Çocukluk güzel
Bi yudum su karikatürü vardı o geldi aklımaAhahshahsha
Haykırdım yeminle
itiraf etmek gerekirse bu şartlarda kabul edilmem daha kolaySen benim tostosuma çöp mü demek istedin
Teyit et sen onuKocama resim atıyorum çıktı alacak bunları renksiz çıkarsam nolur diyor.
Dedim renksiz olur. Bu kadar da netim işte ama bu netliğime korkarım siyah beyaz getirecek hırrrr
Ülkenin yillardir çözülemeyen problemine deginmis helal
Nihat hocaaamAhahshahsha
Haykırdım yeminle
çok teşekkür ederim beni kurtardığın içinYanlış anladın muhterem, Teyocan ilim irfan sahibi bir din kardeşimizdir. Dememiştir öyle
Oy kuzum benim .
Insallah gelir sofraniza peygamberimiz
Sevmedim seni süt oğlanitiraf etmek gerekirse bu şartlarda kabul edilmem daha kolayyoksa tostosun baş tacı
Allah kurtarsın kardeşim seni allahhhhhçok teşekkür ederim beni kurtardığın için
evlatlık alma durumun var mıvarsa talip olabilirim
Sen bi dur teyocan patlican sirada ben varim
ben yakınım, ayrıca çöpsüz üzümüm
Gelin gelin dövüşmen hepinize yeteritiraf etmek gerekirse bu şartlarda kabul edilmem daha kolayyoksa tostosun baş tacı
İftar açarken edeceğim inş.bebişine de dua ederim.Dua et bize de.Hele bende oruç yok geziyom aylak aylak
boğaz belası getirdi yüz karası, tamam ya evimde uslu uslu duruyorumİlmiyle irfaniyla keseceğim onu dur hele dur
Teşekkür ederim negomGeçmiş olsun canım
kıyma bana yaSevmedim seni süt oğlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?