- 2 Ağustos 2013
- 38.248
- 128.125
- 798
Ateşi olmadı hiç 7 diş çıkardık. Sabahtan beri düşüyor yükseliyor halsiz bişey yemiyor. Bir kulağının ateşi daha yüksek. Bide ıhlıyor uyurken falanDiş o yawww
Nasıl yani ateste var mi ? Dur o zaman ben sadece kulak cekistiriyor sandim. O zaman gotur kesin bir baksinlar tahlil iste.Ateşi olmadı hiç 7 diş çıkardık. Sabahtan beri düşüyor yükseliyor halsiz bişey yemiyor. Bir kulağının ateşi daha yüksek. Bide ıhlıyor uyurken falan
MaşallahAy salonda masa açıyorum.
Oğlum geldi.
Kim nereye oturcak diye bana soruyo öyle sayıyorum ben de.
"Ee peygamberimiz nereye oturcak" dedi
Ay bi an çok etkilendim
Sabah da ramazan neden gelmedi kapı çalmadı diye ağlıyordu, çocuğuma hem güldüm hem bi değişik oldum yaa.
Şimdi de peygamberimizi bekliyor, nereye oturacağını ayarlıyor
Çocukluk güzel
Ayy amin teneffüscüm, ne güzel dua ettinAaa buna bi kalp bırakılır yaniçook tatliş maş.
Rabbim Peygamber efendimize komşu eylesin inş.
Aynen aynen, öyle bir hava evdeMaşallahbenimki de bizim evimize ramazan ayı gelcek diye söylüyor herkese canlı biri gelcek sanıyor
Misafir misafiri istemez ev sahibi hiçbirini istemez derler jessssssNegooooooooo ben misafir üstüne misafir sevmem Negooooooooo
Evet sabah 7 de 38 olunca şurup verdim sonra düştü. 11 gibi tekrar artıyordu ayağının altına limon sürdüm düştü. Çıkıyor gibi oluyor geri düşüyor falan. Şimdi kulağın biri 38.3 biri 37.5Nasıl yani ateste var mi ? Dur o zaman ben sadece kulak cekistiriyor sandim. O zaman gotur kesin bir baksinlar tahlil iste.
Insaniz ve bir sınırımız var üzme kendini fazlasıyla sabırlı birisin senHer seferinde diyorum hemsirem suscam diye bu sefer patladım
Tek korkum namaz orucum bozulmaz inşallah
Allah razi olsun negooooooooMisafir misafiri istemez ev sahibi hiçbirini istemez derler jessssss
Cok yuksek degil canim 3 günü gecince getir derler ama swnin yavru daha küçük sen götür baksinlar. Rabbimin izniyle geçer inşallahEvet sabah 7 de 38 olunca şurup verdim sonra düştü. 11 gibi tekrar artıyordu ayağının altına limon sürdüm düştü. Çıkıyor gibi oluyor geri düşüyor falan. Şimdi kulağın biri 38.3 biri 37.5
Nego derhal terket burayiBana da kuşbaşı
Jesim bı bilsem bakalm maddi bağlılık da yokki jesim eşim 10 bin maaş alıyor bı daha ki ay ,15/18 bin olcak çok şükürYarabbi ya resulallah ya vallahi sendeki sabir kimsede yok. Bu nedir allah icin.
Maddi açıdan baglilikta bir yere kadar. İnsan bunlarin yaninda dert sahibi olur.
Sen yine iyisin masallah diyorum gerçekten sabrin daim olsun.
Ama tubisim bak haddim olmadan sana dinimizde insanin kendine ettiği zulmün de gunahi olduğunu hatirlatmak istiyorum.
Bazi seyler elbet degistirilmez ama en azindan konussan bunlarin bu hallerine çözüm bulsan.
Ya bu imtihan elbet mukafati olacak sabredip susayim diyemeyecegin kadar sana haksizlik olan bir konu yaw
Valla üzülüyorum yaa
900 TL maaşın 300 TLsi de kiraydiJesim bı bilsem bakalm maddi bağlılık da yokki jesim eşim 10 bin maaş alıyor bı daha ki ay ,15/18 bin olcak çok şükür
Yani dememdeki amaç bız evlendigimizde 900 TL maaş alıyordu yine de kimseye muhtaç devildik ufak tefek şeyler dışında bilmiyorum jesim Allah'a havale ediom Allah büyük Allah vekildir
Yaw şu kadının çiçeklerine bayılıyorum yaah
Oyy kuzum geçmiş olsun.Ateşi olmadı hiç 7 diş çıkardık. Sabahtan beri düşüyor yükseliyor halsiz bişey yemiyor. Bir kulağının ateşi daha yüksek. Bide ıhlıyor uyurken falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?