Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ateşi olmadı hiç 7 diş çıkardık. Sabahtan beri düşüyor yükseliyor halsiz bişey yemiyor. Bir kulağının ateşi daha yüksek. Bide ıhlıyor uyurken falan
Nasıl yani ateste var mi ? Dur o zaman ben sadece kulak cekistiriyor sandim. O zaman gotur kesin bir baksinlar tahlil iste.

Maşallah benimki de bizim evimize ramazan ayı gelcek diye söylüyor herkese canlı biri gelcek sanıyor

Nasıl yani ateste var mi ? Dur o zaman ben sadece kulak cekistiriyor sandim. O zaman gotur kesin bir baksinlar tahlil iste.
Evet sabah 7 de 38 olunca şurup verdim sonra düştü. 11 gibi tekrar artıyordu ayağının altına limon sürdüm düştü. Çıkıyor gibi oluyor geri düşüyor falan. Şimdi kulağın biri 38.3 biri 37.5

Cok yuksek degil canim 3 günü gecince getir derler ama swnin yavru daha küçük sen götür baksinlar. Rabbimin izniyle geçer inşallah

Jesim bı bilsem bakalm maddi bağlılık da yokki jesim eşim 10 bin maaş alıyor bı daha ki ay ,15/18 bin olcak çok şükür
Yani dememdeki amaç bız evlendigimizde 900 TL maaş alıyordu yine de kimseye muhtaç devildik ufak tefek şeyler dışında bilmiyorum jesim Allah'a havale ediom Allah büyük Allah vekildir

900 TL maaşın 300 TLsi de kiraydi

Ateşi olmadı hiç 7 diş çıkardık. Sabahtan beri düşüyor yükseliyor halsiz bişey yemiyor. Bir kulağının ateşi daha yüksek. Bide ıhlıyor uyurken falan
Oyy kuzum geçmiş olsun.
Allah şifa versin sweet bazı dişler ateş yapabilir.
Belki bu zorluyordur ama hastalıkta olabilir canım diş deyip geçmemek lazım.

Swettim geçmiş olsun cnm
Herkesin oruçlarını rabbim kabul etsin inşallah
Şu ve zeytinle orucu açtım
Namaz kıldım
Geldim salatami yedim :)
Mutfak toplandı bulasik Makinesine bulaşıklar yerleşti çay içiliyor şimdi
Ocak tezgah lavabo silindi
Çöpler attirildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…