Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay salonda masa açıyorum.
Oğlum geldi.
Kim nereye oturcak diye bana soruyo öyle sayıyorum ben de.
"Ee peygamberimiz nereye oturcak" dedi
Ay bi an çok etkilendim
Sabah da ramazan neden gelmedi kapı çalmadı diye ağlıyordu, çocuğuma hem güldüm hem bi değişik oldum yaa.
Şimdi de peygamberimizi bekliyor, nereye oturacağını ayarlıyor
Çocukluk güzel

Maşallah maşallah çok güzel

Yarabbi ya resulallah ya vallahi sendeki sabir kimsede yok. Bu nedir allah icin.

Maddi açıdan baglilikta bir yere kadar. İnsan bunlarin yaninda dert sahibi olur.

Sen yine iyisin masallah diyorum gerçekten sabrin daim olsun.

Ama tubisim bak haddim olmadan sana dinimizde insanin kendine ettiği zulmün de gunahi olduğunu hatirlatmak istiyorum.

Bazi seyler elbet degistirilmez ama en azindan konussan bunlarin bu hallerine çözüm bulsan.

Ya bu imtihan elbet mukafati olacak sabredip susayim diyemeyecegin kadar sana haksizlik olan bir konu yaw

Valla üzülüyorum yaa

Valla iyi dayanıyorsun tubis herkesin harci degil bunca insana bakip dayanmak, rabbim mukafatini versin ne denir bilemiyorum ben senin gibi naof degilim muhtemelen bu kadar bile bakmazdım
Valla bende degilim babaanneyi dedeyi sonra kocayi ust uste koyar kapiya koymustum ya da kendim cikip gitmistim.

Ben bacimin evine bile gitmek icin stres olup sikintiya gireceksem bu da bir yere kadar

evlatlık alma durumun var mı varsa talip olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…