- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.957
- 598
Valla iyi dayanıyorsun tubis herkesin harci degil bunca insana bakip dayanmak, rabbim mukafatini versinHer seferinde diyorum hemsirem suscam diye bu sefer patladım
Tek korkum namaz orucum bozulmaz inşallah
Senin niye bozulsun canım mübarek gün zulmeden o. Hiç mi kimse yok dur diyecek buna?Her seferinde diyorum hemsirem suscam diye bu sefer patladım
Tek korkum namaz orucum bozulmaz inşallah
Evet ya yazık kalıyor az yapayım günlük yensin diyorum hep ama ramazan bereketi gerçekten var birim beş oluyor hep çoğalıyor çok şükür.Esimde ekstra seyler istedi ama yiyemeyiz biliyorum, yarina yapicam onun dediklerini yoksa hergun gordugunu istiyor
Sağol Sweetcim size de geçmiş olsun.Geçmiş olsun benim kızda hastalanıyor sabah ateşi vardı şimdi ara ara öksürük hapşırma devam ediyor
Sağol negocum. Onu da bi deneyeyim demiştin daha önce deGeçmiş olsun canım. Sahurda hurma ve yoğurt tavsiye ederim.
Tatlı konusunda kararsızdım ben de mi ıslak kek yapsam acabaBenim menü
Domates çorbası
Porsiyonluk güveçlerde patates püresi yatağında garnitürlü tavuk sote
Şehriyeli pirinç pilavı
Salata
Islak kek
Çocuklar dondurulmuş pizza da yap dedi bakalım bana kalsa yeter israf olmasın diyorum.
Yap yap pratik hem de seviyor erkekler çocuklarTatlı konusunda kararsızdım ben de mi ıslak kek yapsam acaba
Benim tarif bu ,sosuna sütü iki bardak koy ama.Tatlı konusunda kararsızdım ben de mi ıslak kek yapsam acaba
En basitinden şehriye çorbası 10 dkNasi bu kadar hizli oldu la
Girdim mutfağa yapıcam şimdi sevinsin kocam tatlı yapcağımı söylemedimYap yap pratik hem de seviyor erkekler çocuklar
Ben yarım ölçü yapayım küçük borcam yeter bizeBenim tarif bu ,sosuna sütü iki bardak koy ama.
Kocam da kocam diyorsun yaniGirdim mutfağa yapıcam şimdi sevinsin kocam tatlı yapcağımı söylemedim
Eşim telefonda olayı anlatmadım ama ağladım dayanamadım o da agladiTubismavis Allah yardımcın olsun.
Eşin bu sürtüşmelerin neresinde bilemiyorum.
Akşam gelince sen bunları anlatacak mısın, anlatırsan ne olacak? Bunları bilemiyorum ama ben olsam saklayamazdım. Ve eşimden bir hamle beklerdim.
Ama yine de aile içini herkes kendi bilir.
Sen yine de huzurunu bozma eşinle beni dinleme
Ama o da senin o evdeki huzurunu sağlamak zorunda.
"Zorunda"
Pek demem aslında ama hadi bugün gönlü olsun orucun ilk günüKocam da kocam diyorsun yani
Ayrıca bu fikri de Nego verdi demekki o da kocacı ama adım çıkmış bir kere
Yoo dostum iki aslanım için yapıyorum büyük niyetliKocam da kocam diyorsun yani
Ayrıca bu fikri de Nego verdi demekki o da kocacı ama adım çıkmış bir kere
Pek demem aslında ama hadi bugün gönlü olsun orucun ilk günü
Ay nolur sanki adamlarımız için yapıyoruz deseniz.Yoo dostum iki aslanım için yapıyorum büyük niyetli
Sali gunu yawww fi tarihinden kalma sweette simdi vuruyor ordanNe zaman yedin dışarda ben niye kaçırdım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?