- 2 Ağustos 2013
- 38.248
- 128.125
- 798
Oy yavrum benim yaa. Ay bebikler hasta olmasınlar yaaaYok yok senin suan antibiyotiklik durumun yok bizim agzi bile yara olmustu iltihaptan oyle basladik sen durduk yere sadece ateş var diye verme. Crp yuksekti bizim
Lora sormuşondan sormadim
Bagaaa tohanmayimBeni niye kesiyon lorayı kes o sormuş
Teşekkür ederim canım benimsweetgirlcandy gecmis olsun canim
Kııız sahurda aynı senin anlattığın gibiydim benim kocayaBagaaa tohanmayim
Ayy cinayet sebebiKııız sahurda aynı senin anlattığın gibiydim benim kocayailk kez uyudum kalktım. Eşim uyumuycam dedi. Adama dedim 3 de kaldır. Sonra bi dürtükleyen var bi fırladım kalk diyor saat kaç dedim 4 buçuk diyo All5aaaah ben dellendim 30 dk da ne yapcaz da virt zirt ama beni bi gör sürekli söyleniyorum kızıyorum adam yok oldu ortadan aklıma senin dediğin geldi böyle oluyorum diye geri gülme geldi bana
Canım geçmiş olsunJesiko ya. Şimdi bende xs marka alından ölçen ateş ölçer var ucuzlardan. Bide nexus aldım o var hem kulak hem alın. Bu xs ile alından 37 çıkıyorsa nexus da 38 lerde. Yani fark var baya. Nexus kulaktan ölçüyorum 38.8 çıktı biri. Ablam getirdi yeğeniminkini 37 çıktı. Ulen deli oldum çocuğun ateşi var var diye dolandım durdum Allahtan şurup vermedim meğer azmış yani. Bide çok sıcak geliyor bana kafası boynu falan ama 37 çıkıyor. Ablamda öyle yüksek ateşi yok götürme boşuna hastaneye dedi. Ateşten tecrübelibende durdum bakalım ne olacak bekliyorum.
Şu iştahsızlıkları geçer çabucak inş.Aaa köpek diş daha yeni mi çıkıyor. Bende diyorum köpek dişleri mi gelecek kidaha var demek ki köpek dişi zorluyormuş baya. Evet aynı yaaa eli çiğneme, sinirlilik bizde öyleyiz. İştah zaten biliyorsun ufacık şeye bakıyor bizim kız düzelmişti maşallah mamayı falan güzel içiyordu 3 haftadır. Ocağa götürmüştüm okudular orda falan işte. Pazardan beri ağzına mama sürmüyor yine. Deniyorum bugün mama içsin diye ağzına akıyor mama onu yutkunuyor ama asla çekmiyor. Öyle öyle biraz içirdim biraz şırınga ile verdim
Evet y öyle kuzum bekarken banada oluyrdiBeni de iftardan sonra bi uyku bastırıyor ki mutfakta olduğu gibi duruyor.
Eşim teravihe gidiyor uyuyamıyorum ama gözler kapanıyor biraz yine uyanmak zorunda kalıyorum.
O uyku çok tatlı ama.
Cnm umarım çabucak iyileşirAy uyudu pazen tulum var nasıl çıkarsam ki37 ateşi alından çıkarsa çıkarıyım mı o zaman
Allah kabul etsin efserim ablm
Ben de yeşilini meşilini sevmem, düz çay severimBı tek ben aramiyorim çayı herhaldekahve yetti bana daha sonra da yeşilçay oh mis:)
Simdi cikarma 38 ustu olursa cikar.Ay uyudu pazen tulum var nasıl çıkarsam ki37 ateşi alından çıkarsa çıkarıyım mı o zaman
Cok zordu canim rabbim kimseye vermesin. Sizin cabucak gecer hic merak etmeOy yavrum benim yaa. Ay bebikler hasta olmasınlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?