Düzenli Evimiz & Hayatımız

Beni de iftardan sonra bi uyku bastırıyor ki mutfakta olduğu gibi duruyor.
Eşim teravihe gidiyor uyuyamıyorum ama gözler kapanıyor biraz yine uyanmak zorunda kalıyorum.
O uyku çok tatlı ama.

Cok yuksek degil canim 3 günü gecince getir derler ama swnin yavru daha küçük sen götür baksinlar. Rabbimin izniyle geçer inşallah
Jesiko ya. Şimdi bende xs marka alından ölçen ateş ölçer var ucuzlardan. Bide nexus aldım o var hem kulak hem alın. Bu xs ile alından 37 çıkıyorsa nexus da 38 lerde. Yani fark var baya. Nexus kulaktan ölçüyorum 38.8 çıktı biri. Ablam getirdi yeğeniminkini 37 çıktı. Ulen deli oldum çocuğun ateşi var var diye dolandım durdum Allahtan şurup vermedim meğer azmış yani. Bide çok sıcak geliyor bana kafası boynu falan ama 37 çıkıyor. Ablamda öyle yüksek ateşi yok götürme boşuna hastaneye dedi. Ateşten tecrübeli bende durdum bakalım ne olacak bekliyorum.

Oyy kuzum geçmiş olsun.
Allah şifa versin sweet bazı dişler ateş yapabilir.
Belki bu zorluyordur ama hastalıkta olabilir canım diş deyip geçmemek lazım.
Teşekkür ederim teneffüs. Bilemedim valla neden olduğunu. Bugün götürmedim de bakalım devam ederse götürcem. Hastaneler kalabalık gidip bide mikrop kapmayalım bişeyi yoksa dedik. Ama halsizlik vardı bugün. Uyuyamıyordu bide en az 1 saat uyurdu uyuduğunda maksimum yarım saat uyudu uyandı hep. Bu zamana kadar hiç ateşi olmadı ya korkuyorum bende yükselir bi anda naparım falan diye

Teşekkür ederim tubisim

Çok yüksek değilse gerek yok bence de.
Geçen gün bizimde öyle oldu diş çıkarıyordu vardı ama yüksek değildi fitil kullandım bi kez iyi gelmişti sabahına olmamıştı.

Çok yüksek değilse gerek yok bence de.
Geçen gün bizimde öyle oldu diş çıkarıyordu vardı ama yüksek değildi fitil kullandım bi kez iyi gelmişti sabahına olmamıştı.
Şimdi uyudu resmen bayıldı ya. Alından baktım 37 çıktı. İnşallah artmaz bakalım. Bizim kız 5.5 aylıkken başladı diş çıkarmaya çok arka arkaya oldu 7 diş çıkardı. Uzun zamandır diş çıkarma yok ama parmak hep aynı yerde çiğniyor resmen. Sanırım orayı çıkarmaya çalışıyor. Bende sabah 38 i görünce verdim hemen calpol düşürdü o. Bakalım inşallah gece olmaz sabaha kadar kalmaz bişeyi

Korkma canım gecede sık sık bakarsın.
Odayı da çok sıcak tutma.Kalın da giydirme.
Benim oğlum çok yüksek ateş geçirirdi sabahlara kadar nöbet tutardım yıpratıcı olurdu.
Ufak bi ağrı kesici bir şey olmaz ama bence ağrısı varsa verebilirsin uyur rahatça.
Ellerde morarma,ayaklarda soğukluk,titreme yüksek ateş belirtisi.Kulaklarda fena kızarır

Bak diyom ya sana kuzum bende o yoldan gectim 1 ay once. Tostosum 1 hafta kesintisiz 38 ustu atesle durdu. 3. Gun antibiyotik ve calpol verdim düşün yani. Ama doktor kontrolundeydik hep. 39 u gecmeden ilac filan vermem ben

İnş.rahat rahat uyur minnoş Ahsen ismi çok sevdiğim için aklımda kalmış.
Bizim kızda erken çıkardı onun gibi sekiz diş sonrası ara verdik.Şu ara köpek dişler arkadaki büyük dişleri çıkartıyor.
Eli ağzında çiğniyor,sinirli uykularıda çok kötüydü ve iştahsız.

Bizim ev çok sıcak olmadı kombiyi kapatıyım. Çünkü üzerine zıbını ve patikli alt giydirdim. Pazen tulum giydirdim. 1 kat soymuş oldum. Ama pazen sıcak tutar aklıma hiç gelmedi. Uyanırsa çıkarıyım. Ay ateş çok fena ya yeğenimden biliyorum sürekli ateşleniyor çok yorucu psikolojik olarak. Yeğenimin ateşi çıkınca elleri ayakları buz olur. Ahsenin dikkat ettim 38 lerde elleri normaldi düşerken buz gibi olup geçti geri

Bak diyom ya sana kuzum bende o yoldan gectim 1 ay once. Tostosum 1 hafta kesintisiz 38 ustu atesle durdu. 3. Gun antibiyotik ve calpol verdim düşün yani. Ama doktor kontrolundeydik hep. 39 u gecmeden ilac filan vermem ben
Ay ben hep 38.5-39 olmadan vermem diyordum sabah 38 i görünce benim koca ver ver dedi panikletti beni verdim hemen şimdi vermiyorum ama yarın ateş devam ederse doktora götürüp ona göre bi yol izlycem. Burda gider gitmez direkt antibiyotik veriyorlar her şeye uyuz oluyorum. Zorda kalmadıkça antibiyotik kullanmak istemiyorum

Sweet sana ilk ama ilk tavsiyem cocugun ustunde zibin kalsin yeter sakin kalin Giydirme oda 24 ustune cikmasin o cocuk zibinla da durur. Yoksa artar ateşi elbise yüzümden

Yok yok senin suan antibiyotiklik durumun yok bizim agzi bile yara olmustu iltihaptan oyle basladik sen durduk yere sadece ateş var diye verme. Crp yuksekti bizim

Aaa köpek diş daha yeni mi çıkıyor. Bende diyorum köpek dişleri mi gelecek ki daha var demek ki köpek dişi zorluyormuş baya. Evet aynı yaaa eli çiğneme, sinirlilik bizde öyleyiz. İştah zaten biliyorsun ufacık şeye bakıyor bizim kız düzelmişti maşallah mamayı falan güzel içiyordu 3 haftadır. Ocağa götürmüştüm okudular orda falan işte. Pazardan beri ağzına mama sürmüyor yine. Deniyorum bugün mama içsin diye ağzına akıyor mama onu yutkunuyor ama asla çekmiyor. Öyle öyle biraz içirdim biraz şırınga ile verdim

Sweet sana ilk ama ilk tavsiyem cocugun ustunde zibin kalsin yeter sakin kalin Giydirme oda 24 ustune cikmasin o cocuk zibinla da durur. Yoksa artar ateşi elbise yüzümden
Ay uyudu pazen tulum var nasıl çıkarsam ki 37 ateşi alından çıkarsa çıkarıyım mı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…