- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Afiyet şifa olsunBen de yeşilini meşilini sevmem, düz çay severim
Allah kabul etsin bonusumGelemedim iftar telaşı sonra çaya misafirim vardı.
Bir de kadın cemaati yaptık teravih kıldık pek güzel oldu daim olsun inşallah
Tubis cidden asiri sabırlı, ben zaten kisilik olarak kalabalik yasayamam yani imkani yok. Rahatlik severim. Kiz o kadar bakiyor ustune birde laf isitiyor, gelde kovmaValla bende degilim babaanneyi dedeyi sonra kocayi ust uste koyar kapiya koymustum ya da kendim cikip gitmistim.
Ben bacimin evine bile gitmek icin stres olup sikintiya gireceksem bu da bir yere kadar
Gecmis olsun sweetŞimdi uyudu resmen bayıldı ya. Alından baktım 37 çıktı. İnşallah artmaz bakalım. Bizim kız 5.5 aylıkken başladı diş çıkarmaya çok arka arkaya oldu 7 diş çıkardı. Uzun zamandır diş çıkarma yok ama parmak hep aynı yerde çiğniyor resmen. Sanırım orayı çıkarmaya çalışıyor. Bende sabah 38 i görünce verdim hemen calpol düşürdü o. Bakalım inşallah gece olmaz sabaha kadar kalmaz bişeyi
Amin tubişim sen naptın sakinledin mi?Allah kabul etsin bonusum
Bu kişiliğe bakmıyor canım ben yapamam demekle de olmuyor bazen öyle durumlar olur ki içinde bulursun kendini.ben zaten kisilik olarak kalabalik yasayamam yani imkani yok
Canım içli kete istiyor annemin yaptığından.Sahura ne büşürek
3 yufkam var tavada pratikCanım içli kete istiyor annemin yaptığından.
üStünü çatalla çizerdi ondan
Nego dediki munasip giyin memeler açık olmaz ramazanda. Bende usturuplu buldum. Nasil olmuş mu efo ?JES ramazan konsetin hayırlı olsun bazım su
Az ağzınıda toplarsan olurNego dediki munasip giyin memeler açık olmaz ramazanda. Bende usturuplu buldum. Nasil olmuş mu efo ?
Kime beni öp yala yut dedim gunahimi almaAz ağzınıda toplarsan olur
Ne bileyimKime beni öp yala yut dedim gunahimi alma
Arkadaşım uzun zamandir kv kp ile gorusmuyor. Adiyamandaydi bir deprem vurdu bana dedi jes kendimle zor yasardim sevmem kalabaligi. Simdi bir evde 12 kişiyiz. Allah kimseyi zorda darda birakmasinBu kişiliğe bakmıyor canım ben yapamam demekle de olmuyor bazen öyle durumlar olur ki içinde bulursun kendini.
Kim darda zordaysa aynı sebeplerle Allah kurtarsın herkesi ev içi huzursuzluk bambaşka bir şey.
3 yufkam var tavada pratik
börek mi yapsam
Sanırım ben keteyi bir kez yedim o da yalancımı orjinalmi bilemiyorum
Uyuyacakmısın bekliyecekmisin?
Kv ye mi Çıkacaksın?Şu an yeni ebdes aldım yukarı doğru işşallah çıkma niyetim var
3 yufkam var tavada pratik
börek mi yapsam
Sanırım ben keteyi bir kez yedim o da yalancımı orjinalmi bilemiyorum
Uyuyacakmısın bekliyecekmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?