Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla bende degilim babaanneyi dedeyi sonra kocayi ust uste koyar kapiya koymustum ya da kendim cikip gitmistim.

Ben bacimin evine bile gitmek icin stres olup sikintiya gireceksem bu da bir yere kadar
Tubis cidden asiri sabırlı, ben zaten kisilik olarak kalabalik yasayamam yani imkani yok. Rahatlik severim. Kiz o kadar bakiyor ustune birde laf isitiyor, gelde kovma
Gecmis olsun sweet

ben zaten kisilik olarak kalabalik yasayamam yani imkani yok
Bu kişiliğe bakmıyor canım ben yapamam demekle de olmuyor bazen öyle durumlar olur ki içinde bulursun kendini.

Kim darda zordaysa aynı sebeplerle Allah kurtarsın herkesi ev içi huzursuzluk bambaşka bir şey.

Bu kişiliğe bakmıyor canım ben yapamam demekle de olmuyor bazen öyle durumlar olur ki içinde bulursun kendini.

Kim darda zordaysa aynı sebeplerle Allah kurtarsın herkesi ev içi huzursuzluk bambaşka bir şey.
Arkadaşım uzun zamandir kv kp ile gorusmuyor. Adiyamandaydi bir deprem vurdu bana dedi jes kendimle zor yasardim sevmem kalabaligi. Simdi bir evde 12 kişiyiz. Allah kimseyi zorda darda birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…