Ulen yavru fildi o yavru 2 kilo ya var ya yokBi kere de koysan nolur iri olmayı ben mi seçtim
Oldu bu olduuu40 senelik perde öyle kolay aralanır mı devrişan
Olmak gerek,pişmek gerek,yanmak gerek.
Kibarlığın beş paaar etmezzzzzUlen yavru fildi o yavru 2 kilo ya var ya yok
Eltimle konuştuktan sonra sakinledim biraz gene sinirler bozuk ama Rabbime sığındım o kimsesizlerin kimsesidir o en büyük vekildirAmin tubişim sen naptın sakinledin mi?
Yahahahahahhahahah kiyamam la sana yavru filim benimKibarlığın beş paaar etmezzzzz
İnsan yavrusu bile daha büyük doğuyor fil yavrusu en az 80 kilo vardır
Sen cübbeyi giydin bende sordumYarabbi sen görüyorsun benim ne suçum var bu domdomla kofik efo durmuyor
100-120 kilo doğuyormuşYahahahahahhahahah kiyamam la sana yavru filim benim
Allah kimseye taşıyabileceginden fazlasini yuklemezmis tubisim ben bunu bizzat tecrübe ettim.Eltimle konuştuktan sonra sakinledim biraz gene sinirler bozuk ama Rabbime sığındım o kimsesizlerin kimsesidir o en büyük vekildir
Odam da oturuyorum az önce lambayı kapattım tesbhirlere devam edicem
Malum salon yasaklı bölge
Az önce odasından çıktı gördü orda olmadığımı rahatlamıştır
Allah büyük Rabb'im kolaylık nasip edecek inşallah
Sağol bonusum Allah razı olsun
Okumadım tubişim sanırım ev ahalisi sorunuEltimle konuştuktan sonra sakinledim biraz gene sinirler bozuk ama Rabbime sığındım o kimsesizlerin kimsesidir o en büyük vekildir
Odam da oturuyorum az önce lambayı kapattım tesbhirlere devam edicem
Malum salon yasaklı bölge
Az önce odasından çıktı gördü orda olmadığımı rahatlamıştır
Allah büyük Rabb'im kolaylık nasip edecek inşallah
Sağol bonusum Allah razı olsun
Len araştırıp durma heeee100-120 kilo doğuyormuş
40 senelik perde öyle kolay aralanır mı devrişan
Olmak gerek,pişmek gerek,yanmak gerek.
Allah sana öyle sevincler nasip etsin ki bu ufak dertleri gonlun cok rahat tasisin. Gonulden ettim sana bu duayiCanlarım hepinizden Allah razı olsun
Derdime ortak oldunuz sizide üzdüm yordum böyle bı günde hepinizden Allah razı olsun
Rabbim hep iyi insanlarla karsilastirsin
Amin jesimAllah kimseye taşıyabileceginden fazlasini yuklemezmis tubisim ben bunu bizzat tecrübe ettim.
Senin de gönlün bu yükü bir süre taşıyıp misafir edecek sonra da yolcu edecek. Sabır inşallah
Efo da şeye bağladı iyice moda girdiDi tamam efser üfle de in aşşa
Evet cnm bı patlama yaşadım ama Rabbime sığındım şükür daha iyiyim canımOkumadım tubişim sanırım ev ahalisi sorunu
Rabbim yar ve yardımcın olsun
Kalbini seveyimAllah sana öyle sevincler nasip etsin ki bu ufak dertleri gonlun cok rahat tasisin. Gonulden ettim sana bu duayi
efil efil az dur heleDi tamam efser üfle de in aşşa
Ekmekten pizza yapcam :) bu akşam evdekilere kendim hariçSahura ne büşürek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?