- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Allahim yarabbim her kulun degerlidir elbet ama benim için en değerli olanlar yemek yapip bana yedirenler
yanarlı dönerli alevli tabakta bir sunum isterizYaw yaptimda bi sunumu kaldi wfo
Ben yandirip döndürücem sana az bekle heleyanarlı dönerli alevli tabakta bir sunum isteriz
Elinde tabağın cübbeni salya salya aşağıya inişi hayal ederek yapBen yandirip döndürücem sana az bekle hele
Biz tubuşle sahurda seni aşağıda bekliyor olacağızYawww ne güzel tubise yaziyom kalbim imanla aşkla doluyor efo da gelip araya yanarli donerli tabak deyip beni moddan cikariyor la havle vela kuvvete illa billah yarabbi yaaaa
Her daim yanindayim, yanindayiz. Ne zaman bunaldin darlandin eltini onu bunu bekleme anında yaz konuşalım.
Deme hep ayni sorunla kafa şişiriyorum, çekme kendini geriye.
İnsaniz hepimizin kalbine bir dönem gam çöküyor. Onu paylaşacak yürekler varsa ne mutlu bize.
:)))))Biz tubuşle sahurda seni aşağıda bekliyor olacağız
Tubiş arada gülüyoruz diye sakın yanlış anlama canım:)))))
Biz tubuşle sahurda seni aşağıda bekliyor olacağız
Yarabbi yarabbiiiiiiiiiAçıyorum sisi
Bence şuan ihtiyaci olan beraber gulmekTubiş arada gülüyoruz diye sakın yanlış anlama canım
Neden yanlış anlayim bonusum gulcez tabi ben hep gülerim bakna sen agladiigma :)gülmek iyidirTubiş arada gülüyoruz diye sakın yanlış anlama canım
Aynen oyle ya hayatımı o derdd baglicak deglim yaBence şuan ihtiyaci olan beraber gulmek
Yeni gelir yine gecer. Önemli olan onunla yaşamayı öğrenmek. Şuan gülüyor bir saat sonra ağlıyor da olabilirsin. Kontrol etme duygularını rahat bırak. İçinden geldiği gibiAynen oyle ya hayatımı o derdd baglicak deglim yageldi geçti çok şükür
Aynen jesimYeni gelir yine gecer. Önemli olan onunla yaşamayı öğrenmek. Şuan gülüyor bir saat sonra ağlıyor da olabilirsin. Kontrol etme duygularını rahat bırak. İçinden geldiği gibi
Ziyaretçilerle sahura doğruBen yine bir topiğ dağıttım
Kaldım 26 ziyaretciyle
Sen kendi yolunu belirlemişsin görüyorumki bunun üstesinden gelmek için çabalıyorsun seni aşağıya çekecek her harekete karşılık sen tersini yap bir yukarı sıçra.Aynen oyle ya hayatımı o derdd baglicak deglim yageldi geçti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?