İnsan ben dayanamam dediği şeyi başkasının dayandığını görünce allahin hikmetini de anliyor. Aksam uzeri biraz üzüldüğümden sert yazdim kusura bakma. Seni şuan daha iyi anlıyorum. Elbet elde olsa sende daha farkli olsun isterdin. Ama bu sekilde olmasi gerekiyor demekki. La tahzen innallahe maessabirin. Hz Eyubu sabriyla imtihan edip sonra mukafatlandiran allahin elbet tubaya da verecegi mukafatinin günü gelecek.Amin jesimaynen öle dusunuyorum rabbimin Emaneti hepsi bu bı imtihan sabretmem lazım
Bu Ramazanda iştahı kesilenler kim ulan kim onlar
Diyeten dolayımı ?Ekmekten pizza yapcam :) bu akşam evdekilere kendim hariç
Evet canımDiyeten dolayımı ?
Offffff bende istiyorum:)) bundan yapcam bakalm yerler mi
Sen en son ucuyordun indin mi asagiBen yine bir topiğ dağıttım
Kaldım 26 ziyaretciyle
Gak yapOffffff bende istiyorum
Jesimmm o kadar güzel yazdinkiİnsan ben dayanamam dediği şeyi başkasının dayandığını görünce allahin hikmetini de anliyor. Aksam uzeri biraz üzüldüğümden sert yazdim kusura bakma. Seni şuan daha iyi anlıyorum. Elbet elde olsa sende daha farkli olsun isterdin. Ama bu sekilde olmasi gerekiyor demekki. La tahzen innallahe maessabirin. Hz Eyubu sabriyla imtihan edip sonra mukafatlandiran allahin elbet tubaya da verecegi mukafatinin günü gelecek.
İnşallah istediğin kilo hedefine ulaşırsınEvet canımbozmicam Allah'ın izniyle
Yarında hava güzelmiş yürürüm sanırım özledim yurumeyi yemek işim de yokkafa rahat
İnşallah bakalm ramazanda tartilmicamİnşallah istediğin kilo hedefine ulaşırsın
Sunumda isterizGak yap
Gel aşkım gelllOffffff bende istiyorum
Her daim yanindayim, yanindayiz. Ne zaman bunaldin darlandin eltini onu bunu bekleme anında yaz konuşalım.Jesimmm o kadar güzel yazdinki
Hic sert falan değildin gündüz de olması gerektiği gibiydi ...
Hiç kusura bakmam estağfurullah ne demek o
Sizlerden dua aldım el aldım yanımdaydniz herzaman ki gibi
Bonus rotamı şaşırtı düştüm aşağıyaSen en son ucuyordun indin mi asagi
Yaw yaptimda bi sunumu kaldi wfoSunumda isteriz
Gözlerim doldu yemin ederimHer daim yanindayim, yanindayiz. Ne zaman bunaldin darlandin eltini onu bunu bekleme anında yaz konuşalım.
Deme hep ayni sorunla kafa şişiriyorum, çekme kendini geriye.
İnsaniz hepimizin kalbine bir dönem gam çöküyor. Onu paylaşacak yürekler varsa ne mutlu bize.
Allahim yarabbim her kulun degerlidir elbet ama benim için en değerli olanlar yemek yapip bana yedirenlerGel aşkım gelllyaparım ki sana da ellerimle yedirirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?