Düzenli Evimiz & Hayatımız

O kadar haklısın ki öyle yapmaya çalışıyorum buna tamamen tek çabam kendime bı de rabbimin Emanetlerine rabbimin rızasını kazanmak
Ustunr söylencek bişi kalmadı valla
Kötüyle kötü olmicam laftan anlamıyor o zaman susmak en büyük erdem bu kalıyor geriye Allah'ın beni nasıl bildiği önemli diğerleri değil

Uyumam lazım ama yaa
Sahura çok var.
Sonra okula kalkacam.
Sonra oğlan uyanır ona kalkacam.
Şuan yediğim hurmalar sabah tırmalayacak her gece aynı senaryo
Sabah pişman olacağımı bile bile uyumamak

Herkese hayırlı sahurlar
JES ilk defa yaptım ekmek pizzası nefis görünüyor
Tavsie ederim yapmani kim bilir kaç defa yaptın bende gurme gibi
Malzemeleri dilim degil de rende yaptım ben daha güzel durdu
Dualariniza beni de katın lütfen Allah rizasi için

Wawcübbe sana yaramış.

Eline sağlık canım dualarımız seninle sen içini ferah tut geçici bunlar.
Ben de yaşadım bana karşı çok farklı davranılırdı şimdi yumuşak eskisi gibi değil.
Ama ben görüşmüyorum uzaktan uzaktan görüşüyoruz işte ben yemek gönderiyorum çocuklar eşim çıkıyor ben henüz gitmedim.
Gitsem konuşur isterde büyük ihtimalle öyledir belki ama ben hazır değilim kafa olarak.
Beni seviyor mu sevmiyor mu bunu hiç anlamamışımdır sevmek zorunda da değil ama yaşadıklarından sonra çok değişti.

Ayy cinayet sebebi dun hic uyumadim ailemin selameti. Icin
Uyusan bir dert uyumasan bir dert peki bhgun napicaksin
He daha bide bana dokunmuş kalk diye ben kolunu sevmişim. Ahseni sanmışımdır yani uyandım kolumu sevip yattın niye sevdin diyo. Sen misin onu diyen saydırdım

Yattım valla duramadım ahsenin ateşi vardı ya gündüz de hiç dinlenemedim yarın bakalım duruyum diyorum erken yapalım sahuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…