Onların katlanma seviyesini ölçmek lazımZiyaretçilerle sahura doğru
O kadar haklısın kiSen kendi yolunu belirlemişsin görüyorumki bunun üstesinden gelmek için çabalıyorsun seni aşağıya çekecek her harekete karşılık sen tersini yap bir yukarı sıçra.
Hayat hiçbir şey için değmez kuzum bak ibretlik olaylar yaşadık dönüp baktığımda o kadar boş ki
Asıl olan sen kendin çünkü sen yine kendinle kalıyorsun ne kadar olgunsan o kadar olgunlukla karşılıyorsun sana tek tavsiyem kendini yıpratma ve kendini geliştir odağını kendi gelişimine ver kitap oku yazı yaz yeni şeyler öğren çicek dik sana ne değer katarsa onu yap seni değeri azaltacak ne varsa uzaktan seyret sadece
Wawİnsan ben dayanamam dediği şeyi başkasının dayandığını görünce allahin hikmetini de anliyor. Aksam uzeri biraz üzüldüğümden sert yazdim kusura bakma. Seni şuan daha iyi anlıyorum. Elbet elde olsa sende daha farkli olsun isterdin. Ama bu sekilde olmasi gerekiyor demekki. La tahzen innallahe maessabirin. Hz Eyubu sabriyla imtihan edip sonra mukafatlandiran allahin elbet tubaya da verecegi mukafatinin günü gelecek.
Eline sağlık canım dualarımız seninle sen içini ferah tut geçici bunlar.Herkese hayırlı sahurlar
JES ilk defa yaptım ekmek pizzası nefis görünüyor
Tavsie ederim yapmani kim bilir kaç defa yaptın bende gurme gibi
Malzemeleri dilim degil de rende yaptım bendaha güzel durdu
Dualariniza beni de katın lütfen Allah rizasi için
He daha bide bana dokunmuş kalk diye ben kolunu sevmişim. Ahseni sanmışımdır yaniAyy cinayet sebebidun hic uyumadim ailemin selameti. Icin
Uyusan bir dert uyumasan bir dert peki bhgun napicaksin
Teşekkür ederim canımCanım geçmiş olsun
Bende hiç içmemBı tek ben aramiyorim çayı herhaldekahve yetti bana daha sonra da yeşilçay oh mis:)
Şu iştahsızlıkları geçer çabucak inş.
Cnm umarım çabucak iyileşir
Amin kızlar teşekkür ederim
Olmadı şükür düştüSimdi cikarma 38 ustu olursa cikar.
Teşekkür ederim hemsiremTubis cidden asiri sabırlı, ben zaten kisilik olarak kalabalik yasayamam yani imkani yok. Rahatlik severim. Kiz o kadar bakiyor ustune birde laf isitiyor, gelde kovma
Gecmis olsun sweet
Ahahahah kahkaha attımAçıyorum sisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?