Düzenli Evimiz & Hayatımız

Uyumam lazım ama yaa
Sahura çok var.
Sonra okula kalkacam.
Sonra oğlan uyanır ona kalkacam.
Şuan yediğim hurmalar sabah tırmalayacak her gece aynı senaryo
Sabah pişman olacağımı bile bile uyumamak
Bebeli kadınsın senin neyine macera

Ben hep yaparım canım dilim dilim keserek ekmeği.

Bende hep sünnetlerle başlarım hiç sadece farz kıldığım olmamıştır. Önce sünnet sonra farz.

Günaydın güzel kadınlar
Hayırlı Cumalar

Dün pazarımız vardı, işten sonra alış veriş yaptım, eve gidip aldıklarımı yerleştirdim, sütlaç pişirdim. İftara balık tava yaptım battı heryer :))
Mutfağı toparladım, dolap kapaklarını sildim, ocağı ve tezgahları ovaladım, yerini süpürüp elle sildim
Balkonun tozunu aldım, sildim
Sahur için gözleme yaptım eşime, bugünün iftarı için malzemeleri ayarladım
İki banyonunda klozet ve lavabosunu temizledim
Bu sabah bulaşığı boşalttım, kumu temizleyip çöpleri çıkardım, yatakları toplayıp evi havalandırdım, pisileri doyurdum işteyim şimdi. Cuma günleri uzun molamız oluyor Cuma namazı için, o saatte tesbih çekeceğim nasip olursa. 27 yıllık iş hayatımda ilk kez bir işvereni dualarıma katıyorum, ramazanda iki saat erken bırakıyor bizi, Cuma mola iki saat, namaza ibadete asla karışmıyor sağolsun. İş hayatımın son deminde böyle insanlarla karşılaştığım için çok mutluyum, gencecik insanlar Rabbim yollarını açık etsin, 2,5 yıldır buradayım hiç incitmediler. Şimdi iş başı, güzel bir gün olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…