- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Öylede zor dayanırsin kuzum ... Olmadı yatmadan biraz ye kalkınca kayısı ye olmaz mi2. Gün zor kalktım
Yemek yedim midem bulanıyor gece yemek yemeye hiç alışık değil.
Yarın sadece kuru kaysı yiyeceğim
Ben yemek yemeden tutuyorum hemde uzun günlerde bile sorun sahur yapamıyorum midem alak bulak şuanda ramazanda nerdeyse tek öğün oluyorÖylede zor dayanırsin kuzum ... Olmadı yatmadan biraz ye kalkınca kayısı ye olmaz mi
Yarım yamalak takiple sanırım minik hasta geçmiş olsun canımAhahahah kahkaha attım
4 rekât da bir selam vererek kılınan teravih namazı, ikindi ve yatsı namazının ilk sünneti gibi kılınıyor tubisimCanlar Mustafa hocadan dinledim
4 rekatlik teravihde evde kıldıgimiz ,zaman
2. Rekatta ettihiyyatu ve Salli barik okunuyormuş
3. Rekatta subhâneke den basliyormus
Ben yeni öğrendim aktaryim dedim
Sen ayarı tuttur canım böyle zamanlarda dikkat et çok serinde tutma üşütmesin sonra.Olmadı şükür düştü
Yatsıda ilk sünnet mi kılıyorsun ablam?4 rekât da bir selam vererek kılınan teravih namazı, ikindi ve yatsı namazının ilk sünneti gibi kılınıyor tubisim
Neden ki?2. Gün zor kalktım
Yemek yedim midem bulanıyor gece yemek yemeye hiç alışık değilim
Yarın sadece kuru kaysı yiyeceğim
Sünnet namazları terk etmiyorum ben ablam. Teravih namazını camide kılıyorum. Yatsı ilk Sünnet ile başlanıyor.Yatsıda ilk sünnet mi kılıyorsun ablam?
Ben 4 rekat farz ile başlıyorum.
Evet efserim ateşi vardı gün boyu şimdilik iyi gibi bakalım. Teşekkür ederim canımın içiYarım yamalak takiple sanırım minik hasta geçmiş olsun canım
Tamamdır canikomSen ayarı tuttur canım böyle zamanlarda dikkat et çok serinde tutma üşütmesin sonra.
Ama öyle deyince kafam karisti normalde öyle kılıyorum4 rekât da bir selam vererek kılınan teravih namazı, ikindi ve yatsı namazının ilk sünneti gibi kılınıyor tubisim
Çok sevindim canımŞükür kızlar diş etim indi biraz daha iyiyim çene mi açabiliyorum tamamen olmasa da.
Ağrısı da fırçalıyorum iyi geliyor antibiyotikte etki etti sanırım.
Yiyemesem mutsuzluk çöküyortipik boğa burcu işte
Bir gün kendime ait lokanta kafeterya açmak çok isterdim.
Bazen ev çok sıcak oluyor fark etmiyoruz onun için söylemiştimTamamdır canikom
Ahh keşkemÇok sevindim canım
Umarım bı gün onu da açarsın :)) ilk firsatta da gelirik hep beraber
Analık çok zormuşBazen ev çok sıcak oluyor fark etmiyoruz onun için söylemiştimilaçta verirdim düşmezdi.
Bizim oğlanı hastaneye götürürken ateşi düşerdi dışarı serin olunca.
Bebiş ateşlenince ben de odayı ılık tutuyorum düşünce dikkat ediyorum yine üşütmemesi için giydiririm yada daha kalın örterim klimayı kapattıysam açarım.
1.rekat subhâneke fatiha - sureAma öyle deyince kafam karisti normalde öyle kılıyorum
1. Rekat subhâneke
Fatiha
Süre
2. Rekat fatiha -sure
Oturuş : tahiyyat
3. Rekat fatiha - süre .
4. Rekat fatiha - süre
Oturuş : tahiyyat
Salli barik
Rabbena .doğru o zaman dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?