1.rekat subhâneke fatiha - sure
2.rekât fatiha - sure
İlk Oturuş tahiyyat salli barik duaları
3.rekat subhâneke fatiha - sure
4.rekat fatiha - sure
Son Oturuş tahiyyat salli barik ve rabbena duaları
İkindi İlk sünneti yatsı İlk sünneti ve 4 rekatlık kılınan teravih kılınışı böyle canım
Anladım ablam iki rekat mescid namazı diyorsun.Sünnet namazları terk etmiyorum ben ablam. Teravih namazını camide kılıyorum. Yatsı ilk Sünnet ile başlanıyor.
Uykuda mı kaldınız?Ben uyumuşum sisler içinde
Benim yazdığıma yanıtla yapmışsın bonusumTubismavis farzları nasıl kılıyorsun canım onu da yaz.
Ramazanın sonuna doğru su içip yatacağımdan eminimNeden ki?Ben yiyemesem halsiz kalırım valla yiyorum kahvaltılık yiyoruz.
Yemesem ablam düşünemiyorum çocukların peşinde bir de iğne ipliğe dönerim herhalde.
Sahura kalktın mı ?Ben uyumuşum sisler içinde
Anladım ablam .ben dediğim gibi yapıyorum öğle ikindi yatsı sünnetlerin1.rekat subhâneke fatiha - sure
2.rekât fatiha - sure
4.rekat fatiha - sure
İkindi İlk sünneti yatsı İlk sünneti ve 4 rekatlık kılınan teravih kılınışı böyle canım
İvit yatmadan da yemiştim bişeyler 2 hurmayla süt içtim.Sahura kalktın mı ?
Tubismavis farzları nasıl kılıyorsun canım onu da yaz.
Off rabbim affetsin ben böyle bilmiyorudum1.rekat subhâneke fatiha - sure
2.rekât fatiha - sure
4.rekat fatiha - sure
Öyle yapayım onuda yapmamda sırf sevabı için.İvit yatmadan da yemiştim bişeyler 2 hurmayla süt içtim.
Sen de kayısıyla yoğurt ye süt iç yarın
Ablam iki rekat mescid namazı ayrı kılmak isteyen kılar camiye gittiğinde.Anladım ablam iki rekat mescid namazı diyorsun.
Sünnet, ahir zamanda sünneti uygulamak yüz şehid sevabı almak gibiymiş öyle bir hadis bilirdim.
Yok kuzum seni bilerek alıntıladım hani sünnetin doğrusu bu farzı nasıl onda da varsa eksik olan diyeBenim yazdığıma yanıtla yapmışsın bonusumTubismavis üst mesajlarda yazmış 4 rekatlık sunnet kılınışını eksikler vardı. Bende onun yazdığına yorum yaptım.
Rabbim affetsinYok kuzum seni bilerek alıntıladım hani sünnetin doğrusu bu farzı nasıl onda da varsa eksik olan diye
Bilmeden yapmanın günahı yok canım ama bize düşen de öğrenmek nasiplisin bu sene maşallah insanın niyetine göre bazı şeyler önüne çıkıyor bazenRabbim affetsineksikmis ya senelrdir
Hepimizin yanlışı var canım öğrenip doğrusunu yapmaya gayret ediyoruz. ALLAH kabul etsin aminnnnnnOff rabbim affetsin ben böyle bilmiyorudum
Hmm anladım biz şafiyiz yatsı farz ile başlıyoruz dokuz rekat oluyor.Ablam iki rekat mescid namazı ayrı kılmak isteyen kılar camiye gittiğinde.
Evde veya camide nerede kilarsan kıl yatsı namazı 4 rekatlık ilk sünnet ile kılınmaya başlar.
Sen yazdin ya yatsıyı 4 rekatlık farz ile başlıyorum diye. Bende 5 vakit namaz kılarken sünnet namazlarını terk etmiyorum kılıyorum demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?