- 13 Ağustos 2020
- 15.548
- 88.160
- 598
- 32
Neyi var kuzunun yaKız hasta zar zor sahur yaptım sonra bi bakarım ki oruç tutamaz hale gelmişim. Hayır yarım saat önce olsa sorun yoktuyemek yicem diye girdiğim şekle değdi mi sanki yemesem açlıktan da öleceğim orası da ayrı da
Sagol canım. Dur vardı onu da içeyimGeçmiş olsun Ayşe. Soda da su açığını kapıyor varsa iç bir tane şifa olur belki
Ağrısı var ya burun falan akıyor. Yedim de gerek kalmadıNeyi var kuzunun yayiyemedin mi vakit var mı daha
Sımdı anladım tamamdırAğrısı var ya burun falan akıyor. Yedim de gerek kalmadı
Sagol canım evet ya boyle nefessiz kalmak patlamak tuhaf bir agrı kımseye vermesin Rabbım. Hırkamı bagladım belden bana mısın demiyorGeçmiş olsun cnm böbrek ağrısı fena yaşıyorum arada biliyorum
Sagol canım evet ya boyle nefessiz kalmak patlamak tuhaf bir agrı kımseye vermesin Rabbım. Hırkamı bagladım belden bana mısın demiyor
Tamam canım yapayımEn güzel çare bol su canım iceblrsen şişeyle bol bol iç wcye çık
En sonunkinde ben öyle yapmıştım
Değilse de ılık şekerli su anneme iyi geliyordu
Off yaa ben de garip bı şekilde birşeyler olmuşum.Ama regl değil özür sayılıyor ne yapacağım bilmiyorum neden böyle oldu hastaneye gitmem lazım oruçtan sonra.Kız hasta zar zor sahur yaptım sonra bi bakarım ki oruç tutamaz hale gelmişim. Hayır yarım saat önce olsa sorun yoktuyemek yicem diye girdiğim şekle değdi mi sanki yemesem açlıktan da öleceğim orası da ayrı da
Ben de çok yaşarım Allah şifalar versin.Sagol canım evet ya boyle nefessiz kalmak patlamak tuhaf bir agrı kımseye vermesin Rabbım. Hırkamı bagladım belden bana mısın demiyor
Ayşe miGeçmiş olsun Ayşe. Soda da su açığını kapıyor varsa iç bir tane şifa olur belki
Geçmiş olsun Nego sizin şu baş ağrıları neden bu kadar çokBaşım çok fenaydı etkili ağrı kesicilerimde bitmiştiumarım bugün beni mahvetmez Başım ağrıyınca çok tahammülsüz oluyorum.
Maydonoz da iyi geliyor evet. .,Ben de çok yaşarım Allah şifalar versin.
İdrar söktürücü şeyler içmen lazım bol su yada maydanoz suyu saplarla demleyip içmişliğim var.
Ne güzel isim dimiAyşe mi
Çok geçmiş olsun lora. İnşallah bir an önce geçer ağrın. Allah şifa versin.Feciii bir şekilde böbrek ve baş agrısı yasıyorum yarını sag salim atlatırsam başka bişi istemiyorum cok susuz kaldım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?