Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam kizlar.orucumun ilk günü.
Cok mutluyum
Pinhan
Tubismavis bende kizilcik serbetinin yarısinda uyudum dayanamadim.sonuna birazdan bakicam.insallah gercekten anlatmistir nursema herseyi.
Ama kizlar dikkat ettinizmi dinden uzak olanlari iyi,dindar olanlari anlayissiz kötü gösteriyorlar.ben buna cok uzüluyorum.
Halbuki dinimizin bütün güzelliklerimi yasayan bi basrol olsa .guzel konular isleseler.ah ah

Sabah kalktim ortaligi söyle bi topladim.
Mak.camasir attim.kiza kahvalti hazirladim yiyor.oğlum uyuyor uyusun ellemicem oruc kuzum

Ne yemek yapsam ya.kiz yesilfasulye istiyor oglumda sever ama oruc diye heralde baska bisse yap diyor.ne yapsam acaba?

Kesinlikle öyle, muhafazakar kesimi cahil ,gaddar, yobaz gösteren bir dizi. Bir kaç sahnesine baktım sosyal medyadan çok rahatsız oldum. Biz bu değiliz ne münasebet, tek bir tane örnek gösterilen muhafazakar yok dizide. Hepsi cahil basit gösterilmiş. Bu dizi izlenmemeli tepki verilmeli.

Geçmiş olsun canım

Gecmiş olsun negom ya inşallah kolay gecer günün

Tekrar geçmiş olsun nego inşallah iyi olursun

Negom geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun Nego sizin şu baş ağrıları neden bu kadar çok Allah şifalar versin hepinize.

Nego geçmiş olsun. İnşallah şimdi geçmiş ya da hafiflemiştir baş ağrın.

Geçmiş olsun nego

Nego gecmis olsun.bilirim bas agrisinı.sıkı bi esarpla sar istersen
Teşekkür ederim sağolun.

Hiç dizi izlemiyorum Pinhan Netflix izlerdim onu da oruçta açmam müstehcenlik bi çoğunda var.
Ramazan ramazan orucu sakat etmeyelim hayrı azalıyor.
Kıvancın hatrına dizisine bakarım bi ara
Dizi bende izlemiyorum cumartesi dışında zaten onlara ayıracak boş vaktim kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…