- 2 Ağustos 2013
- 38.235
- 128.038
- 798
Geçmiş olsun negoBaşım çok fenaydı etkili ağrı kesicilerimde bitmiştiumarım bugün beni mahvetmez Başım ağrıyınca çok tahammülsüz oluyorum.
Kesinlikle öyle, muhafazakar kesimi cahil ,gaddar, yobaz gösteren bir dizi. Bir kaç sahnesine baktım sosyal medyadan çok rahatsız oldum. Biz bu değiliz ne münasebet, tek bir tane örnek gösterilen muhafazakar yok dizide. Hepsi cahil basit gösterilmiş. Bu dizi izlenmemeli tepki verilmeli.Selam kizlar.orucumun ilk günü.
Cok mutluyum
Pinhan
Tubismavis bende kizilcik serbetinin yarısinda uyudum dayanamadim.sonuna birazdan bakicam.insallah gercekten anlatmistir nursema herseyi.
Ama kizlar dikkat ettinizmi dinden uzak olanlari iyi,dindar olanlari anlayissiz kötü gösteriyorlar.ben buna cok uzüluyorum.
Halbuki dinimizin bütün güzelliklerimi yasayan bi basrol olsa .guzel konular isleseler.ah ah
Sabah kalktim ortaligi söyle bi topladim.
Mak.camasir attim.kiza kahvalti hazirladim yiyor.oğlum uyuyor uyusun ellemicem oruc kuzum
Ne yemek yapsam ya.kiz yesilfasulye istiyor oglumda sever ama oruc diye heralde baska bisse yap diyor.ne yapsam acaba?
Geçmiş olsun canımKız hasta zar zor sahur yaptım sonra bi bakarım ki oruç tutamaz hale gelmişim. Hayır yarım saat önce olsa sorun yoktuyemek yicem diye girdiğim şekle değdi mi sanki yemesem açlıktan da öleceğim orası da ayrı da
Geçmiş olsun canımSagol canım evet ya boyle nefessiz kalmak patlamak tuhaf bir agrı kımseye vermesin Rabbım. Hırkamı bagladım belden bana mısın demiyor
Gecmiş olsun negom ya inşallah kolay gecer günün
Tekrar geçmiş olsun nego inşallah iyi olursun
Negom geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun Nego sizin şu baş ağrıları neden bu kadar çokAllah şifalar versin hepinize.
Nego geçmiş olsun. İnşallah şimdi geçmiş ya da hafiflemiştir baş ağrın.
Geçmiş olsun nego
Teşekkür ederim sağolun.Nego gecmis olsun.bilirim bas agrisinı.sıkı bi esarpla sar istersen
Dizi bende izlemiyorum cumartesi dışında zaten onlara ayıracak boş vaktim kalmıyorHiç dizi izlemiyorum Pinhan Netflix izlerdim onu da oruçta açmam müstehcenlik bi çoğunda var.
Ramazan ramazan orucu sakat etmeyelim hayrı azalıyor.
Kıvancın hatrına dizisine bakarım bi ara
Herkesin topluymuş bilemiyorum artık
Bir kaç paroldan sonra ancaNego Senin başına noldu daha iyi misin?
Sağın solun belli değil haaaGeblolar sabah köye gideceğiz eşimin halasinin evi var. Ani ve güzel bir karar oldusebeke sadece evin camin köşesinde cekiyor. Ben bir süre yokum baysssss
Oldu oldu, temizlik yapıyorum sabahtan beriGününüz hayrolsun
Eki Görüntüle 3223219
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
Queenpisi
Tubismavis
Anaaaaa bizim yörenin yimeği görünceIftar menümü yazıp gideyim ....tavuk çorbası....patatesli içli köfte....vişne komposto.....yoğurtlu bir salata yapacağım
Hah şöyle at makineye hemen niye bekletesinBende hemen yedim topladım. Artık karar aldım sahur bulaşığını toplucam zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?