Öyle arkadaşım öyle maalesef yansıtılan bu.aynen aynen
Dinden uzak olanlar anlayisli merhametli.
Pes diyorum vallahi
Oh mis gibi olmuştur rahat edersin bir süreHayırlı günler Herkese Ben orucuma yarın başlayacağım inşallah Dünden beri evi temizledim yapacak işlerim vardı onları hallettim yarına bomba gibi hazırım
Öyle arkadaşım öyle maalesef yansıtılan bu.
Derencim kesinlikle aynı fikirdeyim. Kötü ve saçma olan herşeyi dinimizdenmiş gibi gösteriyorlar.Selam kizlar.orucumun ilk günü.
Cok mutluyum
Pinhan
Tubismavis bende kizilcik serbetinin yarısinda uyudum dayanamadim.sonuna birazdan bakicam.insallah gercekten anlatmistir nursema herseyi.
Ama kizlar dikkat ettinizmi dinden uzak olanlari iyi,dindar olanlari anlayissiz kötü gösteriyorlar.ben buna cok uzüluyorum.
Halbuki dinimizin bütün güzelliklerimi yasayan bi basrol olsa .guzel konular isleseler.ah ah
Sabah kalktim ortaligi söyle bi topladim.
Mak.camasir attim.kiza kahvalti hazirladim yiyor.oğlum uyuyor uyusun ellemicem oruc kuzum
Ne yemek yapsam ya.kiz yesilfasulye istiyor oglumda sever ama oruc diye heralde baska bisse yap diyor.ne yapsam acaba?
Bende bilmiyorum ikinci Fransız benimSiz birbirinizin gerçek isimlerini biliyor musunuz kızlaaaar!
Ayşeler Fatmalar bişeyler gördüm.
Bi ben mi Fransız kaldım dedim dee.
Geçen sene Ramazan sen yazdığından beri iftardan önce mutfağı Toplu tutuyorum iftardan sonra kolaylık oluyorHah şöyle at makineye hemen niye bekletesin
Siz birbirinizin gerçek isimlerini biliyor musunuz kızlaaaar!
Ayşeler Fatmalar bişeyler gördüm.
Bi ben mi Fransız kaldım dedim dee.
Ben çok uzun zamandır buradayım ama ben de kimsenin ismini bilmiyorumBende bilmiyorum ikinci Fransız benim
Gidicem bakalım inşallah ciddi bir durum değildir.Durduramazsın doktora gitmen lazım hormonal bir durumdur ilaç verir.
Bende hem sahurda hem iftarda kolaylıkGeçen sene Ramazan sen yazdığından beri iftardan önce mutfağı Toplu tutuyorum iftardan sonra kolaylık oluyor
Ben hamileydim geldiğimde moral motivasyon için gelmiştim.Kızzz siz ne zamandır tanışıyorsunuz, bu grup ne zamandır var. Son gelen ben miyimDur inceliyim azcık ilk sayfaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?