Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı günler Herkese Ben orucuma yarın başlayacağım inşallah Dünden beri evi temizledim yapacak işlerim vardı onları hallettim yarına bomba gibi hazırım
Oh mis gibi olmuştur rahat edersin bir süre

Öyle arkadaşım öyle maalesef yansıtılan bu.

Ben de merak edip sosyal medyadan görüp baktıklarımla aynı fikirdeyim.

Mesela bu camdan itiklenen kız yine karşı taraftan birinin yanına sığınmış olmuş çünküm niye çünküm onlar çok anlayışlı.

Onlar kelimesini kullanmaktan utanıyorum bizi bizlikten çıkarıp biz ve onlar yapmanın alası bu

Derencim kesinlikle aynı fikirdeyim. Kötü ve saçma olan herşeyi dinimizdenmiş gibi gösteriyorlar.
Dün akşam dikkatimi çekti. Nursema "bizim dinimizde böyle değil aslında, geleneksel olarsk böyleyiz" dedi.
Şükür ki dinden dolayı değil de geçmişten gelen bazı berbat geleneklerden ötürü böyle olduklarını söyledi birisi.
Sosyal medyada ağzıma geleni sayıyorum. Ama ne yalan söyleyeyim 2 3 haftadır izliyorum.
Şu Nursema olayı da geçsin bence izlemem yine.
Prim vermemek lazım, katkı sağlamamak lazım böylesi projelere.

Neyse işte öyle

Baş ağrısı ile yatıyorum kızlar.
Birşey yemiyorum ondan sanırım. Ne sahurda ne kahvaltıda. Neden derseniz cevabı yok, kendime eziyet işte

İftara annemlere gideceğiz.
Yemek kaygım da yok.
Mutfağı topladım. Bulaşık mak boşalttım.
Ev derli toplu.

Kızzz siz ne zamandır tanışıyorsunuz, bu grup ne zamandır var. Son gelen ben miyim Dur inceliyim azcık ilk sayfaları
Ben hamileydim geldiğimde moral motivasyon için gelmiştim.
Hamilelikte berbat geçiyordu o dönem sağolsun herkes moral vermişti Efser abla çok öyleydi ilk intibam
Sanki daha önceden de burada gibiydim bi hissiyat vardı hep.
Ama şöyle geldim iki bebeğimi kaybettim erken haftalarda genetik bölümlerine gittim bunların sonuçlarını konuşuyorduk grubuz vardı sağolsunlar Sohrapla beraber güzel arkadaşlıklar kurduk.Sonraya buraya geçiş yaptım arada uğruyorum orayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…