Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tünaydın güzel kadınlar

Akşam telaşı, sabah telaşı derken akıp gidiyor vakit. Sabah rutinim tamam, çalışıyorum şimdi. Bugün ne pişireceğim konusunda zerre fikrim yok, birazdan gidip iftar ve sahur menüleri topiğinden kopya çekmeyi planlıyorum :) Cumartesiye de misafirlerim olacak iftara menü oluşturmadım bakalım Rabbim büyük

İyi öğlenler hanımlar
Bugun ortalık topladım sadece.
Ütü yapmalıyım ama ilham gelmiyor, ütülenecekleri salona getirdim belki rahatsız olurum diye. Bakalım henüz olmadım

Yemek yaptım.
Şimdi küçüğümü uyutucam.
Namaz, Kuran
Başka işim yok bugun.

Merhabalar kızlar herkese kolay gelsin..
Ben de pek iş yapmadım ortalık toparlama telefon görüşmesi bu kadar.
Oğlumu okula götüremedim ateşlenecek gibi bi hali vardı.
Fırtınalı bir havada var birşeyler düşüyor damlardan çatılardan bebişle zor olur gitmedik bu yüzden.
Akşam menüsü şimdilik ciğer, çorba,makarna diye düşünüyorum bi de tatlı.Hayatımda sütlaç yediremeğim oğlum aslaa yemez bugün sütlaç istiyor.
Yapacağım inş.eşimi bekleyeceğiz rüzgar çok fazla çıkamam eşarbım da çok uçuyor.

tinniiimmm Allahım kolaylık versin kuzum hoşgeldiinnn tekrardan ..
işin de hayırlı olsun..
Rabbim sağlıkla hayırlı bir evlatta versin tez vakitte,amiiinnnn

Hadi kolay gelsin
Sağol canım yoruldum
Dün yaptım kurtuldum

Üç günlük menümü yazayım yazmamışım.

Pazartesi: Salçalı mercimek çorbası, kıymalı kabak dolması, patatesli börek, vişne suyu,tatlı vardı.

Salı: Kalan mercimek çorbası, fırında garnitürlü tavuk, yoğurtlu makarna, tatlı yine vardı sonunda bitti

Çarşamba : Karnıyarık, pilav, cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…