Ah canim ahhh herkesin derdine kosuyorsun ama kendi derdini hic dillendirmiyorsun. Cok şükür bugününe deallah yardimciniz olsun
Geçmiş olsun ikinize de pare
Çok saolun kızlar ❤❤Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Allah acil şifalar versin.Çok saolun kızlar ❤❤
Rabbim razı olsun herkese şifalar versin yaradan
Haydi hanımlar işlee beklemez
Canım geçmiş olsun İnşAllah hafif atlatırlarGünaydın.Güzel bir gün diliyorum.
Son günlerde gelemedim. Annem ve anneannem covid oldular. Dün de kızım hastalanır gibi oldu. Covid için sıramı bekliyorum ben de.Aynı evde olup bulaşmaması imkansız gibi.
Çok moralim bozuldu ya kaç kişilik evde bütün işleri bu kadın yapmış.
Haydi hanımlar işlee beklemez
Jes çok teşekkür ederim. Bugün belirtiler bende de başladı. İnşallah kızıma bulaşmadan geçer gider.Gecmis olsun mimesis canim cabucak atlatin inşallah
Çok teşekkür ederim limonsuz.Canım geçmiş olsun İnşAllah hafif atlatırlar
Nasıl oldunuz diyecektim bende çabuk toparlanırsınız inşJes çok teşekkür ederim. Bugün belirtiler bende de başladı. İnşallah kızıma bulaşmadan geçer gider.
Çok teşekkür ederim limonsuz.
Tubismavis teşekkür ederim.
İnşallah bulaşmaz mimesis sende hafif atlatırsın.Jes çok teşekkür ederim. Bugün belirtiler bende de başladı. İnşallah kızıma bulaşmadan geçer gider.
Çok teşekkür ederim limonsuz.
Tubismavis teşekkür ederim.
Çok şükür diyelim negom. Kayserideyiz ufak bir düzen kurduk burada. Öyle geçiyor günler birbirinin aynısı sanki, Ali büyüyor ben çöküyor
Pare Allah zorunu kolay etsin çok geçmiş olsun haberim yoktu. Annene de sana da kalıcı şifa diliyorum.Negocum.annem fizik tedavi de yatıyor onun öncesi daha 3 hafta oldu safra kesesi ameliyatı oldum dinlenmeden birde fizik burası çok yoğun
Inan canım.cikiyor erkenden kalkınıyor uyuyamiyorum bile Allah düşürmesin buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?