Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sorma dua etmekten başka çaremiz yok negom bende çok üzüldüm dua ediyorum namazlarımda hep dualarda vs rabbim kahrı perişan eylesin İsraili

Sorma dua etmekten başka çaremiz yok negom bende çok üzüldüm dua ediyorum namazlarımda hep dualarda vs rabbim kahrı perişan eylesin İsraili
Biz rahat evlerimizde ibadetlerimizi ne kadar rahat edebiliyoruz. Onlar bunun için zulüm görüyor...

Küçük olduğu için çabuk iyileşiyor. Eşinin işi ne durumda? Sen başlayacak mısın göreve peki? Eşinin ailesi Maraş da değil mi senin ailen İstanbuldaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Eşimin işi yok şuan. Ama atama haberi geldi, atanıyor inşallah. bir nebze mutlu u etti bizi. Eşimin ailesi de kayseride şuan beraberiz. Ailem İstanbulda evet kuzu

Eşimin işi yok şuan. Ama atama haberi geldi, atanıyor inşallah. bir nebze mutlu u etti bizi. Eşimin ailesi de kayseride şuan beraberiz. Ailem İstanbulda evet kuzu
Sevindim seli eşinin iş durumuna umarım güzel sonuçlanır.

Selamlar
Bugun çamaşır yıka, katla kaldır, tekrar yıka gibi bir döngü yaşadım.
Yemek yaptım.
Banyo wcler yıkadım.
Küçüğümü yıkadım.
Nevresimlerini yıkadım.
Ortalık topladım.
Duş aldım namaz kıldım
Akşam ettik işte.

Herkese hayırlı huzurlu iftarlar.
Millet olarak, ümmet olarak zor zamanlardayız, Allah yardımcı olsun dualarımız kabul olsun, selamete çıkarsın inşallah.

Selamlar kızlar..
Evi toparladım sonra çıktık bebişi annemlere bıraktım bugünlük bilmiyorum bıraktığıma pişman oldum.
Oğlumda okuldan geldi pratik birşeyler yapacağım yemek olarak.
Pazar günü ehliyet için sınava gidicem bebişe bakan yok.
Neyse inş.eşim evde olur o bakar yada büyük ablama rica ederim.
Kaç gündür gidip geliyorum bi kere bıraktım pişman ettiler.

Bu nasıl bir hissiyat ?
İstabulda'yken yeni düzene bir an önce gecerim herşey toparlanır gibi avutuyordum kendimi
Şimdi ise ev düzene girdikce burayı düzeltip evime dönerim hissi var sanki hiçbirşey bana ait değil emaneten otuyorum
Demem o ki herşeyin tadını ellinizdeki herşeyin ne varsa keyfini iyi alın geç kalmayın sonuna kadar evinizin keyfini Rabbimin nimeti hediyesi diye hep sahip çıkın
Rabbim kimseyi evsiz kimsesiz kıblesiz ettmesin

İlk kıblemize gönderdiğimiz fedihler dualar sahip olsun herbiri asker olsun kor gibi küfara karşı dursun

Eltimler geldi son dakika pide yaptırmislar
Ama diyeti bozmadım pide başını ekmek niyetine yedim sadece
Sonrasında çayla pastane kurabiyesinden kaçırdım biraz onuda dengelicem sporla sahur öncesi spor yapcam
Eltim sağolsun yardım etti
Elde yikancaklari yıkadı şimdi makineyi boşaltip bardaklari aticam

Ah efom ne guzel dedin ne güzel yazdin allah sana tüm kalbinle dolu dolu aidiyet hissini yasatsin.

Bir yere sığamadığım zaman hep Efendimiz sav in hirada kaldığı günleri düşünmeye çalışıyorum.

Ne yapalım insaniz işte geldik görüyoruz yaşıyoruz

Iyi geceler kizlar
Ortalik toplandi her zamanki gibi
Wc ve lavoba yikandi havlusu değişip çöpü atıldı
Banyonun lavobosu klozeti dus teknesi yerleri camasir suyuyla yikandi.aynasi silindi.havlusu degisip çöpü atildı
1mak.cam.katladim yerlestirdim
Banyonun paspasini mak.attim serdim
Sofralar çırpıldı
Bul.mak.calistirdim boşalttım
Çaycimin ve cam surahimin kirecini temizledim caycinin dışını cifledim
Yemek yapildi mutfak toplandi
Kizi yıkadim namazlar kılındı
Bugünde böyle gecti

Allahım tubişin azminin yarısını bana ver yeter
Normalde bu kadar değildim de şimdi biraz o pastane kurabiyesi yedimya bari onun kalorisi çıksın bı de bayram sabahı kahvaltısına ödülüm rahat olsun diye maaile bayram kahvaltısi bizde yapılır gerçekten merak ediyorum kilomu ramazan basinda 97.8 dm ne kadar doğru bilmiyorum ramazan oncesi 98 bakalm kaç cikcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…