Sorma dua etmekten başka çaremiz yok negomHüzünlüyüm gülünce utanıyorum. Her ramazan zulmediyorlar sonra hepimiz unutuyoruz unutturuluyor. Biliyorum bu zulüm bir gün son bulacak öyle diyor dinim. Yine de biz bu zulmün neresindeyiz nasıl hesap vereceğiz işte bu korkutuyor...
Biz rahat evlerimizde ibadetlerimizi ne kadar rahat edebiliyoruz. Onlar bunun için zulüm görüyor...Sorma dua etmekten başka çaremiz yok negombende çok üzüldüm dua ediyorum namazlarımda hep dualarda vs rabbim kahrı perişan eylesin İsraili
Eşimin işi yok şuan. Ama atama haberi geldi, atanıyor inşallah. bir nebze mutlu u etti bizi. Eşimin ailesi de kayseride şuan beraberiz. Ailem İstanbulda evet kuzuKüçük olduğu için çabuk iyileşiyor. Eşinin işi ne durumda? Sen başlayacak mısın göreve peki? Eşinin ailesi Maraş da değil mi senin ailen İstanbuldaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Sevindim seli eşinin iş durumuna umarım güzel sonuçlanır.Eşimin işi yok şuan. Ama atama haberi geldi, atanıyor inşallah. bir nebze mutlu u etti bizi. Eşimin ailesi de kayseride şuan beraberiz. Ailem İstanbulda evet kuzu
Çok teşekkür ederim lora.Gecmis olsun canimmimesis
Teşekkür ederim, ikinci oluşum ilkine göre daha hafifti Bonus. İnşallah bu sefer daha da hafif olur.Nasıl oldunuz diyecektim bende çabuk toparlanırsınız inş
Çok teşekkür ederim nego.İnşallah bulaşmaz mimesis sende hafif atlatırsın.
Ah efom ne guzel dedin ne güzel yazdin allah sana tüm kalbinle dolu dolu aidiyet hissini yasatsin.Bu nasıl bir hissiyat ?
İstabulda'yken yeni düzene bir an önce gecerim herşey toparlanır gibi avutuyordum kendimi
Şimdi ise ev düzene girdikce burayı düzeltip evime dönerim hissi var sanki hiçbirşey bana ait değil emaneten otuyorum
Demem o ki herşeyin tadını ellinizdeki herşeyin ne varsa keyfini iyi alın geç kalmayın sonuna kadar evinizin keyfini Rabbimin nimeti hediyesi diye hep sahip çıkın
Rabbim kimseyi evsiz kimsesiz kıblesiz ettmesin
İlk kıblemize gönderdiğimiz fedihler dualar sahip olsun herbiri asker olsun kor gibi küfara karşı dursun
Allahım tubişin azminin yarısını bana ver yeter2 mil yapcam vazgeçtim
Normalde bu kadar değildim de şimdi biraz o pastane kurabiyesi yedimya bari onun kalorisi çıksınAllahım tubişin azminin yarısını bana ver yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?