- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.369
- 598
- 32
Gecmis olsun canimJes çok teşekkür ederim. Bugün belirtiler bende de başladı. İnşallah kızıma bulaşmadan geçer gider.
Çok teşekkür ederim limonsuz.
Tubismavis teşekkür ederim.
Çok zor bir şey yaşadınız kolay değil hiç. Bırakma kendini bu günler elbet geçecek izi kalacak ama aynı kalmayacak hüznün acın. Sünnet oldu mu Ali? Allah çok güzel günler nasip etsin size tüm depremzedelere.Çok şükür diyelim negom. Kayserideyiz ufak bir düzen kurduk burada. Öyle geçiyor günler birbirinin aynısı sanki, Ali büyüyor ben çöküyorhiç böyle hayal etmemiştim bu günleri, ama çok şükür. Bin şükür..
Evet yaptırdık sünnet hazır buradayken. Çok zor olmadı. 24 nisanda okula çağırdılar ne yapacaz bakalımÇok zor bir şey yaşadınız kolay değil hiç. Bırakma kendini bu günler elbet geçecek izi kalacak ama aynı kalmayacak hüznün acın. Sünnet oldu mu Ali? Allah çok güzel günler nasip etsin size tüm depremzedelere.
Küçük olduğu için çabuk iyileşiyor. Eşinin işi ne durumda? Sen başlayacak mısın göreve peki? Eşinin ailesi Maraş da değil mi senin ailen İstanbuldaydı yanlış hatırlamıyorsam.Evet yaptırdık sünnet hazır buradayken. Çok zor olmadı. 24 nisanda okula çağırdılar ne yapacaz bakalım
Allah yardımcınız olsun canımÇok şükür diyelim negom. Kayserideyiz ufak bir düzen kurduk burada. Öyle geçiyor günler birbirinin aynısı sanki, Ali büyüyor ben çöküyorhiç böyle hayal etmemiştim bu günleri, ama çok şükür. Bin şükür..
Bana da yapar mısınBüyük oğlum pizza istedi elim gitmiyor hiçbir işe ama oruç mecburen yapıcam kuzuma.
Yaparım tabiiBana da yapar mısın
Bana da yap negoooooooooBüyük oğlum pizza istedi elim gitmiyor hiçbir işe ama oruç mecburen yapıcam kuzuma.
NegooooooooooooooYaparım tabii
Çok teşekkür ederim canım tubisimGünaydınlarrr ev süpüruldu havalanıyor
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Şimdi yürüyüş
Sonra yemek vakti.
MssPARE geçmiş olsun cnm
Bana da yap negooooooooo
Bak ya sakin ol sakin sana 10 tepsi anca yeterNegoooooooooooooo
Çok geçmiş olsun parem RABBİM yar ve yardımcınız olsunNegocum.annem fizik tedavi de yatıyor onun öncesi daha 3 hafta oldu safra kesesi ameliyatı oldum dinlenmeden birde fizik burası çok yoğun
Inan canım.cikiyor erkenden kalkınıyor uyuyamiyorum bile Allah düşürmesin buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?