Seninde bi kac seneye oğlanlar boyunu gecer yanlarinda gencecik durursun.masallah 40miydin.Bende öveyim durkimse 40 olduğuma inanmıyor bir çocuk daha diyor her gören diyorum ne çocuğu olmuşum 40 ,ha böyle bakıyorlar Ne 40 ı 30 sun diyorlar
Bende övdüm oh
Ben esmerim canimMaşallah oğlan büyümüş serpilmiş demek ki boylu poslu.
Bence de öyle birisin canım maşallah kumralmışsın hissiyatı veriyorsun.
Sadece sizler görebilseydiniz görsel atardım. Dıştan görünüşümü yazmışımdır zaten
Ama şu var ben kumral ten kahverengi saç çok severim beğenirim biz de çok yok bence bundan kaynaklanıyor.
Eşim kumral ama çocuklar ona çekmedi benim genler baskın gelmiş.
40 oldum evet. Geçmeye başladı bile büyükSeninde bi kac seneye oğlanlar boyunu gecer yanlarinda gencecik durursun.masallah 40miydin.
Birazda övelim yani nolmus dimi kendimizi
Masallah .yıllar su gibi geçiyor. Daha dun 20li yaslarin basindaydik40 oldum evet. Geçmeye başladı bile büyük
Vallah ben şok kız sen kaç yaşındasınYanlışlıkla koydum kaldırmadım dursun yüzüm belli değil zaten 3 Sene önceki halim
Allah yardımcın olsun tinnoşum zor iş gerçekten yavaş yavaş yap kendini yormadanHerşeyi yıkıyorumm mutfak bitti gibi ama çamaşır makinesi resmen ağlıyor
Gerçekten öyle akıp gidiyor zaman.Masallah .yıllar su gibi geçiyor. Daha dun 20li yaslarin basindaydik
Bende kızı sandımValla ben basta kizin filan sandim masallah sana gencsin 3 yil once desen 29 olur. Bu resimde 15 16 filan sanki
Tam diyecektim ben ilk geldiğimde dönmüştü bu muhabbetNegooooooooo bunun muhabbet daha once de oldu ya nasil unutursun offfff
AblamMaşallah nane limon su gibisin 4 çocukla
@Pinhan
O1deren87
Teneffus Zili
@Tiniminimavihanim
@golgefeslegeni
sweetgirlcandy
@Hemsirecik
Sizleride nane limon gibi hayal ediyorum çıtı pıtı hareketli
diğer arkadaşlar hakkında tahminler sonra
Bende seni kısa ve zayıf hayal etmiştimBen 172 boy 88 kg ile minik bir tosuncugum
Püü Allah seni çocuğu uyuturken kahkaha attım
Negoyu beyaz ve uzun boylu çok az balık etli hayal etmiştimAradığınız tahmin ayağınıza geldi
Nego esmer değil beyaz sayılır (Nego beyazdın dimi hahaha)
Ele hoş datlı kaşı gözü çok güzel minyon tipli biri.
Hani yaşlansa bile bişeyler hep aynı gitmiş olan değişmeyecek olan gadınlar olur ya hah onlardan olacak.
Kilo alsa orantılı alıyor.
Tİpisine bakınca özenli düzenli olduğu anlaşılıyor
Etli butlu olduğum doğrudurNegoyu beyaz ve uzun boylu çok az balık etli hayal etmiştim
Dışarıdan öyle çok hareketli biri gibi değilim ablam aksine mesafeli gibiyim.Ama seversem samimi gelirse ortam esprili hareketli olurum.Maşallah nane limon su gibisin 4 çocukla
@Pinhan
O1deren87
Teneffus Zili
@Tiniminimavihanim
@golgefeslegeni
sweetgirlcandy
@Hemsirecik
Sizleride nane limon gibi hayal ediyorum çıtı pıtı hareketli
diğer arkadaşlar hakkında tahminler sonra
Ten rengi olarak esmer değiliz ama siyah saç siyah kaş işte.Ablamlar benden daha açık tenli.Ben esmerim canim
Sizde kumral yoksa ya sarisinsiniz ya esmermi
Ama öyle çok değil azıcık canlanıyor gözümdeEtli butlu olduğum doğrudur
Gittiler ya biz bizeydik zatenBonus gitti mi misafirlerin?
Allah kabul etsin bonusGittiler ya biz bizeydik zatenbabam ve eşi ablam işte.
Pazartesi 4 kişi alıcam tekrar
Ben iki gündür pek iyi değildim hazırlığımda çok zorlandım sarma bana nedir ya alışığım hep yaparım çok zor sardım bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?