- 2 Ağustos 2013
- 38.419
- 129.428
- 798
Aha dünür olduk beni kesmez artıkGelinimi uyandırma guzel guzel uyusun annesi
Seni bu profille başka birine benzetmem tahmin etmem mümkün değil sweetAha dünür olduk beni kesmez artık
Bende şok 3 sene onceki desen 29 olur bu foto 15 16 gibi hey maşallah yani. Bir ara kullanici adi degismeden bir foto görmüştüm inekler filan vardi sormuatum hatta koyde mi yasiyon diye o sen miydinVallah ben şok kız sen kaç yaşındasın
Ahhh garibim bilmiyo ki en çok yakinlarimi kesiyomAha dünür olduk beni kesmez artık
Ne oldu suya mi düştü hayallerinBende seni kısa ve zayıf hayal etmiştim
Bunlari şimdi gordum ben gelini aliyorum seni de kesiyorumGülmeyin ulaaa kesecek beni jes
Gitmek için çok geç kaldımmmm, My GodBunlari şimdi gordum ben gelini aliyorum seni de kesiyorum
Gel gel fitili sen ateşledin gelİşler korku gerilim filmine dönmeden herkese iyi geceler
Valla ben hic bilmiyorum tek minyon ayagim oda 38 nasil bir minyon hayal etMinyon olmak nasıl bi his acaba her yerde ıfaksın
Valla ben hic bilmiyorum tek minyon ayagim oda 38 nasil bir minyon hayal et
Ben hala 38 daha da buyumez sanirim37 idi benim doğumlardan sonra 39 oldu şimdi 38 39 arası zıkkım.
Emin olma lan Allah bilir bi tane daha doğur hele.Ben hala 38 daha da buyumez sanirim
Kesinlikle haklısın, bir de profil fotoğrafları
36-37 numara ile sığışayım şuracığa37 idi benim doğumlardan sonra 39 oldu şimdi 38 39 arası zıkkım.
Jesi senin Kv ye sararsın bak lazım olur iyi bi dünür seçimiAha dünür olduk beni kesmez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?