- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Aradan çıkarmayı sevmiyon ya olsun
Hshahaha ayyy hahahahaha ele pis gülmüşüm yaBende seni kısa ve zayıf hayal etmiştim
PiliçNegoyu beyaz ve uzun boylu çok az balık etli hayal etmiştim
Bodur tavuk her daim piliç
Öğrenecek aradan çıkarmayı dur senAradan çıkarmayı sevmiyon ya olsun
İlk aldığım bizle beraber 12 kişi ,ikinci aldığım 17 kişiGittiler ya biz bizeydik zatenbabam ve eşi ablam işte.
Pazartesi 4 kişi alıcam tekrar
Ben iki gündür pek iyi değildim hazırlığımda çok zorlandım sarma bana nedir ya alışığım hep yaparım çok zor sardım bu sefer
Ben söyleyeyim gözleri ateş ediyor, teni beyaz boylu poslu. Böyle hep kapısını çalabileceğiniz komşu kadınNickler tahmin ederken kafa karıştırıyor tabiki kesin bilgi kıvırcık değilim dalgalıyım
İlk aldığım bizle beraber 12 kişi ,ikinci aldığım 17 kişi
Senin salona masa şart. Salona büyüklere kuruyorum masayı mutfağa da küçüklere haliyle rahat oluyor benim açımdan.Darısı başıma inş. Eski evde bi iki kere kalabalık misafirim olmuştu onun tadı çok ayrı.
Senin salona masa şart. Salona büyüklere kuruyorum masayı mutfağa da küçüklere haliyle rahat oluyor benim açımdan.
Kesinlikle haklısın, bir de profil fotoğraflarıNickler tahmin ederken kafa karıştırıyor tabiki kesin bilgi kıvırcık değilim dalgalıyım
Gülmeyin ulaaa kesecek beni jesHshahaha ayyy hahahahaha ele pis gülmüşüm ya
Gelinimi uyandırma guzel guzel uyusun annesiPüü Allah seni çocuğu uyuturken kahkaha attım
Ben söyleyeyim gözleri ateş ediyor, teni beyaz boylu poslu. Böyle hep kapısını çalabileceğiniz komşu kadın
Negooooooooo40 oldum evet. Geçmeye başladı bile büyük
Aha bak beni bilen biliyorYemin ederim benim gözümde aynen böylesin
Kara kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?