- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Abooow hiç anlaşamazlar benimki de sevmiyor yaaO kiymetlimiz kesmem onu ama hamarat yetistir bak tostosum sever yemegi ac kalmasin
Kim o seven ya hu akça pakçasınAslında buğday tenli kalıyorum beyazların yanında.
Kara kızım diye seviyolardı beni hep
Ne olduuuuNegooooooooo
37-3837 idi benim doğumlardan sonra 39 oldu şimdi 38 39 arası zıkkım.
Buraya ilk geldiğin zamanlar inek sağdım peynir yaptım yazıyordun hep. 1 tane var ineğimiz kendimiz için kullanıyoruz diyordun.evet olabilir ama hatırlamadım ineklerle fotoğraf attığı mı bir süre ankara'da yaşadım yalnız olunca iki küçük çocukta var durmak istemedim aileme yakın olmak için köye ev yaptırdık mandıra işlettim 5 sene kadar besicilik yaptım eşim kendi işini yaptı çoğu zaman ayrıydık bende zorlanmaya başladım bıraktım
Büyüyor tabii boy kısalması da ayak büyümesi de bilimsel olarak kanıtlanmış. Bir numara büyüyor ödemden ayrı.Kız ayak niye büyüsün ki ödemden şişer de sonra iner genelde
Doğru penyez minyonum ben deMaşallah nane limon su gibisin 4 çocukla
@Pinhan
@O1deren87
Teneffus Zili
@Tiniminimavihanim
golgefeslegeni
sweetgirlcandy
@Hemsirecik
Sizleride nane limon gibi hayal ediyorum çıtı pıtı hareketli
diğer arkadaşlar hakkında tahminler sonra
Benim yükselenim terazi ben de eşsiz sayılır mıyımValla dogru diyor negocum teraziler gerçekten eşsiz burçlar benim gözümdetabi yükseleni koc olmayanlar
Bazen çok güzel bazen üzücüMinyon olmak nasıl bi his acaba her yerde ıfaksın
Benim de kardeşlerimi hep ablam sanıyorlar 4 er yaş var aramızda. Düğün zamanı bi komşu babama sem büyük dururken küçüğümü evlendiriyosun demiştiAblamın ablası sanıyorlar yıllardır.
Hiç şaşmaz tanımayan gördüğü an abla sanar sonra gerçeği öğrenince ama yüzünden belli der.
Ulan 2 yaş alt tarafı
Edebiyatımızın ilk psikolojik romanı hatırlıyorum Eylül'üYeter geyik ettiğim kitap okuyodum ben ❤
Doğrudur haklısın holywod yapımı böyle oluyor Amerikan yapımı işte.O filmin 3 saat 15 dk boyunca sözde islamiyeti anlatip bir defa olsun Peygamber efendimizi agzina almamasini hala kabullenemiyorum.
Alttan alta islamiyeti kötülemesi de cabası. Malcolm x denen adam o gücü ve pozisyonu kullanip asla ama asla tebliğ adına kılını kipirdatmamis biri.
Efendimiz Hz muhammed elijah diye anlattiklari sonra dümeni kırıp kotuledikleri adam ise tam bir sapik subyanci. Ilerleyen dakikalarda artik surekli efendimiz hz muhammed elijah dedikce sinirden deliriyordum.
Onun dışında Denzel Washington on numara oyuncu ve siyahilerin gördüğü zulmü anlatma noktasında başarılı buldum. Gerisi tam bir fiyasko.
Siyahilerin islamiyeti gerçekten doğru düzgün bilmediğine birkez daha şahit oldum bu filmle. Yonetmeni de doğru düzgün arastiramadi sanirim. Ya da amerikanin korkusu ile Efendimiz s.a.v in adini bir defa bile telaffuz etmeden cekmeyi uygun gördü bu filmi.
Ben seninkine de el atacam teneffüs yok öyle değişti megisti kabul etmiyorum
Kız ayak niye büyüsün ki ödemden şişer de sonra iner genelde
Herkes değildir belki ama birçok kadında ayak numarası büyüyor
DoğruBüyüyor tabii boy kısalması da ayak büyümesi de bilimsel olarak kanıtlanmış. Bir numara büyüyor ödemden ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?