Düzenli Evimiz & Hayatımız

Buraya ilk geldiğin zamanlar inek sağdım peynir yaptım yazıyordun hep. 1 tane var ineğimiz kendimiz için kullanıyoruz diyordun.

Minyon olmak nasıl bi his acaba her yerde ıfaksın
Bazen çok güzel bazen üzücü
Ablamın ablası sanıyorlar yıllardır.

Hiç şaşmaz tanımayan gördüğü an abla sanar sonra gerçeği öğrenince ama yüzünden belli der.
Ulan 2 yaş alt tarafı
Benim de kardeşlerimi hep ablam sanıyorlar 4 er yaş var aramızda. Düğün zamanı bi komşu babama sem büyük dururken küçüğümü evlendiriyosun demişti

Doğrudur haklısın holywod yapımı böyle oluyor Amerikan yapımı işte.
Ama geriye kalan kısımları izledin mi bilmiyorum gerçeği görüyor o adamdan ayrılıyor.Elijah a ben de sinir oluyorum araştırınca görmüştüm.
Kabeye gidip tavaf edince gerçek İslamı orada anlıyor ırkçılık olmadığını.Sonrada öldürüleceğini bile bile İslamı anlatmaya devam ediyor bence bi dava adamı Allah şehadetini kabul etsin.
Herkesin hataları olabilir Jes böyle adamlarından hataları olabilir ama İslam'a zarar veren bir hareketi yok aksi var ortada. a
Ama ben gerçek yaşantısından da okudum araştırdım.Eşimle de konuşmuştuk o da şahsiyetini sever.
Bence zeki biri hiçbir şahsiyet ve zeka, savaş zekası Peygamber Efendimiz s.a'le karşılaştırılamaz bile Ben bazen böyle adamları görünce kim bilir Onu görseydik ne kadar da hayran kalırdım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…