Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatakları topladım
odaları topladım
bulaşık makinesini boşalttım
mutfağı topladım
makineyi doldurup çalıştırdım
çamaşırları topladım
katladım yerleştirdim
mutfağın halısını ve bütün paspasları yıkadım astım
Bulaşık makinasını boşalttım
Ocağı sildim
Tezgahı temizledim bulaşık sepetini yıkadım
İftardan sonra mutfağı topladım makinayı doldurdum
5 tane pantolon ütüledim

Yatak odasını temizledim babam geldi onla köye gittik iftarı orda yaptık yeni geldim evime semaver de çay keyfi yaptım ve bisiklet sürdüm çocuklarla yarım saat kadar bacaklarım ağrıdı
Oh mis olmuş nanecim valla çay duskuni değilim ama semaver severim iyi gelmiştir

Evi havalandırdım
Wc yıkandı
Lavabolar yıkandı
Havluları değiştirdim
Yatak odasını süpürdüm, toz aldım
Yatak odasının çekmecelere el attım düzenliydi geneli
Yemek yaptım
Kızımı yıkadım (En zoru )
Milyon kere oyuncakları topladım
3 öğün kızçeye yemek yaptım
Bulaşık makinesini boşalttım
Elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım

Oturma odası, antre ve mutfağı süpürcem
Çocuk odasını süpürdüm
Mutfak balkonunu yıkıycam
Ocağı davlumbazı sildim
Mutfak sandalyelerini sildim
Kızımın çamaşırlarını yıkadım serdim
Çamaşırları katladım yerleştirdim

Slm kızlar.ortalik toplama disında iki balkonu yıkadim.disari çıktık biraz dolandik market alisverisi falan yaptık. Canim istedi mayali tavada bazlama ekmek yaptim.
Mutfak toplandi.
Namazlar kılindı.
Kizima külkedisi filmini actim esimle ben daha merakla izledik
1mak.camasir asmistim onlari kalkimde toplayim

Yazmışımdır belki ama hatırlamıyorum.
1.64 boy kilo 58 59.Buğday tenliyim siyah kaş siyah saç yeşil gözlüyüm.Etine dolgun değilim fazla bi kilomda yok.
Geniş cilbap giyiniyorum şimdi soft yeşil diktirdim kapanınca böyle gittikçe artırdım. Üzerimde uzun bi eşarbım oluyor vücut hatlarını belli etmeyen şeyler giyinmeye çalışıyorum.Bu yüzden evin içinde farklı tabi çok daha küçük gösteriyorum.
İki gamzem var bi de çenemde var.
İlkokula giderken Hazal Kaya ya çok benzetirlerdi Aaa aynı Feriha diyip arkadaşlarına gösterenler oluyordu Övünmek için yazmıyorum öyle anlaşılmasın.
Sonra hafif degiştim sanki Tuba Büyüküstün e benzetirlerdi arkadaşlarım ama çöktüm yaa. Bence öyle yani çocuklar çöktürdü.
Nasıl olursan ol gireceğin iki metre mezar.
Sen çok merak ediyorum yazmışsın yazim dedim
Kız etiketlesene tesadüfen girmesem göremezdim
164 boy Evet beyaz tenli ve açık kestane gibi saçım var ayrıca kapalıyım Ha bi de yeşil gözlüyüm
Kız Limonsuzzcay biz benziyoruz galiba
Pinhan seni daha küçük sanıyordum en büyük ablam 34 yaşında sanırım Evin en uzunu kızlardan benim.
Annem bayağ kısa boylu baba tarafından kurtarıyoruz.

Geçen ben de Hz.İbrahim in çizgi filme uyarlanmış hayatını açtım oğlanla seyredelim diye.
Ben daha çok izledim her güne bi Peygamberin hayatını çizgi filme uyarlanmış şekilde izleyebiliriz ailecek diye düşünmüştüm güzel olur.
Habil ile Kabil vardı sabahları hafta sonu seyrederdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…