Allah sennde gönlüne göre versin ❤Sahurda ilk kez geldim
Ezan okunuyor
Sizler için dua edeceğim.
Allah gönlünüzden geçen her ne varsa hayırlısını nasip etsin.
Ailenizle sevdiklerinizle sağlık içinde olasınız.
Zorunuz kolay olsun.
Oruçlarınız makbul, dualarınız kabul olsun.
.........
Allah razı olsun sendenSahurda ilk kez geldim
Ezan okunuyor
Sizler için dua edeceğim.
Allah gönlünüzden geçen her ne varsa hayırlısını nasip etsin.
Ailenizle sevdiklerinizle sağlık içinde olasınız.
Zorunuz kolay olsun.
Oruçlarınız makbul, dualarınız kabul olsun.
.........
Sağol ablamGeçersin canım sakinliğini korumaya çalış dualarımız seninle şimdiden başarılar
Sağol BonusGeçmiş olsun çocuklara sınavında başarılar diliyorum kendine güvenip paniksiz gir. Panik hata yaptırıyor
İnş.hojam inş.Oooo hadi hayırlısı geçersin inşallah
Deprem anin da dışarıya evde ki halimle firladığımda kendimi çok tuhaf hissediyordum o kadar alışmışım.Eşarp üzerimi örtecek şekilde olcak inşallah ama biraz daha zaman veriyorum kendime ... Bazı sebeplerden ötürü
Dün paralel parka iki kişi gelebilmiş öğlen vakitlerindeydi sanırım çok mu heyecan yapan oldu bilmiyorum.Oooo hadi hayırlısı geçersin inşallah
İnan bende öyle cnm ya ortunmk gibisi yokDeprem anin da dışarıya evde ki halimle firladığımda kendimi çok tuhaf hissediyordum o kadar alışmışım.
Ben örtündükçe rahat ettim.Evin içinde de tam tersi geniş salaş giyinmeyi sevmem ben tam dar kalıp kıyafetleri severim,üzerime yapışan.
E bekarken öyle gezerdim bi ablamız ya Teneffüs sen ne giysen sana yakışıyor derdi bizim niye öyle olmuyor derdi.Ama rahatsızlık hissi çok olurdu, şimdi böyle çook rahat.
Bak moralim bozuldu Tubiş gençliğim aklıma geldi çökmüşüm en çok ruhenHayat enerjim dipler de.
Benim de okulda sokakta apartmanda gördüklerimin hepsineOff bizim akrabalarında
Ayy kötü olmuş yaa. Biter biter Allahın izniyleSağol ablam
Sağol Bonus
İnş.hojam inş.
Yalnız kötü başladık sonu güzel bitsin inş.
Bebiş uyumadı sahura kadar arada eşim de baktı.Ağrı kesiciyi ara ki bulasınBebiş hanımı da sahura kaldırdık huysuzdu sonra biraz izin verdi yedik şükür.
Ben ağzımda lokma ezan mı okunuyor acaba dedim tükürdüm tabi su da içemedim.O sırada Pepe şarkı söylüyordu
Eşime sitem ettim insan bi seslenmez mi diye.
Ama Kur'an okumak için odaya geçtiğin de bana suyumu bırakıpta gitti ben yemeye devam ettim
Bugün biter mi acaba Allah kerim
Komisyon sıkıntılıysa ondandır bugünkiler iyidir inşallahDün paralel parka iki kişi gelebilmiş öğlen vakitlerindeydi sanırım çok mu heyecan yapan oldu bilmiyorum.
Yada en ufak hatadan bırakıyorlar
iyi geçecek sınavın stres yapma yeterİyi geceler kızlar..
Bugün biraz kuzenle gidip parklara çalıştık ve rampa da biraz dur kalk yaptım yarın direksiyon sınavım var.
Dualarınıza talibim heyecan yapmam inş.
Sabah geçersem yazarım zaten.
Kalırsam moralmen anlarsınız galiba.
Bugün tek yaptığım şey ıspanak pişirdim iftarı tek açtım eşim yine arkadaşlarıyla davete gitti
Çocuklar da hafif kırıklık var burun akıntısı vs.inş.ilerlemez.
Yarını atlatırsam daha rahat olurum en azından işlerim aksadı bu aralar.
Ben de normalde pantolon giymiyorum canımBende feraceliyim ve eşarp seklimi de değiştircem inşallah
Pantolonu bıraktım çok zorunlu haller dışında inşaallah
Arttırıyorum benim hem akrabalarım hem eşimin köyündeki komşularınaBenim de okulda sokakta apartmanda gördüklerimin hepsine
Kuzum yaa o kadar kaba insanlarla karşılaştık kiTeneffus Zili canım güzel haberlerini bekliyoruz
Buarada dediğin gibi komisyon üyeleri çok önemli. Ufak şeylerden bırakabiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?