Düzenli Evimiz & Hayatımız

Habil ile kabili ben bekarken izlemistim gecende cocuklarada actim .cok ilgilerini cekmiyor ya.halbuki ne guzel filmler.
Biz kucükken izlerdik halada izlerim .

İyi geceler kızlar..
Bugün biraz kuzenle gidip parklara çalıştık ve rampa da biraz dur kalk yaptım yarın direksiyon sınavım var.
Dualarınıza talibim heyecan yapmam inş.
Sabah geçersem yazarım zaten.
Kalırsam moralmen anlarsınız galiba.
Bugün tek yaptığım şey ıspanak pişirdim iftarı tek açtım eşim yine arkadaşlarıyla davete gitti
Çocuklar da hafif kırıklık var burun akıntısı vs.inş.ilerlemez.
Yarını atlatırsam daha rahat olurum en azından işlerim aksadı bu aralar.

İnşallah geciceksin ben inanıyorum canım

İnşallah geciceksin ben inanıyorum canım
Tubisim yaa Allah razı olsun senden.
Direksiyon da seni hatırlayıp moral bulucam yemin ederim.
Eşim de gelecek tabi onu görünce de daha güzel sürdüm hoca eşinin resmini asarım buraya heyecanın gider diye takılıyordu.
Bizim Adana da şuan öyle bir trafik var ki hafta içi, gerçi pazar sabahı çok yoğun olmaz diyorlar.

Geçersin canım sakinliğini korumaya çalış dualarımız seninle şimdiden başarılar

Canimmm. Yaparsın. Sen

Geçmiş olsun çocuklara sınavında başarılar diliyorum kendine güvenip paniksiz gir. Panik hata yaptırıyor

Parecim sana bişeyler getirsinler bari ben hastaneye götürüyodum akrabamıza termosla çay yemek falan oruç tutamazsın sen zaten dimi

Oooo hadi hayırlısı geçersin inşallah

İyi mi geceler
Geceler geceler

Kızlar ben de tesettürlüyüm
Ferace-pardesü giyiyorum.
Burda herkes kapalı mı?
Kapalı - açık demeyi sevmem, sakın yanlış anlaşılmasın. Canlandırma yapıyoruz ya o bakımdan sordum.

56 kiloluk bir adet Pinhan olarak merak ediyorum yani
Kız nazar etmeyin!
Genç kız gibiyim

Sahurda ilk kez geldim
Ezan okunuyor
Sizler için dua edeceğim.
Allah gönlünüzden geçen her ne varsa hayırlısını nasip etsin.
Ailenizle sevdiklerinizle sağlık içinde olasınız.
Zorunuz kolay olsun.
Oruçlarınız makbul, dualarınız kabul olsun.
.........

Parecim sana bişeyler getirsinler bari ben hastaneye götürüyodum akrabamıza termosla çay yemek falan oruç tutamazsın sen zaten dimi
Oruç tutuyorum zor oluyor ama tutuyorum rabbim kabul etsin çayımız geliyor canım yemek henüz kimse getirmedi

Feraceli tesettürlüyüm genç kız kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…