Habil ile kabili ben bekarken izlemistim gecende cocuklarada actim .cok ilgilerini cekmiyor ya.halbuki ne guzel filmler.Geçen ben de Hz.İbrahim in çizgi filme uyarlanmış hayatını açtım oğlanla seyredelim diye.
Ben daha çok izledim her güne bi Peygamberin hayatını çizgi filme uyarlanmış şekilde izleyebiliriz ailecek diye düşünmüştüm güzel olur.
Habil ile Kabil vardı sabahları hafta sonu seyrederdik.
İnşallah geciceksin ben inanıyorum canımİyi geceler kızlar..
Bugün biraz kuzenle gidip parklara çalıştık ve rampa da biraz dur kalk yaptım yarın direksiyon sınavım var.
Dualarınıza talibim heyecan yapmam inş.
Sabah geçersem yazarım zaten.
Kalırsam moralmen anlarsınız galiba.
Bugün tek yaptığım şey ıspanak pişirdim iftarı tek açtım eşim yine arkadaşlarıyla davete gitti
Çocuklar da hafif kırıklık var burun akıntısı vs.inş.ilerlemez.
Yarını atlatırsam daha rahat olurum en azından işlerim aksadı bu aralar.
Tubisim yaa Allah razı olsun senden.İnşallah geciceksin ben inanıyorum canım
Geçersin canım sakinliğini korumaya çalış dualarımız seninle şimdiden başarılarİyi geceler kızlar..
Bugün biraz kuzenle gidip parklara çalıştık ve rampa da biraz dur kalk yaptım yarın direksiyon sınavım var.
Bugün tek yaptığım şey ıspanak pişirdim iftarı tek açtım eşim yine arkadaşlarıyla davete gitti
Canimmm.Tubisim yaa Allah razı olsun senden.
Direksiyon da seni hatırlayıp moral bulucam yemin ederim.
Eşim de gelecek tabi onu görünce de daha güzel sürdüm hoca eşinin resmini asarım buraya heyecanın gider diye takılıyordu.
Bizim Adana da şuan öyle bir trafik var ki hafta içi, gerçi pazar sabahı çok yoğun olmaz diyorlar.
Ulan nerem ciddi benim sayın 56 kilo pinhan kardeşimBonus da ciddi duruşlu ama komik
Off bizim akrabalarındaAnaaa konuşan kadın benim kv nin bacısının sesine çok benziyor
İyi geceler kızlar..
Gece zerre uyumadım belki bi saat bacagimin ağrısından dün merdiven bitti diye bi adım attım meğer bi basamak varmis Boşluğa bastım kötü diz kapagim acıdı
Sabah hemşirenin uyanın demesiyle ayağa kalktım
Eve gelmek için.yola çıktım hafta sonu olunca bazı kapılar kapanmış hastanenin
hastane labirent gibi kayboldum şükür buldum çıktım
Eve geldim bi duş çok büyük nimet
Evim evim güzel evim
Yemek yapicam birazı eve babama kalıcak birazını paket yapip tekrar hastaneye gidicem
Yorgun uykusuz bacağım acıyor
Dikiş yerlerim acıyor
Refakatçi koltuğu yatak oluyor tam ortasında demir var bögrüme bögrüme batıyor
Ölmüşüm agliyanim yok
Namazlarım aksıyor kuranın yarim kaldı için acıyor
Hastane yemekleri yenecek gibi degil Allah af etsin
Sinirlerim bozuk
Bir yerime motor taksam acaba yetisebilirmiyim
Yorgunum dostlarım yoruldum artık bu vefasiz yıllara dargınım artık
Bi arabeks eksikti oda tam oldu
Loram teşekkür ederim canım❤
Negocum 4 kardeşiz biri başka şehirde kız kardeşinin 2 aylık bebeği var gelemez diğer kardeşim erkek kadın bölümüne almıyorlar eşi grip gelemiyor ev ahalisi grip
Bana kaldı burun görev
Amin Allah güç versin
Benim ameliyat biraz geçip dinleseydim arka arkaya geldi herşey
Oooo hadi hayırlısı geçersin inşallahİyi geceler kızlar..
Erzurumlu kadınların genel ses tonu bu heraldeOff bizim akrabalarında
En güzel şive olabilir ama ya güneydoğu ege her yöreninki kendine has güzeldir de Erzurum başkaErzurumlu kadınların genel ses tonu bu heralde
Benimde çok hoşuma gitmişti erzuruma gittiğimizde bizim düğüne geldiklerinde falanEn güzel şive olabilir ama ya güneydoğu ege her yöreninki kendine has güzeldir de Erzurum başka
Oruç tutuyorum zor oluyor ama tutuyorum rabbim kabul etsin çayımız geliyor canım yemek henüz kimse getirmediParecim sana bişeyler getirsinler bari ben hastaneye götürüyodum akrabamıza termosla çay yemek falan oruç tutamazsın sen zaten dimi
İyi mi geceler
Geceler geceler
Kızlar ben de tesettürlüyüm
Ferace-pardesü giyiyorum.
Burda herkes kapalı mı?
Kapalı - açık demeyi sevmem, sakın yanlış anlaşılmasın. Canlandırma yapıyoruz ya o bakımdan sordum.
56 kiloluk bir adet Pinhan olarak merak ediyorum yani
Kız nazar etmeyin!
Genç kız gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?