- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
Nasıl tanıdın ya
Geçmiş olsunDün misafirim vardı, bugün de aşırı baş ağrısı tutmuş. İyi akşamlar ❤
Rabbim ferahlık versin canım. İnşallah herşey yoluna girerİyiyim diyeyim iyi olayım Nego,bilmiyorum ki bir imtihandan geçiyorum insanlarla olan imtihanlardan haklı iken haksız oluyorum ,susunca başka türlü susmayınca başka türlü görünüyorum .O kadar ince düşüyorum insanların kalbini o kadar önemsiyorum ki ama hasta olan ben oluyorum
Allah ın şer sandığım şeylerdeki hayrını bekliyorum ,bana demek istediğini anlamaya çalışıyorum öyle işte arkadaşım gönlüm böyle mahzun dolu bu ara.
Sağolasın canımGeçmiş olsun
RABBİM gönlüne ferahlık versin aminnnnnİyiyim diyeyim iyi olayım Nego,bilmiyorum ki bir imtihandan geçiyorum insanlarla olan imtihanlardan haklı iken haksız oluyorum ,susunca başka türlü susmayınca başka türlü görünüyorum .O kadar ince düşüyorum insanların kalbini o kadar önemsiyorum ki ama hasta olan ben oluyorum
Allah ın şer sandığım şeylerdeki hayrını bekliyorum ,bana demek istediğini anlamaya çalışıyorum öyle işte arkadaşım gönlüm böyle mahzun dolu bu ara.
Rabbim ferahlık versinİyiyim diyeyim iyi olayım Nego,bilmiyorum ki bir imtihandan geçiyorum insanlarla olan imtihanlardan haklı iken haksız oluyorum ,susunca başka türlü susmayınca başka türlü görünüyorum .O kadar ince düşüyorum insanların kalbini o kadar önemsiyorum ki ama hasta olan ben oluyorum
Allah ferahlık versin kukrim üzüldüm. Böyle durumlarda Hz Musanın duasını okuyorum.İyiyim diyeyim iyi olayım Nego,bilmiyorum ki bir imtihandan geçiyorum insanlarla olan imtihanlardan haklı iken haksız oluyorum ,susunca başka türlü susmayınca başka türlü görünüyorum .O kadar ince düşüyorum insanların kalbini o kadar önemsiyorum ki ama hasta olan ben oluyorum
Geçmiş olsun teyocumDün misafirim vardı, bugün de aşırı baş ağrısı tutmuş. İyi akşamlar ❤
Kilo ince çizgimiz56 kilo olmayaydın iyiydiben de tesettürlüyüm. Araboy kap giyiniyorum
Geçmiş olsun canımDün misafirim vardı, bugün de aşırı baş ağrısı tutmuş. İyi akşamlar ❤
Şimdi bir de 2 - 3 kilo fazlam var desem linç edilicem56 kilo olmayaydın iyiydiben de tesettürlüyüm. Araboy kap giyiniyorum
Son ütücü PenyezBir hafta sonu daha bitti dinlenmeden
Hastalara şifa diliyorum RABBİM sağlığımızı daim eylesin
Ev havalandırdı
Nevresim değişti
Ev süpürüldü silindi ve toz alındı
İç kapılar ve çelik kapı silindi
mermerlerin ve peteklerin tozu alındı
Bul.mak.çalıştırıldı bitti yerleştirdim
yemekler yapıldı lavoba ciflendi
ocak tezgah aspiratör ve fayanslar silindi
2.mak.çam.yıkandı kurudu ve yerleştirdim
kurutmanın suyu ile mutfak balkonu silindi
wc lavabo duşakabin yıkandı havlular değişti
Çöpler atıldı, banyo yeri silindi
ayakkabılık düzenlenip silindi
namazlar kılındı 1.5 cüz kuran okundu
Ütü yapmadım biriktiriyorum Pinhan
Şimdi çay kahve keyfi hepinizi güzel yüreğinizden öpüyorumALLAH a emanet olun
Yaaaa ilk defa birinde tahminim doğru cikti cok tatlisinDerenim RABBİM nasip etsin sana ve isteyen herkese hakkıyla örtünmeyi
Bende yazayım bakalım tahmin ettiğiniz gibimiyim kızlar
Ferace bol ve başımı omuzlar dahil geniş örtülü yapıyorum.
1.60 boyunda 70 kilo kumral, kahve rengi gözler, siyah çerçeveli gözlüklü, çıtı pıtı hareketli biriyim.
Şimdilik bu kadar sonra yine gelirim ikindi vakti şimdi
Bu gün cokkk iş yaptım yatsıdan sonra yazarım
Sakın dime dimeŞimdi bir de 2 - 3 kilo fazlam var desem linç edilicem
Ben herseyi ütülemiyorum vallaSon ütücü Penyez
Maşallah onca iş yapmışsın Penyez bırak çamaşırlar da buruşuk kalsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?