• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynı ben çocukları uyuturken kafamda planlıyorum, planlarken yoruluyorum, çocuklar uyuyunca bi kahve içip başlayayım derken çocuklar uyanıyor 😂

aramızdaki tek fark benim tek çocuk var :D :D vallahi onun dışında aynısı :D uyuyunca ses olmasin diye de pek bisey yapamıyorum açıkçası :)

ekimde krese başlıyo. o zaman daha kolay işlerimi halledip düzene koyarım insallah. ose baslayinca da burdaki odevlerle rayindan cikmadan giderim umarim 🙄🙄

Mr sonucum, burun kemiği eğriliği, sağ kulakta eskiden geçirilmiş kulak enfeksiyonu hasarı (ne zaman geçirdim haberim yok 😂) şikayetçi olduğum sol kulağım sapasağlam şaka gibi 😱
Sonuç diş sıkmam kaynaklı olma ihtimali çok yüksek, diş hekimine gidicem yine artık gece plağı dışında tedavisi neyse olmam lazımm. Bu seslerle yaşamaya devam :KK43:
Öpim de geçsin:KK60:

Sosyal medyaya bakarsak hepimizin hayatı eksik dolu olur kuzum 😂😂 gösteriş peşinde insanlar maalesef

sorma canım pek takmam ben kendi adima ama kızım için düşündüm ister istemez.aklıma geldi dedim ileride kendisini eksik hisseder mi filan.
Bir de babasıyla da durumlar malum, simdi elaleme karşı birşey yokmuş imajı çizmek gerekecek onu da ben beceremem :)

Canım bana uygun değil de ne olacak, zaten maksat unuttuğumuz yerleri yapmaya çalışmak 😊
Uygun değil derken canım.
Yani dün prizlerdi mesela benim prizlerim temizdi, öncekinde çaydanlıktı o da temizdi, ama geçenlerde bataryalar demiştin onun ihtiyacı vardı banyo ve mutfağı yapmıştım. Onu demek istedim.

sorma canım pek takmam ben kendi adima ama kızım için düşündüm ister istemez.aklıma geldi dedim ileride kendisini eksik hisseder mi filan.
Bir de babasıyla da durumlar malum, simdi elaleme karşı birşey yokmuş imajı çizmek gerekecek onu da ben beceremem :)
Canım zaten sevmiyormuş kalabalık, çekirdek ailesi olsun ona yeter ❤️ güzel bir elbise giydirir fotoğraf çekersin anı olarak kalır

Uygun değil derken canım.
Yani dün prizlerdi mesela benim prizlerim temizdi, öncekinde çaydanlıktı o da temizdi, ama geçenlerde bataryalar demiştin onun ihtiyacı vardı banyo ve mutfağı yapmıştım. Onu demek istedim.
Anladım

yaa babaanne zoruyla, konu komsu zoruyla bir mevlid yaptık onda da 6 aylıktı. 1 hafta temizlikle uğraştım çocuk bana hasret kaldı, kucagima alıyordum uyuyordu düşünün. Kalabalık, çoluk çocuk ben de sevmiyorum kızım da sevmiyor acikcasi.

Allah bagislasin sizin de yavrunuzu :)

amin Allah razı olsun :)
bizim de besik yapilmisti bes aylikken :) ama biz alerji diyetindeydik. anne sütünden geçtiği için bana ekmek patates zeytin dışında serbest olan bisey yoktu nerdeyse :D bayilacak gibi oldugumdan ben pek bisey yapmamıştım.

o zaman benim oğlum da sürekli agliyodu kalabalıktan rahatsiz olduğu için :( ben kıyamıyorum yavrulara ya. millet gorcek diye rezil oluyo kuzular.

Kızlar perşembe günü kızımın ilk doğum günü. Ama biliyorsunuz annem yok, o yüzden büyük bir kutlama yapmak istemedim. Bir de maddi durumlar sıkıntılı hala. Kızım daha küçük nasılsa diyorum, babaannesi dedesi babası amcası kendi aramızda bir pasta keseriz diye düşündüm. Simdi de yapsamiydim acaba diyorum. Ama hic içimden gelmiyor. İleride kızım niye 1 yas partisi yapmadin der mi acaba ya :) çok saçma bir soru olabilir ama aklıma takıldı ne yapayım :olamaz:
Ben çocukları büyüttüm 1 yaş 2 yaş doğumgünü fotoğrafları var önde el yapımı pasta sehpada babasının ya da benim kucağımda... yapmışız işte olmuş bitmiş çocuk öyle biliyor.... hiç uğraşmaya gerek yok. Ben çocuklara 6 yaşında filan başlarım doğumgünü kutlamaya önce yuvada sonra okuldaki arkadaşlarıyla....

bizim de besik yapilmisti bes aylikken :) ama biz alerji diyetindeydik. anne sütünden geçtiği için bana ekmek patates zeytin dışında serbest olan bisey yoktu nerdeyse :KK70: bayilacak gibi oldugumdan ben pek bisey yapmamıştım.

o zaman benim oğlum da sürekli agliyodu kalabalıktan rahatsiz olduğu için :KK43: ben kıyamıyorum yavrulara ya. millet gorcek diye rezil oluyo kuzular.

ayyy aynen öyle, hic zorlamamak en iyisi. Hele 40 günlük yapıyorlar o mevlidleri nasıl üzülüyorum anlatamam.

Ben çocukları büyüttüm 1 yaş 2 yaş doğumgünü fotoğrafları var önde el yapımı pasta sehpada babasının ya da benim kucağımda... yapmışız işte olmuş bitmiş çocuk öyle biliyor.... hiç uğraşmaya gerek yok. Ben çocuklara 6 yaşında filan başlarım doğumgünü kutlamaya önce yuvada sonra okuldaki arkadaşlarıyla....

en güzeli yaa. Belki ben de kendim yaparım ilk pastasini kuzumun. :KK68:

Sosyal medyaya bakarsak hepimizin hayatı eksik dolu olur kuzum 😂😂 gösteriş peşinde insanlar maalesef

Ayy hava soğudu ya ondan eve giriyor sinekler arılar, benimde mutfağa iki gündür arılar giriyor, bu mevsim de hep böyle oluyor.
Komşuna da geçmiş olsun ne güzel düşünmüşsün ❤️

O iş bende sen rahat ol, koğuş kalk sesi duyarsın sabah 😂

Canım bana uygun değil de ne olacak, zaten maksat unuttuğumuz yerleri yapmaya çalışmak 😊

sana gece gündüz dua ederim :D
bu evin bu hali beni depresyona sürüklüyo ya :(
bı sürü eksigim var kap kacak olarak da :D bana toptan el at sen olma mi ;)

bizim de besik yapilmisti bes aylikken :) ama biz alerji diyetindeydik. anne sütünden geçtiği için bana ekmek patates zeytin dışında serbest olan bisey yoktu nerdeyse :KK70: bayilacak gibi oldugumdan ben pek bisey yapmamıştım.

o zaman benim oğlum da sürekli agliyodu kalabalıktan rahatsiz olduğu için :KK43: ben kıyamıyorum yavrulara ya. millet gorcek diye rezil oluyo kuzular.
Ahh o alerji hem bebek için hem anne için çok zor :( yeğenim de öyleydi

Back
X