- 12 Haziran 2019
- 20.107
- 124.232
- 598
- 37
Sana hiç yakıştıramadımtabi limonsuzum çayın kalabalıkla arasi iyidir kahve yalnızlık sever![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana hiç yakıştıramadımtabi limonsuzum çayın kalabalıkla arasi iyidir kahve yalnızlık sever![]()
![]()
Sana hiç yakıştıramadımmesela ben yalnızım ama birazdan çayımı içicem. Sana da gel diyecektim ama küstüm
![]()
Eltim kaynanama demiş ki yengem çok güzel demliyor ben onun gibi yapamıyorum. Düşün artık gerisiniama sen biliyo musun ki ben doğru düzgün cay icmeye 24 yaşında basladim![]()
ondan önce hep kayfeydi. bide cay benim uykumu acmiyo limonsuzum yaaa
bide ben güzel demleyemiyorum.
mesela esimin arkadasinin hanımı bi cay demliyo oturup bi demligi ben iciyom galiba![]()
![]()
Eltim kaynanama demiş ki yengem çok güzel demliyor ben onun gibi yapamıyorum. Düşün artık gerisini![]()
Ayynen oyle vallaaaKesinlikle iş aklımızda olunca gergin huzursuz oluyoruz, yapıp kurtulmak daha kolay![]()
Kolay gelsin canım.Memlekete geldik kvye geçtik annemlerle. Kv menemen yapmış,mutfağı viran.. ocağını silip,bulaşığını yıkadım. Ormana karşı çay içtik, annemlere geldik. Nereye gitsek iş peşimizden geliyor sanki :)
Sağol canımL
Kolay gelsin canım.
Nasıl demleyon kız, bı tüyo ver bakem...ben boşuna bütün çay muhabbetimi senlen yapmiyom. çayımı sağlama aldim ben limonsuzum![]()
Çook kolay gelsin canımGünaydın kızlar
Benim için yayladan taşınma günü bugün... 1 hafta geceleri bile uyku yok bana işten güçten...![]()
![]()
Ben varım hadiOooooo ödev güzelmiş ben sabah maratonu yapacağım 7 ile 7.30 arası gelen var miiiiii
Nasıl demleyon kız, bı tüyo ver bakem...
Kolay gelsin canımgünaydın :)
ben geçen temizlemistim verilen ödevlerden biri yaptığım biseye denk gelmişti :)
ben de kendime baska bisey bulayim :)
bugünkü listem
Çamaşır yikamak
evi süpürüp silmek
toz almak
lavaboları ovmak
kitap okumak
yeter sanırım bugün bu kadar sey :)
şimdi gidip kahvaltı hazirlicam