• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gunaydin :KK70:
Bugun okul var.okul ne isi :KK70:
Ayy kolay gelsin canım uyum haftası başlıyor dimi ❤️ çoook kolay geçsin inşaallah.
Pazartesi de benim küçük ana okullu olacak bakalım, dün mesaj geldi öğretemeni belli oldu, ilk haftadan raporlu yalnız, bilgi verecekmiş rapor bitince

Ayy kolay gelsin canım uyum haftası başlıyor dimi ❤ çoook kolay geçsin inşaallah.
Pazartesi de benim küçük ana okullu olacak bakalım, dün mesaj geldi öğretemeni belli oldu, ilk haftadan raporlu yalnız, bilgi verecekmiş rapor bitince
Canimmm bnm biri 1 sinif digeri de kres Allah bnm yardmcm olsun :D

Maalesef bilgim yok

Benim kaşıklardan da hiç öyle şeyler çıkmıyor :-)
Amin senden de razı olsun ❤

Kolay gelsin canım şimdiden

Eline sağlık canım 😍 hayırlı olsun mobilyalar

Canım bozuldu mu makine yani, bir kere boş çalıştır bakalım
Boş calistirmistim.
Makinem eski can çekişiyor zaten. 🤣🤣🤣

günaydın herkese :)

bugünkü listem :)

kocani canı çıkana kadar çalıştır :KK70:
kocana çocuğu ger baksin sen de onun yapamadığı işleri yap :KK70:
çocuğun kıyafetlerini cekmecelerini ayikla düzenle
çamaşır yika
Çok iyi listen 😂

Günaydın herkese Nego Nego dunku odevden er rahim esmasini 100 tane cektim.nevresimler haftasonu değişmişti iki çekmece ödevini yapınca yazarim inşallah. Ayrıca 20 dakika bisiklet sürerken ilginç ülke belgeselleri izledim kendimle gurur duyuyorum çünkü benim sorunum cabuk slkilmam süreklilik gösteremem onuda çözersem tamamdır

Günaydın herkese Nego Nego dunku odevden er rahim esmasini 100 tane cektim.nevresimler haftasonu değişmişti iki çekmece ödevini yapınca yazarim inşallah. Ayrıca 20 dakika bisiklet sürerken ilginç ülke belgeselleri izledim kendimle gurur duyuyorum çünkü benim sorunum cabuk slkilmam süreklilik gösteremem onuda çözersem tamamdır
Harikasın canım 😍

Back
X