• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

yıllardır türkiyede memurluğu altın bilezik olduğu ve altın kdr değerli gördükleri için. böyle görmeleri normal. ailelere yardım edilir ama keyfi yardımlar abest kaçar. millet için mi para kazanıyorsunuz kendiniz içi,n mi bnce kendinizi borca sokun ve biraz uzaklaşırsınız
Eşim de aynısını söylüyor bizim kredi çekmemiz lazım ki sussunlar diyor ben de onlar yüzünden faiz ödemek istemiyorum onlara ne ki benim paramdan ki çeksek bile iki maaş bir şey olmaz derler

Maaşınız iyi diye ömür boyu milleti mi sırtlicakmışsınız yani o nasıl bi yüzsüzlük öyle,başkalarına ne sizin paranızdan.yatakodası almışsınız masraf da yapmışsınız daha ne yapcaksınız canım.haklısın valla ben olsam ben de istemem o kadar masraf yapmışken bi de üstüne tam takmak :KK12:
Ona takacağıma kendime alırım valla çok zoruma gider

Eşim de aynısını söylüyor bizim kredi çekmemiz lazım ki sussunlar diyor ben de onlar yüzünden faiz ödemek istemiyorum onlara ne ki benim paramdan ki çeksek bile iki maaş bir şey olmaz derler

bnce çekin çektiğiniz parayı günlük veya aylık vadeye koyun o kendini öder ama siz dersiniz ki zor ödüyorz örenek 3 sene çektik fln

Ama bak yeter dediğin anda nankörlük etmiş ve duygusal bakmıyorsun demiş. Öf neden böyle bu erkekler😒🙁
Erkekler kendi ailesine hep böyleler ben de buna tahammül edemiyorum istersen maaş hesabımı kardeşinin kartına aktarayım dedim ben de 😁

De mi canım zaten bir yatak odası kaç lira düşün :KK43: ben de haklı olduğumdan susmadım eşim de nankörlük yaptı sen duygusal bakamıyosun falan dedi hala içim soğuması kızgınım bu arada eşimden hariç iki abisi daha var
Eşin saçmalamış haksızlık yapıyor
Ben dur dediimden eşimin adı cimriye çıktı bekarken cömertmiş hep böyle der kaynım
Ay o kim oluyor hadsiz nasıl sinir oldum ya
Onlara kredi çektik deyip senin maaşı olduğu gibi bankaya yatır canım kimse senin maaşına güvenemez böyle bir hakları yok

Erkekler kendi ailesine hep böyleler ben de buna tahammül edemiyorum istersen maaş hesabımı kardeşinin kartına aktarayım dedim ben de 😁
Yok kuzum hepsi öyle değil, benim eşim yapmaz yapamaz izin vermem burnundan getiririm, ben sıkıntı çekicem millet keyfine bakacak oldu

Ona takacağıma kendime alırım valla çok zoruma gider
Önce can demişler.eşini dizginlemen iyi olmuş kuzu.eskiden eşim de öyleydi bol keseden musluğu açardı hep.sonra ben işten çıktım kendine çeki düzen versin diye, musluğu açamıyo artık

Yok kuzum hepsi öyle değil, benim eşim yapmaz yapamaz izin vermem burnundan getiririm, ben sıkıntı çekicem millet keyfine bakacak oldu
Ben de burnundan getiriyorum valla canım ilk zamanlar kaynanamın kocası yok yazıktır dedim sesimi çıkarmadım baktım yıllar geçtikçe resmen para kaynağı olarak bakılmaya başlandı bize bir gün eşime dedim ben maaşımı ailene vereceksem kusura bakma boşanalım git ananın yanına maaşını ona ver sonra düzelmeye başladı eşim babamız yok yazık kardeşime diyor kardeşi de 29 yaşında 6 yıldır maaşı var ama hep gezdi tozdu kızlarla yedi parayı ben de artık rest çektim eşime

Önce can demişler.eşini dizginlemen iyi olmuş kuzu.eskiden eşim de öyleydi bol keseden musluğu açardı hep.sonra ben işten çıktım kendine çeki düzen versin diye, musluğu açamıyo artık
Valla aynen öyle canım ohh iyi yapmışsın sen de valla bir bebeğim olsaydı ona bakmak için 2 yıl ücretsiz izne ayrılacaktım ki eşim görsün herkes anlasın diye ama o da olmayınca işten ayrılma gibi bir durumum da yok olsaydı valla anlasın diye ben de ayrılırdım

Ben de burnundan getiriyorum valla canım ilk zamanlar kaynanamın kocası yok yazıktır dedim sesimi çıkarmadım baktım yıllar geçtikçe resmen para kaynağı olarak bakılmaya başlandı bize bir gün eşime dedim ben maaşımı ailene vereceksem kusura bakma boşanalım git ananın yanına maaşını ona ver sonra düzelmeye başladı eşim babamız yok yazık kardeşime diyor kardeşi de 29 yaşında 6 yıldır maaşı var ama hep gezdi tozdu kızlarla yedi parayı ben de artık rest çektim eşime
Ayy evlensin görürüm ben o kardeşini, alışmış rahata.
Sen güzel bir çözüm bulursun canım, bunca zaman fazla fazla vermişsiniz zaten 😘

Ben düşsem onlar hiç sormazlar hiç ne de olsa paraları var çok şükür iki maaş giriyor ama biz ot yemiyoruz ki bizim de masrafımız kiramız var ki bir tüp bebekle de olmadı hep tüp bebek yapıyoruz yıllardır para dayanmıyor valla ben de bu durumun önüne geçmeye çalışınca ki başardım 2 yıldır muslukları akmıyor eşimin adı cimri oldu :)

benim esimin ailesi düğünü yapicaz deyip uzerimize yiktilar. esimin yaptığı bilezikleri kendileri yapmis gibi taktilar. ben o zaman atanmamistim. kaynim da 16 17 yaşında anca vardi bı bileziği de onun adina taktilar.

esime sürekli söylüyorum kardesin evlenirken ya esyasini alirsin ya da bi bilezik takariz. hatta annenlere söyle bi bilezik de bizim adimiza yapsinlar kardesine diye🙄🙄

iyiki kesmissin parayi. çift maas o kadar bereketliyse kendileri kaldirsinlar totolarini çalışsınlar. ne bu böyle çok ayip. dara dussen e bize de siz veriyodunuz bizim hiç biseyimiz yok ki derler

Şu erkekleri de anlamam. Banane senin kardeşinden,
Benim esimde yapmaz , yapamaz. Adamın totosundan siringiyla kan alirim..
Kaynima değil yatak odası, çöp almam.sen yine iyi almışsın.. Ki bundan sonra bu konuda ezdirme kendini kocaman adam kendi yapsın.. @Lices_s

Hepinize çok teşekkür ederim hanımlar fikirleriniz önemliydi benim için benim doğru yaptığımı onayladınız siz de içim daha da rahat artık :)
Sen yine de kavga dövüşle halletme sakın bu meseleyi ,alttan alttan işle eşini.hani normal bi konuda dedikodu yapıyomuş havasında söyle mesela😈😈.erkeklerin bilinçaltına öyle işliyo ancak.kavga dövüşle olunca inada bindiriyolar işi😒

Güna
Günaydın negom cumanız mübarek olsun arkadaşlar... emrin olur negom, başüstüne. Cumartesi toplu rapor versem olur mu?

Back
X