• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende uzun zamandır evden eşya azaltıyorum...

Oturma odasını sattım, fiskos masa, orta sehpa gibi ne kadar gereksiz eşya varsa.... Hatta bebeğimin beşiğini bile verdim, zaten benle uyuyor niye kalabalık edeyim ki eve...

Sıra giyimi azaltmada, yaklaşık 1 yıldır kıyafet, ayakkabı çanta almıyorum, olanlarıda yavaş yavaş elden çıkarıyorum...

Ne kadar fazla eşya o kadar enerjisiz, cansız bir hayat onu farkettim...

Biz eşyalara hizmet edene kadar eşyalar bize hizmet etsin
Kesinlikle. Ben de su an senden cesaret aldim. Satacagim orta sehpami, oturma grubumu falan. Sadece az para verirler uzulurum. Ben iki sene once oturma grubuma 6bin 500 lira para verdim. Onu da zar zor indirterek yani. Ona yaniyorum sadece. Keske hic almasaydim 😣

Bende seninle aynıyım Casper. Atmaya başladım herşeyi. Alışveriş yapmadan önce ihtiyaç listesi yapiyom başka birşey almamaya calisiyom. Arada kaçıyor ama. Oyuncakları boşalttım kıza mutfak tezgahı aldım :KK43:
Benim kizin da bi oyun citi var. Oraya kucuk bir alan kurdum. Sadece oynamayi sevdigi oyuncaklari koydum icinde. Digerlerini temizleyip pazartesis sinifima goturecegim. Bebek ,top ,araba falan var. Bari ordaki cocuklarim oynasin. Bu yuzune bakmiyo 😁
Ihriyac listesini hic beceremiyorum. Birkac kere denedim. Mutlaka liste disina cikiyorum 🤷‍♀️ O yuzden 2 seferdir liste yapip esimi tek gonderiyorum. Kârdayiz cunku adam mutlaka biseyler almayi unutuyor 😁😁

Nego Nego odev tamam. Yarin misafirim var. 3 posta camasir yikandi. Astim hepsini. Evi topladim bir guzel. Mutfagi pakladim. Banyomu tuvaletimi yikadim. Sadece supurup silmek kaldi. Onu da sabah yapacagim. Malum gec oldu millet gece gece kufur etmesin 😁🤷‍♀️

Bi herif var çekyatın üstünde dağınıklık olarak ,istiyosan onu da atim çöpe hemen :KK45:
Yaa sabah sabah kahkaha attım :KK70: :KK70:
Akşam dönüşte markete uğradım. Çıkışta kapının önünde broşürler vardı ordan 1 tane alıp kafamı kaldırıp dönmemle brandanın demirine çarptım. Kafamın içinde neler oluyor hiç bir fikrim yok 😬 bağırsaklarımdan gurul gurul sesler geliyor, orda da ne olup bitiyor bilmiyorum. Kısacası ev falan toplayamam. İmza @Bonus ‘un öğrencisi 😂😂
Çok geçmiş olsun, ah Bonus ah görüyorsun değil mi Bonus Bonus :tokat:
Tek ayak cezası vericem kötü ekliyorsun arkadaşlarını :KK45:
Bulaşık makinesi boşaltıldı ✔
Bütün bulaşıklar dizildi elde yıkanacaklar yıkandı ✔
Ocak ciflendi✔
Bulaşıklıktakiler yerine yerleştirildi bulaşıklığın altı silindi✔
Mutfak tezgahını cifledim camın önünü sildim✔
Yatak örtümü serdim kurumak üzere✔
Yatak odası aynalari sildim, kalan tozlari aldım✔✅
Oyuncakları topladım ✔
Yatmadan önce oturma odasını ve Banyoyu toplarım koltuk örtülerini de değiştirdim mi tamamdır.
Sabaha az işim kalsın böylece yarında detaylari yaparım dolap içi düzenlemesi gibi.😊
Harikasın 👏 hep böyle olursan düzenli bir evin olur daha az yorulursun 😍
Amin. Geçer elbet. üst üste gelmesi kötü oluyor. Birini sindirmeden diğer şey..eşime dökecek dil kalmadı artık bende. Kadın çağırıo parasını ona veedireceğim yakında.ev konusunda ucuz atlattık çok şükür
Bence mantıklı versin parasını madem
😘😍😍😍baya toparladım ama iş çok yine
Eline sağlık canım 😍
Evi toplamak yerinde olmayan eşyaları yerlerine koymaksa çoğu yerinde değil. Bitmez bu iş.😅evi yarın toplamaya çalışırım artık. En iyisi kitap okuyup uyumak.
A ha ha tamam olsun artık bir kaç güne eski haline gelir ev😅
Nego Nego bu günün ödevi
tamam bu gün hep ev topladım ya
öğleden sonra misafirim vardi
akşam yemeğinedede hep topladım
halen topluyorum
Ellerine sağlık abla 😍
Nego Nego odev tamam. Yarin misafirim var. 3 posta camasir yikandi. Astim hepsini. Evi topladim bir guzel. Mutfagi pakladim. Banyomu tuvaletimi yikadim. Sadece supurup silmek kaldi. Onu da sabah yapacagim. Malum gec oldu millet gece gece kufur etmesin 😁🤷‍♀️
Maşaallah süpersin 👏

13 Ekim Ödevi

🔸 Ütü yapmak, ben ütü yapmam zaten yaptım diyenler için pilastik kapları koyduğumuz yeri düzenlemek.

🔸 Manevi ödev : Film izlemek. Ben bunu izliycem, isteyene fikir olsun 😊

images.jpeg-19.webp

@malii
yorgun anneanne yorgun anneanne
Bonus Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii
beybisi35 beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone