• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

3 senelik evliyim 1,5 senede nişanlı kaldım. Hiç böyle olmazdım. Afkursunlar der kendi bildiğimi okurdum herkesin yaptığı kendine bir de bunların yaşlılığı var derdim tek gelinim. Ama artık yeter diyor sabrım bir de çok iyi bir şeymiş gibi sabırlı insanım. Sabrım bitiyor sanırım. Bir de aramışlar az önce torunlarına ayakkabı alacaklarmış onu söylüyorlar. Hep böyleler şaka altında yapar ederler sonra bir şey yok gibi devam ederler.
Tek gelinen el üstünde tutmaları lazım aslında ama bazı insanların patavatsızlık doğasında var

bebekler huzursuzluğu hisseder ya delicim ondan huysuzlaniyodur.
ben muzikle uyutuyodum kolikti. bide saç kurutma makinesi sesine uyurdu. ses olduğu sürece uyanmazdi. ilk zamanlar kullandim ama sonra kendi kendine uyuyamaz diye düşünüp kesmistim. bi dene istersen belki uyur müzikle falan.

ama yorgunluk uykusuzluk insanı çok etkiliyo. inşallah uyursun eşin gelince
Müzik değil de, rukye ayetleri var onu indirdim.. uyku süreçlerinde açık çok rahat ediyorum o zaman..
Biraz uyuyayım dedim ama nerdeee kızım iki de bir anne anne daha çok ağrıyor başım..
Bide komple agrimaz, bugün sağ tarafım gözüme kadar vuruyor 😖😩

El üstünde tutulmak gibi bir derdim yok ama benden de uzak durmuyorlar. Ay neyse başım ağrıdan iyice çatlıcak. 😂
Anlatma canım boşver takma kafana bak hasta olursun ben geçmişi taka taka psikolojik hasta oldum şimdiki aklım olsa asla takmazdım bak şimdi anksiyete panikatak depresyon hepsi var

Müzik değil de, rukye ayetleri var onu indirdim.. uyku süreçlerinde açık çok rahat ediyorum o zaman..
Biraz uyuyayım dedim ama nerdeee kızım iki de bir anne anne daha çok ağrıyor başım..
Bide komple agrimaz, bugün sağ tarafım gözüme kadar vuruyor 😖😩

iki çocuğa bakmak zor kuzum ya Allah kolaylık versin 😘
yalnız mi bakiyosun ikisine. bi destek olmayinca anne çok yipraniyo. abla olarak o da sıranın kendisine gelmesini bekliyodur. aklına gelmez ki annem dinlensin diye🤦

Yorgunum hemde feci yorgun 😏
Çamaşırlar toplandı yerleştirildi ütülenecekler ayrıldı
Yatak odası tüm mobilyalar bir güzel silindi
Tüm aynalar parlatıldı
Beyaz eşyaların tümü silindi
Sonra çamaşır ve bulaşık makinesi dolduruldu çalıştırıldı
Oturma odası aklandı paklandı
Avizeler in tozları alındı
Prizler de temizlendi
Tüm ev süpürüldü ve mop yapıldı

Çamaşır makinesinin bitmesini bekliyorum çamaşırları serip bulaşık makinesini boşaltıcam sonra da akşama kadar yatmayı düşünüyorum hak ettim sanırım🤔

Back
X