• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

benim kaynanam da sürekli temizlik yapıyo baksan:KK70: :KK70: su pis halimle daha temizim bence. en azından yer sildigim bezle tezgah silmiyorum. hanur yoğurdugim legene su koyup yer silmiyorum:KK70: :KK70:

şimdi pis var pis var. bence sen temiz ama enerji yetmezliği yasayan bi kadinsin:KK66:

Tasarruflu kadınmış 😂 her ise ayrı eşya mi alsın 🙈

Hadi bakalım bekliyorum 😃

Osurma odasına çok güldüm, Allah da seni güldürsün 😂😂
Yok ya hu ne atması, burda hiç bir iş zorunlu değil, motive olalım diye teşvik amaçlı bu ödevler 😃

Olsun daha sağlıklı olmuş 😂

Ne tarafa kussam 😝

Bende yemem canım

Hayırdır canım?
kemoterapi almaya basladi ya kilolu.bir kadindi yuzu cokmus sararmis onceden daha iyidi 😔

Tövbeler olsun,ben bu ekmekten sonrabu topigi bırakırım. Bu citaya ulasamam asla 😔

o kadar da basit ki🤦 mutfağa üç kez gitmen gerekiyo sadece:) bence pes etme😘ekmekten başla

tarifi izlediğim videoyu atarim istersen hemen:)

yaaa bu kadın da cok temiz geciniyo ama :KK70: :KK70: ben çok korkuyom tanimadigim insanların evinde bisey ikram edilince:KK70: :KK70:

bu manyak bide mutfak telini almış banyodaki tuvaletteki lavaboları ovmus kuzenin evinde. kuzen tesadüfen görmüş. sessizce atmış teli. bi daha da yalnız birakmamis evde:KK70: :KK70:

ben en çok temizlik yapandan değil de ben temizim diyenden korkuyorum bu psikolar yüzünden:KK70:

Düşündüm de öyle hayat daha güzel ya🙈 Mutfağın çamaşır suyunu bile ayırıyoruz😂
Oha kız bana da mi pis diyolla acaba, banyoyu sogukta yikayamiyorum, süpürgeye çekip, viledayla siliyorum ama bak oranın biledi pastası ojeyle boyalı karışmasın diye 😂😂😂

Düşündüm de öyle hayat daha güzel ya🙈 Mutfağın çamaşır suyunu bile ayırıyoruz😂
Oha kız bana da mi pis diyolla acaba, banyoyu sogukta yikayamiyorum, süpürgeye çekip, viledayla siliyorum ama bak oranın biledi pastası ojeyle boyalı karışmasın diye 😂😂😂

ben de viledayla temizliyorum duşakabin var çünkü su sizarsa diye cesaret edemedim yikamaya dolaplar falan da sabit😬

ona rağmen alt kattakiler su sızıyo diye geldiler kapıya :D tesisatçı çağırmak zorunda kaldık boşu boşuna:)

yurdumda orta yaşlı kadınların hepsi en temiz kendisi saniyo:D sendrom katkisinda bulunacaklar litarature :D :D

Canım inşallah geçer bu günlerinizde. Annen yeniden kilo alır yine hayata başlar. Geçecek yürekten inanıyorum 🙏
insallah canim ya Allah razi olsun . gogsunu tamamen almislardi geriye kalan ihtimal de olsa minik.parcalar sacilmis.vucuduna suresi var en azindan biraz o rahatlatiyor

Bı içim gitmedi değil aslında. Kanıma girme şamdan,yatmak en güzeli evet 😶

:D :D bana uyarsan yandin zaten:D
bak ekmek almaya usendim. fırın temizleyip ekmek yapmak daha yapılası geldi:D

kendi kendimi yorup çok yoruldum diye agliyom buralarda hep:D:D

Back
X