- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Ev soğuksa iş olmaz ki canım ya. Sıkılma o zaman. Bir aya bahar gelir yaparsın![]()
Ben de baharı bekleyeyim o zaman, benim de soguk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev soğuksa iş olmaz ki canım ya. Sıkılma o zaman. Bir aya bahar gelir yaparsın![]()
benim kaynanam da sürekli temizlik yapıyo baksan![]()
su pis halimle daha temizim bence. en azından yer sildigim bezle tezgah silmiyorum. hanur yoğurdugim legene su koyup yer silmiyorum
![]()
şimdi pis var pis var. bence sen temiz ama enerji yetmezliği yasayan bi kadinsin![]()
Tövbeler olsun,ben bu ekmekten sonrabu topigi bırakırım. Bu citaya ulasamam asla
kemoterapi almaya basladi ya kilolu.bir kadindi yuzu cokmus sararmis onceden daha iyidiHadi bakalım bekliyorum
Osurma odasına çok güldüm, Allah da seni güldürsün
Yok ya hu ne atması, burda hiç bir iş zorunlu değil, motive olalım diye teşvik amaçlı bu ödevler
Olsun daha sağlıklı olmuş
Ne tarafa kussam☹
Bende yemem canım
Hayırdır canım?
İyi temizlik yapıyorlar Allah içinYok kız atmıyorlar zayıf halka olarak kenardan temizleri izliyoruz.
![]()
Tasarruflu kadınmışher ise ayrı eşya mi alsın
![]()
Tövbeler olsun,ben bu ekmekten sonrabu topigi bırakırım. Bu citaya ulasamam asla![]()
kemoterapi almaya basladi ya kilolu.bir kadindi yuzu cokmus sararmis onceden daha iyidi![]()
Şimdi değil gulum,havalar ısınınca inşallaho kadar da basit kimutfağa üç kez gitmen gerekiyo sadece:) bence pes etme
ekmekten başla
tarifi izlediğim videoyu atarim istersen hemen:)
yaaa bu kadın da cok temiz geciniyo ama![]()
ben çok korkuyom tanimadigim insanların evinde bisey ikram edilince
![]()
bu manyak bide mutfak telini almış banyodaki tuvaletteki lavaboları ovmus kuzenin evinde. kuzen tesadüfen görmüş. sessizce atmış teli. bi daha da yalnız birakmamis evde![]()
ben en çok temizlik yapandan değil de ben temizim diyenden korkuyorum bu psikolar yüzünden![]()
insallah cnim tesekkur ederimAllah acil şifalar versin canımtez zamanda iyi olur inşallah
![]()
Şimdi değil gulum,havalar ısınınca inşallah![]()
Canım inşallah geçer bu günlerinizde. Annen yeniden kilo alır yine hayata başlar. Geçecek yürekten inanıyoruminsallah cnim tesekkur ederim
Bı içim gitmedi değil aslında. Kanıma girme şamdan,yatmak en güzeli evetkız kış vakti sıcacık ekmekama sen bilirsin yapmak istemiyosan yat gitsin
![]()
en sevdiğim şeydir yan gelip yatmak
![]()
Düşündüm de öyle hayat daha güzel yaMutfağın çamaşır suyunu bile ayırıyoruz
Oha kız bana da mi pis diyolla acaba, banyoyu sogukta yikayamiyorum, süpürgeye çekip, viledayla siliyorum ama bak oranın biledi pastası ojeyle boyalı karışmasın diye![]()
insallah canim ya Allah razi olsun . gogsunu tamamen almislardi geriye kalan ihtimal de olsa minik.parcalar sacilmis.vucuduna suresi var en azindan biraz o rahatlatiyorCanım inşallah geçer bu günlerinizde. Annen yeniden kilo alır yine hayata başlar. Geçecek yürekten inanıyorum![]()
Bı içim gitmedi değil aslında. Kanıma girme şamdan,yatmak en güzeli evet![]()
Yeni mi saçılmış. Kemoterapi alıyor muyduinsallah canim ya Allah razi olsun . gogsunu tamamen almislardi geriye kalan ihtimal de olsa minik.parcalar sacilmis.vucuduna suresi var en azindan biraz o rahatlatiyor
Ben fırına gitmeye devam edeyim,çok muhattap olmayalım samdanim. Sana uymak istemiyorum![]()
bana uyarsan yandin zaten
bak ekmek almaya usendim. fırın temizleyip ekmek yapmak daha yapılası geldi
kendi kendimi yorup çok yoruldum diye agliyom buralarda hep![]()
o kadar da basit kimutfağa üç kez gitmen gerekiyo sadece:) bence pes etme
ekmekten başla
tarifi izlediğim videoyu atarim istersen hemen:)