- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
7 Ayetel Kürsi 7 Felak 7 nas ama ya senin de basın agrirsaOkuyayım mi kuzum sana şifa niyetine ama ne okuyacağımı da soyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 Ayetel Kürsi 7 Felak 7 nas ama ya senin de basın agrirsaOkuyayım mi kuzum sana şifa niyetine ama ne okuyacağımı da soyle![]()
41 kere maşallah o zamanÇok teşekkür ederim, aminBu arada 41 oldum
![]()
7 Ayetel Kürsi 7 Felak 7 nas ama ya senin de basın agrirsa
Ağrı kesici iç hem temizlik hevesi geliyor hem ağrın geçiyor.Bugün enerji patlaması yaşadım vallahi. Başım çatlıyor
Bende de çıkmıyor bazen.Kız bende de bazen çıkmıyor acaba niye. Bu arada sen mutfağı topliycam falan diyodun sanki
Daha gençsin ya. Aranızda en küçük benim galiba.Çok teşekkür ederim, aminBu arada 41 oldum
![]()
Dur ölecem koptum ya burda aha haDur abdest alayım, yatsıyı da kılarım okuduktan sonraeşim de bana okur, döner dururuz
Hadi gittim ben, bitince yazarım
Bende de çıkmıyor bazen.Muhteşem ifadesi koyacaktim,lakin çıkmıyor.![]()
Olmazsa ise girerimÇalışmak daha güzel evde olmaktan
Sadece kuzumu özlüyorum. En azından dağınıklığıma bahane var artık çalışıyorum diye![]()
İki tane devirdim bana mısın demiyorAğrı kesici iç hem temizlik hevesi geliyor hem ağrın geçiyor.
Bende de çıkmıyor bazen.
Daha gençsin ya. Aranızda en küçük benim galiba.Temizlik yapmadığımda sopaynan vurabilirsiniz.
![]()
İyi misinOoooffff 1789 dan 1858i okuyamadim herkesi begendim varsayinopucukler gulucuklerde birbirini kovadi
Eee napiyonuz bakam ?
Ben iyiyim cocuklar iyilesti sayilir
İs olarak
Yataklar toplandi
Cocuklari yikadim
Banyo temizlendi
Mutfak temizlendi ,supuruldu..
Bu kadaruppuzuuun listelerin kadini diiilim ben
Belkim bi gun imrenirim sizlere çok bende yaptikca yazarim![]()
Temizliğe mi gittin kızOlmazsa ise girerim![]()
YooKız bende de bazen çıkmıyor acaba niye. Bu arada sen mutfağı topliycam falan diyodun sanki
Sende ışık var çok titiz Olcan sen
Bi dane kuvvetli iceydin turp gibi olurdun..İki tane devirdim bana mısın demiyor
Klasik parol her zaman başka yok ki evdeBi dane kuvvetli iceydin turp gibi olurdun..
Bas agrisina hafif agri kesici icmeycen terligim![]()
İçimdeki cevheri farkedeginizi biliyordum. Titiz olacağıma kanaat getirdiysen,zirvede bırakayım bu işi. Mutfağı sabah toplayim mesele,sence?Sende ışık var çok titiz Olcan sen
Arveles yarım saat içinde kesiyor ağrıyı ama emzirirken kullanılmıyor. Su içtin mi susuzlukta ağrı yapıyor.İki tane devirdim bana mısın demiyor
Nego atacak bak gruptan tembelleri demeİçimdeki cevheri farkedeginizi biliyordum. Titiz olacağıma kanaat getirdiysen,zirvede bırakayım bu işi. Mutfağı sabah toplayim mesele,sence?
Dur hele ne çabuk zirveye çıktın kizİçimdeki cevheri farkedeginizi biliyordum. Titiz olacağıma kanaat getirdiysen,zirvede bırakayım bu işi. Mutfağı sabah toplayim mesele,sence?