• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Son zamanlarda kurmuyor kaçırıyor gözlerini
Ya bu anasagliktaki doktorların geneli çocuğa bakıp bi sorunu var diyor geçen arkadaşın birine 6 aylık bebegine senin oğlun dawsendromlu demiş kadının sütü kesilmiş yoktur bişey inşallah üzüldüm canım ya :(

Oyy kuzum ya abladım zaten o olduğunu, büyük oğlum da hiperaktivite ve dürtüsel bozukluk var ilaç kullanıyor, inan kullanmadığımız zaman olukdan gelen şikayetler yüzünden o da bende yıprandık. Eşim ilaca karşı diye kullanımıyordum, sonunda testi çektim, çocuk sayende arkadaşsız kalacak yeter diye. Hem de ilerisi için de ilaç lazım, yanlış yönlere gitmesin diye.
Hiç sıkma canını, okul durumu nasıldı?
Dersleri çok iyi ama hergun okula gitmemek için bin dereden su getirir

Oyy kuzum ya anladım zaten o olduğunu, büyük oğlum da hiperaktivite ve dürtüsel bozukluk var ilaç kullanıyor, inan kullanmadığımız zaman okuldan gelen şikayetler yüzünden o da bende yıprandık. Eşim ilaca karşı diye kullanımıyordum, sonunda testi çektim, çocuk sayende arkadaşsız kalacak yeter diye. Hem de ilerisi için de ilaç lazım, yanlış yönlere gitmesin diye.
Hiç sıkma canını, okul durumu nasıldı?
Benim de eşim karşı çıkıyor niye deli mi bu diyor. Bide adamlarla uğraş çocuklar yetmiyor çünkü. Bugün çok yorgun hissettim :(

Dersleri çok iyi ama hergun okula gitmemek için bin dereden su getirir
Canım zaten süper zeki oluyorlar, başka çocuk yarım saatte anlıyorsa bunlar şak diye anlıyor ama ders çalışmak zulüm, sosyallik kötü yani sosyal ama zarar verdiği için istemeden, dışlanıyor.
Seninle özel konuşalım bunu, şu işlerimi bitireyim tamam mı, sıkma güzel gönlünü ❤️
Bu arkadaşın 4 yıldır nerdeyse bu konuyla uğraşıyor.

terliksuu terliksuu oğlumun dediği şeyi diyim sana anne iyi ki babamı dinlemedin ilaca başladım, arkadaşlarım, öğretmenim artık beni çok seviyor diyor, o mutlu ya gerisi boş. Varsın kocam cani desin anlamasın beni.
Kendi çocuğuma kendi elimle yıllarca zulmettim nego oturup aglayasim var

Kızlar Allah razı olsun ne diyim moralsiniz gucsunuz bana. Düşünce elimden tutup kaldiriyorsunuz. Rabbim kat kat razı olsun. Darda zorda bırakmasın sizleride çok duygulandım vallahi
Senden de Rabbim razı olsun kuzum bizi bu topikte birleştiren Nego Nego dan da inşallah gönlünü ferah tut birbirimize dua ederiz Allahın izniyle insanız her zaman gülüp moralimiz iyi olmuyor gülüp eğlendiğimiz gibi dertlerimiz olduğunda da birbirimizin yanında oluruz inşallah canım benim 😘

Kendi çocuğuma kendi elimle yıllarca zulmettim nego oturup aglayasim var
Hiç bir şey için geç değil canım, seni çok iyi anlarım bu konuda, neler yaşadın, çocuğun neler yaşadı, duramayan çocuğa dur demek zorunda olmak, sürekli ikaz etmek, sürekli birilerine izah da bulunmak. Hepsini bilirim. Sen rahatla konuşucaz seninle 😍😍
Kızlar Allah razı olsun ne diyim moralsiniz gucsunuz bana. Düşünce elimden tutup kaldiriyorsunuz. Rabbim kat kat razı olsun. Darda zorda bırakmasın sizleride çok duygulandım vallahi
Allah senden razı olsun asıl, Rabbim dar gününü feraha çıkarsın ❤️

Hiç bir şey için geç değil canım, seni çok iyi anlarım bu konuda, neler yaşadın, çocuğun neler yaşadı, duramayan çocuğa dur demek zorunda olmak, sürekli ikaz etmek, sürekli birilerine izah da bulunmak. Hepsini bilirim. Sen rahatla konuşucaz seninle 😍😍

Allah senden razı olsun asıl, Rabbim dar gününü feraha çıkarsın ❤
Çocukta yıprandı bende duygularımı tam olarak anlatmışsın canım. Gözleri mat donuk dedi onu niye dedi anlamadım

Yapılan işler:KK54::KK22:
Dün akşam kuruyan çamaşırlar toplandı
Sabah yatak odası nevresimleri kaldırıldı
Yenileri serildi
Beyaz ve renkli olmak uzere 12 saat olmadan
3 makine çamaşır yıkandı öfffff:mad:
Ürünlerin hepsi yapıldı
Grdorop düzenlendi çamaşırlar yerlerine kaldırıldı
Sağı solu topladım
Bulaşık yıkadım
Candy crus oynaidm 🤣
Lavobolar temizlendi