• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kizlar bisi sorucam eşim ben koydeyken akşama geleceğim diye buzdolabının fişini çekmiş buzluga hiç bakmadan ordada etler vardı kokmuslar tabi ben o gün gelmeyince gldigimde attım ama ne kadar sildiysemde hala kokuyor nasıl geçer gcen bir arkadaş mangal komuru dedi denedim hiç faydası yok

Kizlar bisi sorucam eşim ben koydeyken akşama geleceğim diye buzdolabının fişini çekmiş buzluga hiç bakmadan ordada etler vardı kokmuslar tabi ben o gün gelmeyince gldigimde attım ama ne kadar sildiysemde hala kokuyor nasıl geçer gcen bir arkadaş mangal komuru dedi denedim hiç faydası yok
Dolabın içini karbonatlı suyla silsen işe yarayabilir, sonra da türk kahvesi koyarak bekletebilirsin, kahve kokuyu alıyor. Ya da süt koyabilirsin o da dolap kokusunu alır canım.

Tamamdır bugün ev temizliği yapıcam zaten bunu da ekleyeyim ☺️
Güne biraz gergin başladım, bazen bu dünyalı değilim diye düşünüyorum, tek değilimdir heralde böyle düşünen :confused:

Herkese, her şeye gereğinden fazla anlam yüklemeyi bıraktığım gün huzurlu olucam sanırım. Ölmeden başarırım umarım :deli:

Net olsun insanlar net çıkarsız, çok mu zor???

Sabah sabah edebiyatımı da yaptım :KK70:
Ben de eskiden öyleydim, zamanla aştım.
Net olmayan ya da beni yanıltan kim varsa uzaklaştım kafama başlarda çok takıyordum da sonradan alıştım biraz vurdumduymaz olmak gerek 😇
Bugün işim var, hem maddi hem manevi. Yine kafam da peş peşe planlar :confused::confused:
İmdaaatt :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

🌟 Çocuklarla daha güzel ilgilenmek istiyorum etkinlik anlamında, plan yapmam lazım. Yaz kursu da olmayacak değerler eğitimi vermem lazım büyüğe, ay nasıl yapıcam :KK17:
🌟 Çocukların odası dip köşe süpür sil beni diye çığlık atıyor :confused::rolleyes:
🌟 Evi süpürücem, silicem
🌟 Öğlen ve akşam yemeği yapıcam, kendime yemek yapıcam 😭
🌟 Spor yapıcam
🌟 En az 20 sayfa kitap okuycam
🌟 Kuranı Kerim okuycam
🌟 Esmaül hüsna okuycam
Aa dün yazmayı unutmuşum, sabahları liste yapıyorum 50 sayfa kitap oku diye yazmıştım, 40 sayfa okudum yemeğe geçtim yetişmezdi yoksa 😂 günlük hedeflere kitap okumayı da ekliyorum. Bir de şu dizilerimi izleyebilsem 🤦🏼‍♀️

Geldim negom geldim
Hoş geldin şükür 😍
bulaşık makinesini doldurup calistirdim. ütü yaptım. kendime sipeşıl kahvaltı hazırladım:KK70: :KK70:
zar zor servise yetiştim. eve gidince çok isim var ama olsun:)
Kolay gelsin canım 😘
Sanirsam galiba inşallah burdayım bugün🤣
Hadi inşallah 😍
Bende anacigimin mutfağını temizliyorum hala. Dün mutfak dolaplarının en altını temizledim. Beş kova suyla aritabildim. 3 çelik tencere cifledim. Boya sipariş ettim. Anacigimin dolaplarını bembeyaz boyuycam inşallah
Yaa ellerine sağlık oh mis mis 😍
Günaydın, ayrıntılara takılmayarak işe başlayabilirsin canım, birsüre "amaaaaaan boşveeeer" kafasında takıl, bak emin ol işe yarıyor 😅
Senden kıymetli mi bazı şeyler, sen sadece sinirlendiğinle kalıyorsun, ayrıca kendini yıpratıyorsun ama ötekilere birşey olmuyor 🙄
Ben böyle takılıyorum artık naapalım, başkaları yüzünden hayatı zindan etmeyelim kendimize 😉

Kolay gelsin 😙
çocuklar Kuran'ı Kerim biliyorlar mı?
Planlı bir değerler eğitimi vermeyi bende istiyorum ama nerden başlasak???
Yaz için bir plan yapıp başlayınca gerisi geliyor aslında.
Spor kısmını oturtamıyorum yaaa
Sanırım bir takıma girmem gerekecek yoksa böyle çok saldım kendimi..
Şarkı da dediği gibi 'ayrıntılara takılmak istemem ama elimde değil' 😅
Becerebilsem çok isterim, insan her şeyi düşünür mü her şeyi 🤐

Canım bende burda sorayım belki fikri olan bir program vs bilen vardır diyordum.
Büyük olan 5 yaşında öğrenmişti aslında ama üstünde durmayınca unuttu. Küçüğü bu yıl inşaallah diyanetin ana okuluna vermeyi düşünüyorum ona öğretmem şimdi .
Büyüğün kreşten dosyaları duruyor harfler vs, birde Merve Gülcemalin kitabı var elimde.
Senin var mı fikrin?
Yazamadım ama hafta sonu işlerin bir kısmını hallettim
-salon takımının kılıflarının tamamı yıkandı(koltuk takımının oturma minderi, büyük sırt yastıkları, küçük kırlerntleri hepsi fermuarlı oyüzden hepsini yıkadım)
-camlar silindi
-perdeler yıkandı
Aynalı konsolun içi boşaltılıp iç-dış toz alındı, tekrar yerleştirildi
-çekmeceler düzenlendi
-Yerler süpürülüp silindi

Oturma odasıyla mutfak kaldı dip bucak girilecek
Akşam mutfak dolap içlerini hallederim inşaallah..
Eline sağlık canım 😍😍
Günaydınn :dondurma:
kahvemi de koyayım şuraya:kahve:
Günaydın canım 💜
dün köpek gibi çalıştım 🤦 dosya yıl devri var. tek yapıyorum o işleri ben:)

akşam eve gittim yemek yaptım. oğlanı dışarı çıkardık. yıkadım yatırdım uyuyakalmisim:KK70: :KK70:

bide esimle bozustuk biraz:KK70: kiskandi galiba:KK70::KK70:
Kıskansın oh 😂😂
İnsanların hepsi çıkarsız olacak şekilde değişemez. Sen sallamayı öğreneceksin. Sonra da kuş gibi hafifleyeceksin.

Kolay gelsin.
Umarım bir gün...
zor tabi.

içindeki kötülüğü çıkartacak, yerine iyi düşünceler, vicdan, merhamet, vb. koyacak, ve buna kim bilir ne kadar zaman gerekecek.
Uğraşırlar mı bununla?

Gelir senle uğraşırlar.

Umursama! Bak, nasıl da rahatlıyorsun.
Umursamamak işte o nasıl yapılıyor :/
Anacigimdayiz iki kanepeyi birlestirdik. Üç çocuk bir ben yatiyoz. Zabahinan benim büyük oğlan öyle gülüyor öyle gülüyor. Anne yapma falan diyor. Bende rüyamda cips yiyom.gozumu actiydim oğlanın ayakları ağzımda. Cipsin tadı bozuktu sati:KK12:
Öldüm :KK70: :KK70:
Mangal kömürü geçirir aslında. Arkasında hazne oluyor bazılarının, orda pis su birikmiş olabilir

Tamamdır bugün ev temizliği yapıcam zaten bunu da ekleyeyim ☺

Ben de eskiden öyleydim, zamanla aştım.
Net olmayan ya da beni yanıltan kim varsa uzaklaştım kafama başlarda çok takıyordum da sonradan alıştım biraz vurdumduymaz olmak gerek 😇

Aa dün yazmayı unutmuşum, sabahları liste yapıyorum 50 sayfa kitap oku diye yazmıştım, 40 sayfa okudum yemeğe geçtim yetişmezdi yoksa 😂 günlük hedeflere kitap okumayı da ekliyorum. Bir de şu dizilerimi izleyebilsem 🤦🏼‍♀️
Maşaallah her gün temizlik yapıyorsun neredeyse, dikkat et 😘
İlk hamilelikmiydi, var mıydı başka çocuk?

İşte onu nasıl başardınız, ne kadar denesem de çok kırılıp hayal kırıklığı yaşıyorum ben.
Ekle ekle, liste yapınca insan mecbur hissediyor 😅

Güne biraz gergin başladım, bazen bu dünyalı değilim diye düşünüyorum, tek değilimdir heralde böyle düşünen :confused:

Herkese, her şeye gereğinden fazla anlam yüklemeyi bıraktığım gün huzurlu olucam sanırım. Ölmeden başarırım umarım :deli:

Bir kadın olarak kolay kolay huzurbulamayiz her şeyi fazla düşünüp kendimizi yoruyoruz sonra neden çok konuşuyordu :confused:

Maşaallah her gün temizlik yapıyorsun neredeyse, dikkat et 😘
İlk hamilelikmiydi, var mıydı başka çocuk?

İşte onu nasıl başardınız, ne kadar denesem de çok kırılıp hayal kırıklığı yaşıyorum ben.
Ekle ekle, liste yapınca insan mecbur hissediyor 😅
Yok canım en son geçen cuma süpürmüştüm evi, çok titiz olduğum söylenemez 😂😂😂 o yüzden aslında biraz da bu topiğe geldim, erteleme yapmadan düzenli yaparım işleri dedim. İlk hamilelik evet, zaten ilk 4 ayım bulantıyla geçti çok ayakta kalamadım. Şimdi bitti şükür, ben de işleri yapıyorum :)

Kafada bitirmek lazım galiba olayı. Söylemesi kolay biliyorum yapması o kadar kolay olmuyor. Kendi içine ailene odaklan, dikkatini o konuya değil de başka şeylere vermeye çalış. Sevdiğin aktiviteleri yap düşünmeni engeller...

Şimdi kahvaltımı yapayım hemen başlıyorum listedekilere 😂 yaptıkça da çiziyorum üzerini oh terapi resmen ❤️

11 de maratona gelin hadi

f045-gif.1318862
16a48049f4a58ce0ac004ee7f39b4f42.gif
f040-gif.1318849

malipina malipina
Bonus Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu terliksuu
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc Kirmizi pabuc
ayseMsb ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
pawlover pawlover
Gamze_nur08 Gamze_nur08
Mor Vampirella Mor Vampirella
K klbk33
meva888 meva888
O1deren87 O1deren87
chentiq chentiq
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i p a t u l i
M I N E R V A M I N E R V A
L Lice_sss
CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer
74FRIDA 74FRIDA
Bayan X diyeceksiniz Bayan X diyeceksiniz
zambak86 zambak86
BettyRuble BettyRuble
Gulumse24 Gulumse24
blondemary blondemary
Y Yagber42
E Elif_Eylul
G gumus82
jnci jnci

Maalesef çok zor:(

Back
X