• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Son ödevleri göndermiş öğretmen 1 haftadır yapmıyor yine. Dedim bitirelim ben süpürmeden.
Bizim bir İngilizce son ünite kaldı onu yaptırıcam, konu anlatım videoları da izleriz tamam. Şükür tatil geldi :confused:
Biz yolculuktayız memlekete gidiyoruz, ama gene katılmaya çalışıcam buradaki görevlere çünkü anne evi temizliği 😁🌟
Hayırlı yolculuklar 😍
Allah kurtarsın bacım :KK14:
Temmuzda ben de İstanbul'a gideceğim. Paten kayarım akşamları, ablamla yürüyüş yaparım spor niyetine nedem o_O
Mia gibi olur nye olmasın 😍
Makinem geldi, şuan ki modum Gülazer :KK70: :KK70: :KK70:

Oo hayırlı olsun :rolleyes:

Bizim bir İngilizce son ünite kaldı onu yaptırıcam, konu anlatım videoları da izleriz tamam. Şükür tatil geldi :confused:

Hayırlı yolculuklar 😍

Mia gibi olur nye olmasın 😍

Oo hayırlı olsun :rolleyes:
Mia kim ayıptır sorması, az cahil kaldım :ıslık:

Sağol canım :KK36::KK15: Gelir gelmez denedim, evyenin kenarlarından orada olduğundan haberim dahi olmayan pis pis sular çıkardı :silah:

11 de maratona gelin hadi

f045-gif.1318862
16a48049f4a58ce0ac004ee7f39b4f42.gif
f040-gif.1318849

malipina malipina
Bonus Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
M I N E R V A M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
@slnkhrmn008
@Gulumse25
@blondemary
@Yagber42
@Eliff Eylull
@gumus82
@jnci
Spor yapıyodum o saatte :rolleyes:

Mia kim ayıptır sorması, az cahil kaldım :ıslık:

Sağol canım :KK36::KK15: Gelir gelmez denedim, evyenin kenarlarından orada olduğundan haberim dahi olmayan pis pis sular çıkardı :silah:
Ayy mia ne acep :KK70: :KK70:
Spor yazmıştım ben
Hadi güle güle kullan :KK70:

Ayy mia ne acep :KK70: :KK70:
Spor yazmıştım ben
Hadi güle güle kullan :KK70:
Ben de diyorum mia ne :KK70:
İnşaallah güle güle kullanırım canım :KK8: Hepinizi yoldan çıkartıp bundan aldırma planlarım var :KK53:

M I N E R V A M I N E R V A buharı karnımıza tutsak yağlarıda eritir mi?
Hiç bunu düşünen oldumu acaba?
Hacamat yapan ablaya sormuştum ben hani büyükçe bi kapla karnıma yapsak nasıl olur diye :KK70:
dezenfektan işine dönmüş sanki bu :D :D

M I N E R V A M I N E R V A buharı karnımıza tutsak yağlarıda eritir mi?
Hiç bunu düşünen oldumu acaba?
Hacamat yapan ablaya sormuştum ben hani büyükçe bi kapla karnıma yapsak nasıl olur diye :KK70:
Şahsen bezi çıkarırken ayağıma birkaç damla sıcak su damlattıktan sonra önermiyorum :KK70:
İtiraf ediyorum alırken, ben bunu yüzüme bile tutar gözenekleri açarım, hayalleri kuruyordum. :ıslık:o_O

kk birinci noteri kk birinci noteri Filtre kahve sonrası bildiriyorum hazzı mikemmel

offf çok güzel demiiii:(

bi french press almam lazım artık. cidden çok güzel oluyo. ben de is yerinde içiyorum bazen :)
canımı cektiriyon bonus elimde de gold var🙄🙄

Back
X