• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

leb-gif.1319507
kim üşeniyodu

Karı erdi resmen:KK70: kutsal buda gibi oldu:KK70:
Estağfurullah hanım kız :KK53: :KK53:
Alınacaklar listesinde zaten kahve termosu gidip starpokustan alırım inşallah.

Pilli kalem traş
Kahve termosu
Blutut kulaklık
Adımsayar saat

Mendilimide açayım gelen geçen bozukluk atsın
to_pick_ones_nose3-gif.1319471
Kalemleri sen neden açıyorsun, ser bir örtü ver poşet, kızlar yarış yaparak kendileri açsınlar. Al sana etkinlik. İşin az gibi onla uğraşma:tokat:

Tamda Temizlik bitti derken kahve yaptim oturiyim dedim,bide ne görimmm benim kız kakao bul açıkmıs dök dök dök heryer kakao :KK51:
Halbuki daha dün sildim erzak dolabini:olamaz:
Geçmiş olsun canım 😔
Alış böyle şeylere, derin bir nefes al ve sakinleş. Normal, günlük aktiviteler bunlar.

Açmıyo manyaklar bitmiş duruyo öyle 🙁 biten açılsa birikmez zaten.

çok olduğu için kalemler ugrasmiyolardir:)

bide sen aynı boy olmasina bile dikkat ediyomussun. az salsan mi bonus nego haklı 🙄🙄

boyayı onlar yapiyosa onların sorumluluğu

çok olduğu için kalemler ugrasmiyolardir:)

bide sen aynı boy olmasina bile dikkat ediyomussun. az salsan mi bonus nego haklı 🙄🙄

boyayı onlar yapiyosa onların sorumluluğu

36 lıda benim var renkleri yetmiyo bana amaaan 🤦🏻‍♀️ açın dedim bundan sonra zaten valla parmaklarım kötü oldu

Tamda Temizlik bitti derken kahve yaptim oturiyim dedim,bide ne görimmm benim kız kakao bul açıkmıs dök dök dök heryer kakao :KK51:
Halbuki daha dün sildim erzak dolabini:olamaz:
Yaaa :(
Canım benim küçük oğlan da öyleydi, hala da öyle. Ben mutfak, yatak odası, salonu kilitliyorum, banyo kapısını da hep örtük tutuyorum, anahtarı kapının üstte çivi çaktım ona asıyorum. Yoksa başedemiyorum :(

Back
X