• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

E o zaman ben napacam,mecbur temizlik mi yapacam. Başkan yardımcılığına terfi edene kadar. Yapma gozum,al benide yanına dayımın oğlu dersin,negoya
Tamam sen dayımın oğlusun. Bişey yapmana gerek yok. Yatabilin 😎 torpil yapıyorum sana aha ha öldüm

11.30 - 14.30 maraton sonucum

🌟 Kahvaltı sofrasını topladım, elde yıkanacakları yıkadım, kirlileri koydum makineye
🌟 Eldivenlerimi taktııım, tezgahı, tezgah arasını, ocağı, tezgah üstündekileri çamaşır suyu, cif krem, cif kırmızı ile köpürttüm, sildim kuruladım
🌟 Mutfak masa ve sandalyelerini sildim
🌟 Buzdolabı, dondurucu, bulaşık makinesi, fırının yüzünü sildim
🌟 Mutfağı süpürdüm, halısını kaldırıp her yeri sildim
🌟 Camın önünü ve kapısını sildim
🌟 Çöpü değiştirdim
🌟 Çocuklara öğle yemeği makarna, cacık yaptım birde karpuz yediler

🌟 Antreyi süpürdüm, kapıların tozunu aldım, halıları ortaya topladım, yerleri sildim

🌟 Salonun tozunu aldım
🌟 Kapısının tozunu aldım
🌟 Süpürdüm, halısını topladım, yerleri sildim

🌟 Seccadelik kutusunu düzenledim

🌟 Oturma odasının tozunu aldım, kapısının tozunu aldım
🌟 Süpürdüm, halısını topladım, yerleri sildim
🌟 Kanepe altlarından bir dünya oyuncak çıktı bir günde 😒

🌟 Banyo lavabosunu ovdum, klozeti çamaşır suladım, yerleri sildim, çöplerini değiştirdim

🌟 Çocuk odasını dip köşe süpürdüm, yatakların altı vs dahil
🌟 Tozunu aldım
🌟 Halısını topladım, yerleri sildim
🌟 Çöpünü değiştirdim

🌟 Halıları geri serdim, duş aldım, kendime yemek yaptım, mutfağı tekrar topladım

🌟 Yatak odama dip köşe yapmadım bir tek
Yok canım ne yorulması :ruh: :ruh: :ruh:
Boynum ağrıyor sadece şimdi
Birşey kalmamis canim yarin yatarsin temiz kalirsa :-)

acınacak duruma düşersin ve sana acıyan bir kişi bile bulamazsın.

o yüzden o aydınlanmayı bir an önce yaşa. seni düşünmeyeni sen niye aklına sokup da zihnini onunla kurcalıyorsun.
Hayat senin hayatın. çevremizde başkasının mutsuzluğundan keyif alan insanlar var. sen mutlu olduğunda da keyfi kaçanlar...
o sebeple kendini düşün, sen mutlu ve sağlıklı olmazsan "sen" olamazsın ki... o yüzden sağlığına dikkat edecek ve her daim mutlu olmayı bileceksin. bunu yaparken de kendinden ödün vermeden yapmalısın. seni olumsuz ruh haline sokan durumları eşin veya ailenden biri ise dile getireceksin. ortak şekilde çözeceksin. dışarıdan bir kişiyse, ve rahatsızlığını dile getiremeyeceksen o zaman o kişiyle aynı ortamda bulunmayacaksın. senin enerjini emen insanlardan her daim uzak dur.
Hayatımdan çıkarmayı, aynı ortam da bulunmamayı çok iyi yaparım ama kafaya yine de takarım, en büyük sorunum bu zaten :olamaz: :olamaz: hatta sen de kimsin hadi ordan mesajını da güzel veririm ama kalp kırıklığım çabuk geçmiyor.
Tavsiyelerini dikkate alıcam :KK37:
Birşey kalmamis canim yarin yatarsin temiz kalirsa :-)
İşte o imkansız, kalmaz 😂
Ne zenginsiniz gi ne aldınız . Bir senedir mop aldirmaya calisiyom. Her defasında mop lazım diyom her defasında mop ne diyor. Belleyemedi bile adam🙄
:KK70:

Tüm gün yaptıklarım:
✨ Evi toparladım
✨ Çamaşır makinesini çalıştırdım eve giriştim
✨ Tüm evi süpürdüm, sildim
✨ Detaylı toz aldım
✨ Çamaşırları astım
✨ Beyaz eşyaları güzelce sildim
✨ Tuvalet ve banyoyu çamaşır suyu ile temizledim
✨ Kaş bıyık aldım

Bugün kitap okuyamadım 😔

Back