• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hoş geldin şükür 😍

Kolay gelsin canım 😘

Hadi inşallah 😍

Yaa ellerine sağlık oh mis mis 😍

Şarkı da dediği gibi 'ayrıntılara takılmak istemem ama elimde değil' 😅
Becerebilsem çok isterim, insan her şeyi düşünür mü her şeyi 🤐

Canım bende burda sorayım belki fikri olan bir program vs bilen vardır diyordum.
Büyük olan 5 yaşında öğrenmişti aslında ama üstünde durmayınca unuttu. Küçüğü bu yıl inşaallah diyanetin ana okuluna vermeyi düşünüyorum ona öğretmem şimdi .
Büyüğün kreşten dosyaları duruyor harfler vs, birde Merve Gülcemalin kitabı var elimde.
Senin var mı fikrin?

Eline sağlık canım 😍😍

Günaydın canım 💜

Kıskansın oh 😂😂

Umarım bir gün...

Umursamamak işte o nasıl yapılıyor :/

Öldüm :KK70: :KK70:

Mangal kömürü geçirir aslında. Arkasında hazne oluyor bazılarının, orda pis su birikmiş olabilir
Bende tam olarak araştırmadım henüz canım, düşünüyorum sadece 😅
Benimkilerin üçüde Kuran'ı Kerim biliyor sadece unutmasınlar diye düzenli okutayım diyorum, birde bazı sureler kaldı ezberlemedikleri, onlara da ağırlık vermeyi düşünüyorum, ezberin en kuvvetli olduğu yaştalar çünkü, fırsatı değerlendirmek gerek ☺

✅Balkon süpürdüm
✅Çiçekleri suladım
✅Bugün bi tane paspas aldı onu makineye attım sonra astım
✅Yemek yaptım
✅Mutfağı topladım
✅TezgahIn üstünü be lavabosunu cifledim
✅Muslukları parlattım
✅Banyo lababosu ve Klozeti yıkadım 🤷🏻‍♀️

Ne zenginsiniz gi ne aldınız . Bir senedir mop aldirmaya calisiyom. Her defasında mop lazım diyom her defasında mop ne diyor. Belleyemedi bile adam🙄
Kız buharlı temizlik makinesi aldık. Ben de neredeyse bir senedir dır dır ediyorum alalım diye. Merak etme bizimkinin de mop nedir bilgisi taze 😂😂

Tüm gün yaptıklarım:
✨ Evi toparladım
✨ Çamaşır makinesini çalıştırdım eve giriştim
✨ Tüm evi süpürdüm, sildim
✨ Detaylı toz aldım
✨ Çamaşırları astım
✨ Beyaz eşyaları güzelce sildim
✨ Tuvalet ve banyoyu çamaşır suyu ile temizledim
✨ Kaş bıyık aldım

Bugün kitap okuyamadım 😔
Eline sağlık canım 😍
Evi topladım Süpürdüm+Sildim :temizlik:
Kuruyan çamaşırları yerleştirdim 🧺
Tuvalet lavabo duşa kabin temizledim..🧼🚰
Eline sağlık 😍
Bende tam olarak araştırmadım henüz canım, düşünüyorum sadece 😅
Benimkilerin üçüde Kuran'ı Kerim biliyor sadece unutmasınlar diye düzenli okutayım diyorum, birde bazı sureler kaldı ezberlemedikleri, onlara da ağırlık vermeyi düşünüyorum, ezberin en kuvvetli olduğu yaştalar çünkü, fırsatı değerlendirmek gerek ☺
Seninkiler büyüktü dimi, sureler kolay onların yarısını biliyor benim ki bakalım bu yaz hepsini öğretirim, onları da hep ezberlemişti ah ah.
YouTube da videolar var baktım onlarla öğreticem, evde ki çalışma kağıtlarını da değerlendiririm olur inşallah.
✅Balkon süpürdüm
✅Çiçekleri suladım
✅Bugün bi tane paspas aldı onu makineye attım sonra astım
✅Yemek yaptım
✅Mutfağı topladım
✅TezgahIn üstünü be lavabosunu cifledim
✅Muslukları parlattım
✅Banyo lababosu ve Klozeti yıkadım 🤷🏻‍♀️
Eline sağlık canım 😍

Back
X