• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

E Elif_Eylul sizin wc de kalma süreniz ne 🤦🏻‍♀️çıldırtıcak bu çocuk beni
Hic sorma canim cokkk beklersin çıksın diyeee biz altimiza yapicaz onlar cikana kadar:KK70::KK70::KK70:
Telefonla giriyolarsa hayatta çıkmazlar sabah girdi kiz banyoya cikmadi simdide oglan girdi cikmaz yandim allah ben

Sabah kahvaltimi yaptim,bulasiklari yerleştirip calistirdim,2makina çamaşırları katladim dolaplara yerleştirdim,bebe kalkti ona kahvaltı sonrasi bulasiklari bitti dolaba yerleştirdim büyük bebeler kalktı onlara kahvalti :olamaz: bıkkınlık geldi sanirim:bicak:
Kahve yapip ictim simdi süpürüp silcem yemege giriscem
Eline sağlık canım 😍
Ergenken bende bu kadar değil ama uzun kalırdım illaki de biri dürtünce çıkardım ya
Işığı kapat çıkar :KK53: :KK53:

Nego Nego 2 hafta yoktum mazeretli sayılır beni etiketlemeye devam edebilirsin ama ben sanırım çoğu ödev sayılacak şeyi maraton gibi yaptım 😅 aralarından işime yarayanları seçerek devam etsem olur mu :KK70:
Bir daha ban yersen bir ay gidersin muhtemelen :sus::sus:
Tamam listeye ekliyorum 👍

Gözardı et gitsin en güzeli ve beğeni bildirimlerini kapat, beğenmedimi görmez ve gıcık olmazsın :rolleyes:
Göz ardı etmeme bile kalmadı gitmiş bulundum🤣 bi daha gelirse sayfama göz ardı ederim 😄 biraz üye girişi yapmadan geldim baktım forumdan sonra baktım ödev takibi yapamıyorum aldım elime Bonus Bonus mopun gelmişti işte onu yazdığın zaman falandı aldım bende elime mopumu her yeri köşe bucak temizledim şimdi de yapıcak iş bulamıyorum tek tek bulaşık falan diziyorum 😄😄😄

Göz ardı etmeme bile kalmadı gitmiş bulundum🤣 bi daha gelirse sayfama göz ardı ederim 😄 biraz üye girişi yapmadan geldim baktım forumdan sonra baktım ödev takibi yapamıyorum aldım elime Bonus Bonus mopun gelmişti işte onu yazdığın zaman falandı aldım bende elime mopumu her yeri köşe bucak temizledim şimdi de yapıcak iş bulamıyorum tek tek bulaşık falan diziyorum 😄😄😄

Yüce mopumu hatırlattın bana 😍 cezan ne kadar kısaymış maşallah

Telefonsuzda duruyor ama telefonsuzsa ışık çok işe yarıyor tabi.
Of Bonus :KK70:
Bir mopçu daha 😂😂
Yüce mopumu hatırlattın bana 😍 cezan ne kadar kısaymış maşallah
O bizim kıymetlimiz 😂

Back
X