Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gezmeye geldi anneannesine. Benim eşim evden çalışıyor. bizde de kalıyor, anneannesinde de. bizim kızla arkadaş olup oynuyorlar falan. anneannede başka oynayacak çocuk yok. ya gidiyorlar anneanne/babaannede ikisi kalıyorlar. ya da ikisi bize geliyorlar :)
ona göre bir dağınıklık hakim evin genelinde.
:confused: :confused: :confused: anladım

Eeee ozaman biz nedekkkk bu kilolari verene kadar mafff oldum anca girmeye basladim 38bedene😒
İşte işin sırrı bu, o biraz alınca frenliyor kendini, o yüzden hep çıtır kalıyor :110::110:
Bizim gibi battı balık yan gider demiyor :olamaz:

İştahsızdım evvelden, biri beddua mı etti ne sonradan bir açıldı daha kapanmıyor :KK70: :KK70:
Okuyup üfleyim ben seni burdan hafifleyesin😁😁
Ben calisirken 1tane ekmek yiyip kilo almazken,evde olup otururup 1dilim bile yesem kilo alan ben yaniii nasil bir döngü :KK70: :KK70: :KK70:

Diyetteydik dimi biz :sus: :sus:

Bakma öyle dediğine uzun çıtır bir hatun o, kilosunu duysan döversin :KK70:

tadına bile bakmadim :D oğlan yiyo şimdi yanına da meyve suyunu koydum:)

azimliyimdir genelde💪💪
inşallah aklım celinmez:D :D
ton balıklı salata yapayım aksama hafif hafif yerim😍😍

Okuyup üfleyim ben seni burdan hafifleyesin😁😁
Ben calisirken 1tane ekmek yiyip kilo almazken,evde olup otururup 1dilim bile yesem kilo alan ben yaniii nasil bir döngü :KK70: :KK70: :KK70:
O dediğini yatmadan önce yerdim, ablamgil dövecek gibi bakardı bana :KK70:

O dediğini yatmadan önce yerdim, ablamgil dövecek gibi bakardı bana :KK70:

ben de gece kalkar yerdim eskiden :D :D
bizim aile boyu fit ama herkes ya🤦

annem babam kardeşlerim. hem spor yapar hem az yer dikkat ederler🙄🙄
ailede hiç yok aşırı kilolu😬

aynen yeme. yarın yersin peynirli makarnayi da:) menu karbonhidrat bombasına dönmesin:)

ben de su an diyetteyim:KK70:
oğlumla damla çikolatalı üzümlü kurabiye yaptık 😍😍
Afiyetle yiyin canım, ellerinize sağlık 😍
Canım da çekiyordu aslında :KK22:
Gece noodle yapar yirim nedem :KK23::KK53:

Gerçekten tam yılan hikayesi. Dikiş makinesi gelecek. Bir kere aldım, satıcı iptal etti. Bir kere trendyoldan aldım, eski ev adresi öncelikliydi onu seçmişim ben iptal ettim. Sonunda sağ salim alabildim ama makine oradan oraya gidip duruyor. :KK57:
Inşallah kirilmamistir 🤣🤣

Back
X